Virtalähteiden perustoiminto on tuottaa tasavirtaa laitoksen laitteisiin, mutta verkotetut virtalähteet antavat kunnossapitoonsa ja ohjaukseensa liittyvää tietoa näkyvässä muodossa.

Virtalähteet kertovat, milloin ne on vaihdettava, ja antavat tietoa lähtöjännitteestä ja -virrasta. Lisäksi niiden lähtövirtaa voi nostaa etänä pääyksikön näytöstä tai Ethernet-/IP-tiedonsiirron välityksellä. Verkotetut virtalähteet ratkaisevat monta ongelmaa:

  • Ne osaavat kertoa vaihtamisajankohtansa etukäteen, jolloin virtalähteen vikaantumisesta aiheutuvat odottamattomat tuotantoseisokit voidaan välttää.
  • Niiden vaihtamisajankohtaa, kokonaiskäyttöaikaa, jännitettä ja virtaa voidaan valvoa etänä, jolloin paikan päällä tehtävä työ vähenee.
  • Niitä voidaan käyttää yhdessä Power Supply Monitoring Tool -erityisohjelmiston kanssa (julkaistaan piakkoin), jolloin niiden kuntoa on mahdollista seurata tehon alentamiskuvaajasta. Virtalähteen käyttöikää voi helposti pidentää tietyillä toimenpiteillä, kuten parantamalla asennuspaikan olosuhteita ja vaihtamalla virtalähde eri kokoiseksi.

 

Valvontatiedot

Käyttövuosien määrä ennen vaihtamisajankohtaa, kokonaiskäyttöaika, lähtöjännite/-virta, lisävirta, itsediagnostiikka (ylikuumeneminen, mittausarvon virhe, muistivirhe), tuotteen malli ja sarjanumero.

 

Lähtötyyppi

Ethernet/IP, Modbus/TCP, näyttöliitin.

Mökkiautomaatiolla mielenrauhaa

Vapaa-ajan asunto voi olla pitkiäkin aikoja tyhjillään. Metsän läheisyydessä olevat mökit ovat alttiita syysmyrskyille ja kutsumattomille vieraille. Kevättalven isot ja raskaat lumitaakatkin saattavat aiheuttaa omistajissa huolta. Valvontakameralla kurkistat kätevästi oman mökkisi tilanteen aina, kun on tarve.

Uusi System Access Point SAP/S.3

ABB-free@home-järjestelmän sydän päivittyi Jotta voidaan olla varmoja, että uusien palvelujen ja laitteiden määrän nousun myötä järjestelmän ns. hermokeskuksen toiminta pysyy nopeana ja luotettavana on ABB tuonut markkinoille uuden System Access Point-laitteen. Mitä muutoksia kotona pitää tehdä? Mikäli kodissa on vanha System Access Point, niin tarvetta uuden laitteen hankkimiseen ei ole. Vanha laite pysyy tuettuna. Ainoastaan mikäli vanhaan järjestelmään lisätään uusia tuotteita, niin että 64:n laitteen raja ylittyy, joudutaan vaihtamaan System Access Point uuteen. Varmuuskopiot ovat yhteensopivia uuden laitteen kanssa, joten mahdollisen vaihdon yhteydessä järjestelmän määrittelyjä ei tarvitse tehdä uudestaan. Löydät lisätietoja ABB:n Access Pointista >> täältä << Osta verkkokaupasta Löydät tuotteen Liitäntäportti - SAP/S.3 free@home (Snro 2814617) SLO:n verkkokaupasta. Voit kysyä lisätietoja myös SLO-myyjältäsi! Mitä uutta? 150 free@home laitetta langallista ja/tai langatonta yhteensä vapaassa suhteessa uusi pienempi kotelo ulkoinen teholähde helppoon asennukseen kolme sijoitusvaihtoehtoa seinälle pöydälle DIN-kiskoon USB portit uusia ominaisuuksia varten 2,4 Ghz ja 5 Ghz Wifi Uusi tehokkaampi prosessori tulevaisuuden toiminallisuuksia varten Mitä samaa? free@home langallinen väylä free@home langaton väylä SAP oma langaton verkko käyttöönottoa varten Suorituskyvyn parannus 400Mhz yksiytiminen prosessori -> 1,2 Ghz tuplaydin prosessori i 128 Mb RAM ->512 Mb RAM [siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget][siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget]

Uudet älyvalaistusratkaisut LEDVANCElta ammattilaisille

Älyratkaisut kodeissa yleistyvät koko ajan ja yhä useampi valitsee koteihinsa älyratkaisuja, joiden asennukseen palkataan asiantuntija. LEDVANCEn uudella älyvalaistusvalikoimalla ammattilaisten on helppoa tarjota ja toteuttaa älyvalaistusratkaisuja erilaisiin kohteisiin.