Hybridikaapeli yhdistää monta kaapelia, helpottaen ja nopeuttaen asennuksia:  tällä tavalla säästät aikaa ja rahaa.

 

Nexansilla on kolme Hybridikaapeliperhettä FLAQQLY, FLAQQBR ja FLQQBR. Yhdistetyt virransyöttö- ja tiedonsiirtokaapelit kulunvalvontajärjestelmiin kuuluvat Nexansin ratkaisuihin hälytys- ja turvajärjestelmille.

Virransyöttökaapelitvaativat matalan resistanssin(isompi poikkipinta) minimoidakseen jännitehäviön kun taas tiedonsiirtokaapeleissa pitää olla hyvät signaalinsiirto- ominaisuudet. Vältääkseen useampien kaapeleiden asentamisen niin virransyöttöön kuin tiedonsiirrolle Nexans     on     kehittänyt      hybridikaapeliperheitä eli kaapelita jotka sisältävät sekä johtimia virransyöttöön että parikierrettyjä tiedonsiirtojohtimia. Virransyöttökaapeleiden poikkipinta on joko 1,5 tai 1,0 mm² ja tiedonsiirtokaapeleiden parikierrettyjen johtimien poikkipinta 0,5 tai 0,22 mm².

 

Aina halogeenivapaa

Nexansin hybridikaapelit ovat luonnollisesti halogeenivapaita. Palon sattuessa useimmiten palavien kaapeleiden savu ja kaasut aiheuttavat isoja ongelmia niin ihmisille sekä koneille että kalustolle. Nämä ongelmat vähenevät helposti käyttäessä halogeenivapaita kaapeleita. Halogeenivapaiden kaapeleiden palossa tuottama savu on huomattavasti ohuempaa eikä syövytä metalleja. Poistuminen savuntäytteisestä kiinteistöstä helpottuu myös merkittävästi, mikä pelastaa ihmishenkiä.

 

 

 

YHDISTETTY VIRRANSYÖTTÖ- JA TIEDONSIIRTOKAAPELI KULUNVALVONTAJÄRJESTELMIIN

FLQQBR Nexans
Signaalijohtimet ovat parikierrettyjä ja suojaamattomia.

FLAQQBR
Signaalijohtimet ovat parikierrettyjä ja suojattuja yhteisellä aluminifoliolla.

FLAQQLY
Tuplavaipalla ulko- ja sisäkaapeli. Musta polyeteenivaippa repäisylangalla kuorimisen helpottamiseksi sisäasennuksiin.
Signaalijohtimet ovat parikierrettyjä ja suojattuja yhteisellä aluminifolioilla.

 

 

 

 

 

 

Uutta jakokaappirintamalla

Stera-jakokaapit valmistetaan AlMg 3 -materiaalista, jolloin kaapista saadaan kevyt ja kestävä.

Viceran PyA-Multi Pyöritysalusta

Monipuolinen pyöritysalusta keloille, rikkoontuneille keloille, vyyhdeille, taipuisalle muoviputkelle sekä putkijohtonipuille. Snro: 64 136 22

Suojaletkut vaativiin teollisiin ympäristöihin

Vaativissa olosuhteissa on syytä varmistaa, että ympäristö ei vahingoita järjestelmän kriittisiä osia. Tämä voidaan varmistaa suojaamalla tuotteisto suojaletkuilla suunnittelijan asettamin reunaehdoin sekä ammattimaisella asennuksella. Myös suojaletkuja ja -ratkaisuja on erilaisia vaihteleviin teollisiin tarpeisiin. Tässä kirjoituksessa käsitellään kolmea suojaletkun valintaan vaikuttavaa asiaa.