Hybridikaapeli yhdistää monta kaapelia, helpottaen ja nopeuttaen asennuksia:  tällä tavalla säästät aikaa ja rahaa.

 

Nexansilla on kolme Hybridikaapeliperhettä FLAQQLY, FLAQQBR ja FLQQBR. Yhdistetyt virransyöttö- ja tiedonsiirtokaapelit kulunvalvontajärjestelmiin kuuluvat Nexansin ratkaisuihin hälytys- ja turvajärjestelmille.

Virransyöttökaapelitvaativat matalan resistanssin(isompi poikkipinta) minimoidakseen jännitehäviön kun taas tiedonsiirtokaapeleissa pitää olla hyvät signaalinsiirto- ominaisuudet. Vältääkseen useampien kaapeleiden asentamisen niin virransyöttöön kuin tiedonsiirrolle Nexans     on     kehittänyt      hybridikaapeliperheitä eli kaapelita jotka sisältävät sekä johtimia virransyöttöön että parikierrettyjä tiedonsiirtojohtimia. Virransyöttökaapeleiden poikkipinta on joko 1,5 tai 1,0 mm² ja tiedonsiirtokaapeleiden parikierrettyjen johtimien poikkipinta 0,5 tai 0,22 mm².

 

Aina halogeenivapaa

Nexansin hybridikaapelit ovat luonnollisesti halogeenivapaita. Palon sattuessa useimmiten palavien kaapeleiden savu ja kaasut aiheuttavat isoja ongelmia niin ihmisille sekä koneille että kalustolle. Nämä ongelmat vähenevät helposti käyttäessä halogeenivapaita kaapeleita. Halogeenivapaiden kaapeleiden palossa tuottama savu on huomattavasti ohuempaa eikä syövytä metalleja. Poistuminen savuntäytteisestä kiinteistöstä helpottuu myös merkittävästi, mikä pelastaa ihmishenkiä.

 

 

 

YHDISTETTY VIRRANSYÖTTÖ- JA TIEDONSIIRTOKAAPELI KULUNVALVONTAJÄRJESTELMIIN

FLQQBR Nexans
Signaalijohtimet ovat parikierrettyjä ja suojaamattomia.

FLAQQBR
Signaalijohtimet ovat parikierrettyjä ja suojattuja yhteisellä aluminifoliolla.

FLAQQLY
Tuplavaipalla ulko- ja sisäkaapeli. Musta polyeteenivaippa repäisylangalla kuorimisen helpottamiseksi sisäasennuksiin.
Signaalijohtimet ovat parikierrettyjä ja suojattuja yhteisellä aluminifolioilla.

 

 

 

 

 

 

Uusi taipuisa ACEFLEX-HF Com yhdistää voiman ja ohjauksen

Draka ACEFLEX-HF Com on uusi halogeeniton ja taipuisa 1 kV:n Dca-paloluokan hybridikaapeli kahdella hyvin suojatulla parikierretyllä ohjausjohdinparilla.

Apuvälineet kaapelinvetoon

Kaapelinvetokone CW 800 on 8 – 10 miehen voimalla vetävä sähkötoiminen kaapelinvetokone, joka liikkuu työmaalla kätevästi mukana tulevan pyörillä varustetun ”trolleyn” avulla.

Kattava valikoima FSM:n tietoverkkotuotteita

FSM:n tietoverkkotuotteisto sisältää kattavat ratkaisut kaapelointiin, verkonrakenta­miseen ja konesaleihin. Vahvat brändit ja FSM Groupin oma maahantuonti tarjoavat monipuoliset ja laadukkaat tuotteet sekä joustavat ja nopeat toimitukset. Yritys seuraa alan kehitystä ja etsii jatkuvasti uusia tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. FSM tarjoaa saa myös räätälöityjä tietoverkkoratkaisuja.