Vicera on tuonut markkinoille innovatiivisen kaapelinjatkospukin, joka on suunniteltu yhdessä alan ammattilaisten kanssa.

Monikäyttöinen APU2.0 kaapelinjatkospukki soveltuu maastoon kuin maastoon

APU2.0 asennuspukkia (snro: 6413611»)voi käyttää neli- tai kolmijalkaisena ja jalat taittuvat moniin eri asentoihin. Jalat kääntyvät esimerkiksi suoraan sivuille, jolloin pukin voi asettaa kaapeliojan päälle tukevasti.

Kaapeleita työstäessä on tärkeää, että kaapelit pysyvät jämäkästi paikallaan eivätkä pyöri ja heilu, tai varsinkaan putoa maahan kesken työstämisen.

Kuminauhat tai nippusiteet eivät takaa tukevaa kiinnitystä kaapeleita työstäessä, joten APU2.0 asennuspukkiin on kehitetty juuri tähän käyttöön tarkoitetut tukevat ja helppokäyttöiset kaapelikiristimet. Asennuskorkeus on hyvin laajalti säädettävissä, jotta työskentelystä saadaan mahdollisimman ergonomista.

Kaapelikiristimien kulmaa ja kohtaa leveyssuunnassa voi säätää portaattomasti, näin pukki mukautuu aina kaapeleiden mukaan. Asennuskorkeus on säädettävissä välillä 20 cm – 120cm maasta.

Laadukkaissa asennuksissa ei ole oikotietä onneen – Viceran APU2.0 pukilla varmistat laadukkaan työskentelyn kaapelipäätteiden ja -jatkoksien parissa.

 

Hanki omasi SLO:n verkkokaupasta

 


Teksti ja kuvat: Vicera 

LAPP-kaapelit nyt SLO:n valikoimassa!

SLO:n valikoimasta löytyy nyt laaja valikoima erilaisia LAPP Automaation kaapeleita.

Kattava valikoima FSM:n tietoverkkotuotteita

FSM:n tietoverkkotuotteisto sisältää kattavat ratkaisut kaapelointiin, verkonrakenta­miseen ja konesaleihin. Vahvat brändit ja FSM Groupin oma maahantuonti tarjoavat monipuoliset ja laadukkaat tuotteet sekä joustavat ja nopeat toimitukset. Yritys seuraa alan kehitystä ja etsii jatkuvasti uusia tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. FSM tarjoaa saa myös räätälöityjä tietoverkkoratkaisuja.

Polyflex Mine – virransyöttökaapeli raskaisiin sovelluksiin

Kovaan mekaaniseen rasitukseen suunniteltu kaapeli