Sähköauton lataus on paljon muutakin kuin pelkkä latauspistoke. Virran palvelut sisältävät kaiken mitä tarvitset auton lataamiseen. Latauspalvelut ovat nyt saatavilla SLO:n kautta, käyttöönottovalmiina.

 

Älykäs latauspalvelu on tulevaisuudenkestävä ja näppärä: automatisoitu laskutus, tehon säätö, latausajan optimointi ja 24/7 asiakaspalvelu tekevät lataamisesta helppoa. Kaikki Virran latauslaitteet on valmiiksi konfiguroituja ja laite ottaa asennuksen jälkeen automaattisesti yhteyden Virran järjestelmään.

Virta Koti

– Latauslaite ja älykäs latauspalvelu kuluttaja-asiakkaille ja taloyhtiöille 36 kk sopimuksella

Virta Koti on esimerkiksi omakoti- tai rivitaloasujille suunnattu latauspalvelu. Pakettiin sisältyy valmiiksi konfiguroitu ICU EVe Mini -latauslaite ja älykäs latauspalvelu automatisoidulla laskutuksella mm. työsuhdeautoilijoiden tarpeita varten. Autoilija voi optimoida latauksen tapahtumaan silloin, kun sähkön hinta on alhaisimmillaan.

Palvelu voidaan päivittää myös taloyhtiöille ja työpaikoille sopivaksi Virta Kiinteistö -palveluksi.

  • Asennus: Seinä-asennus, laite ei sisällä ylivirta- eikä vikavirtasuojaa, laite sisältää 6mA DC vuotovirran havaintopiirin
  • Pistoke: 1 kpl, Mode 3 / Type 2
  • Latausteho (nimellinen): 22 kW – tehoa voidaan rajoittaa Virran hallintajärjestelmässä

Virta Business

– Latauslaite ja älykäs latauspalvelu julkisen latauspisteen tarjoajalle 36 kk sopimuksella

Virta Business tuo yrityksesi sähköautoilijoiden kartoille. Palveluun sisältyy Chago Pro

-latauslaite, älykäs latauspalvelu, Virran hallintajärjestelmä, jossa latauspisteen omistaja voi asettaa lataukselle hinnan ja tarkastella lataustilastoja, sekä kyltit latauspisteen merkintään. Latauspisteen omistaja määrittää itse lataukselle hinnan.

  • Asennus: Maa-asennus, laite sisältää pistokekohtaiset ylivirta- ja vikavirtasuojat sekä 6mA DC vuotovirran havaintopiirin
  • Pistoke: 2 kpl, Mode 3 / Type 2
  • Latausteho (nimellinen): 2×22 kW -tehoa voidaan rajoittaa Virran hallintajärjestelmässä

Huomioithan että vaikka latauslaitteiden asennus on helppoa, niin niiden asennus on tehtävä kuitenkin aina sähköammattilaisen toimesta!

 

Virta on paikallisten energiayhtiöiden omistama yritys, joka tarjoaa sähköautoilijoille markkinoiden älykkäimpiä latauspalveluita. Julkisten latauspisteiden verkosto on maan kattavin. Sähköautoilija voi käyttää samoilla tunnuksilla kaikkia verkoston latauspisteitä – lähes kaikki Suomen sähköautoilijat ovatkin jo Virran asiakkaita.

Lisätietoja Virran latauspalveluista löydät täältä: www.virta.global/fi

 

 

Teksti:
Aino Taskinen, Liikennevirta Oy

RATKAISUT VERKONRAKENTAJIEN LIIKETOIMINNAN TUKEMISEEN

Yksittäisten tuotteiden kaupasta kokonaisuuksien myyntiin

Vicera APU 2.0 -kaapelinjatkospukki  KJ-kaapeleiden työstämiseen

Vicera on tuonut markkinoille innovatiivisen kaapelinjatkospukin, joka on suunniteltu yhdessä alan ammattilaisten kanssa.

ABB:n uusi mittarointimoduuli Kabeldon-jakokeskuksiin

Asennusvalmis moduuli johtosarjoineen ABB on tuonut markkinoille uuden mittarointimoduulin Kabeldon-jakokeskuksille, se voidaan asentaa CDCM, SDCM, CDCS ja SDCS jakokeskuksien yläosaan.