Virtalähteiden perustoiminto on tuottaa tasavirtaa laitoksen laitteisiin, mutta verkotetut virtalähteet antavat kunnossapitoonsa ja ohjaukseensa liittyvää tietoa näkyvässä muodossa.

Virtalähteet kertovat, milloin ne on vaihdettava, ja antavat tietoa lähtöjännitteestä ja -virrasta. Lisäksi niiden lähtövirtaa voi nostaa etänä pääyksikön näytöstä tai Ethernet-/IP-tiedonsiirron välityksellä. Verkotetut virtalähteet ratkaisevat monta ongelmaa:

  • Ne osaavat kertoa vaihtamisajankohtansa etukäteen, jolloin virtalähteen vikaantumisesta aiheutuvat odottamattomat tuotantoseisokit voidaan välttää.
  • Niiden vaihtamisajankohtaa, kokonaiskäyttöaikaa, jännitettä ja virtaa voidaan valvoa etänä, jolloin paikan päällä tehtävä työ vähenee.
  • Niitä voidaan käyttää yhdessä Power Supply Monitoring Tool -erityisohjelmiston kanssa (julkaistaan piakkoin), jolloin niiden kuntoa on mahdollista seurata tehon alentamiskuvaajasta. Virtalähteen käyttöikää voi helposti pidentää tietyillä toimenpiteillä, kuten parantamalla asennuspaikan olosuhteita ja vaihtamalla virtalähde eri kokoiseksi.

 

Valvontatiedot

Käyttövuosien määrä ennen vaihtamisajankohtaa, kokonaiskäyttöaika, lähtöjännite/-virta, lisävirta, itsediagnostiikka (ylikuumeneminen, mittausarvon virhe, muistivirhe), tuotteen malli ja sarjanumero.

 

Lähtötyyppi

Ethernet/IP, Modbus/TCP, näyttöliitin.

SLO kävi Porin asuntomessuilla:

Sujuvan arjen raaka-aineena moderni sähköistys

Uudet älyvalaistusratkaisut LEDVANCElta ammattilaisille

Älyratkaisut kodeissa yleistyvät koko ajan ja yhä useampi valitsee koteihinsa älyratkaisuja, joiden asennukseen palkataan asiantuntija. LEDVANCEn uudella älyvalaistusvalikoimalla ammattilaisten on helppoa tarjota ja toteuttaa älyvalaistusratkaisuja erilaisiin kohteisiin.

Kaupunki on palvelualusta

Smart citystä on puhuttu jo monta vuotta mutta mistä siinä on kyse? Lyhykäisyydessään älykäs kaupunki on palvelualusta.