Vicera on tuonut markkinoille innovatiivisen kaapelinjatkospukin, joka on suunniteltu yhdessä alan ammattilaisten kanssa.

Monikäyttöinen APU2.0 kaapelinjatkospukki soveltuu maastoon kuin maastoon

APU2.0 asennuspukkia (snro: 6413611»)voi käyttää neli- tai kolmijalkaisena ja jalat taittuvat moniin eri asentoihin. Jalat kääntyvät esimerkiksi suoraan sivuille, jolloin pukin voi asettaa kaapeliojan päälle tukevasti.

Kaapeleita työstäessä on tärkeää, että kaapelit pysyvät jämäkästi paikallaan eivätkä pyöri ja heilu, tai varsinkaan putoa maahan kesken työstämisen.

Kuminauhat tai nippusiteet eivät takaa tukevaa kiinnitystä kaapeleita työstäessä, joten APU2.0 asennuspukkiin on kehitetty juuri tähän käyttöön tarkoitetut tukevat ja helppokäyttöiset kaapelikiristimet. Asennuskorkeus on hyvin laajalti säädettävissä, jotta työskentelystä saadaan mahdollisimman ergonomista.

Kaapelikiristimien kulmaa ja kohtaa leveyssuunnassa voi säätää portaattomasti, näin pukki mukautuu aina kaapeleiden mukaan. Asennuskorkeus on säädettävissä välillä 20 cm – 120cm maasta.

Laadukkaissa asennuksissa ei ole oikotietä onneen – Viceran APU2.0 pukilla varmistat laadukkaan työskentelyn kaapelipäätteiden ja -jatkoksien parissa.

 

Hanki omasi Soneparin verkkokaupasta

 


Teksti ja kuvat: Vicera 

Polyflex Mine – virransyöttökaapeli raskaisiin sovelluksiin

Kovaan mekaaniseen rasitukseen suunniteltu kaapeli

FZ2RMSU Flex – Helposti käsiteltävä, metalliton kaapeli

FZ2RMSU Flex on kevytrakenteinen, halogeeniton sisä-/ulkokaapeli helposti käsiteltävillä ja nopeasti kuorittavilla Flex-kuituputkilla

Laadukkaalla kaapelin liitoskohdalla vältetään taloudellisia tappioita

Liittäminen on helppoa, osat yhteen ja se on siinä. Valitettavasti asia ei ole ihan näin yksioikoinen eikä onnistunut liitos ole itsestäänselvyys. Nimittäin, vain muutaman nanometrin tai toleranssien ylitykset saattavat muodostaa mittavat taloudelliset tappiot. Epätäydellisyys on kuitenkin vältettävissä, kunhan huomioi muutaman tärkeän asian. Kirjoituksessa kerron, mitä kannattaa huomioida saavuttaaksesi laadukkaan liitoksen.