Taelek Tsafe 4S on vikavirtasuojattu pinta-asenteinen maadoitettu neloispistorasia. Tuote on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa.

Uudistuneen SFS-6000 määräyksen mukaisesti myös vanhojen kohteiden saanerauksissa lisätyt 10A/16A pistorasiat pitää olla maadoitettuja. Vanhoissa kohteissa kuitenkin monesti huoneisiin ei tule PE johdinta. Tsafe 4S:n saa asentaa laillisesti tällaiseenkin kohteeseen kytkemällä Tsafelle tulevan ennen vikavirtasuojaa olevan nollajohtimen vikavirran takana olevan maadoituksen liittimeen.

Kun vastaava asennus normaalisti vaatii pistorasiat, pinta-asennuskotelon, kojerasiavikavirtasuojan ja johdotuksen korvaa Tsafe 4S kaiken tämän materiaalin ja työn valmiina pakettina. Se on kokonaisuudessaan vain 50mm korkea, ja siten huomaamattoman tyylikäs.

Tsafe 4S vikavirtapistorasiasta voi ketjuttaa edelleen muita maadoitettuja pistorasioita. Tuotteen kotelointiluokka on IP20 ja väri on modernin valkoinen. Tuotteen asentaminen on nopeaa laadukkaiden esiasennettujen kaikille johdintyypeille sopivien WAGO rasialiittimien ja muoviosien kynsikiinnityksen ansiosta.

Tekniset tiedot

  • Sähkönumero: 32 076 00 »
  • Nimellisvirta: 16A
  • Kotelointiluokka: IP20
  • Vikavirtasuojaus: 1P+N A-type 30mA 4,5kA
  • Ylivirtasuojaus: 1P+N C-type 16A 4,5kA
  • Väri: Valkoinen RAL 9003

Teksti ja kuvat: Taelek Oy

 

 

 

Multifix KR -kojerasiat

Putkitustuotteet vaativaan käyttöön

Fiboxin CUAL EK -kotelot

EK-kotelot ovat täysin modulaarisia, minkä vuoksi mallisto kattaa laajat käyttötarpeet yksittäisistä moduuleista laajoihin kotelopaneeleihin asti.

Valokuitukaapeleiden nimeäminen yhdenmukaistettiin

Valokuitukaapeleita on myyty Suomessa ja SLO:lla noin 20 vuotta ja osa tänään myytävistä nimikkeistä on yhtä vanhoja. Tänä aikana kaapeleiden standardit ovat muuttuneet ja STK-liiton tai sähkönumeroiden nimeämissäännöt ovat myös muuttuneet useasti.