Tyylikkäät DESK 2- ja ELEVATOR -pistorasiapaneelit

DESK 2– joustavaan käyttöön suunniteltu pistorasiapaneeli toimistoihin, kirjastoihin, neuvotteluhuoneisiin, sekä koulu- ja asuinympäristöihin. Ihanteellinen ratkaisu kotitoimistoon etätyöskentelyn tueksi.

Pistorasioiden saavutettavuus työpöydältä käsin vähentää jatkojohtojen tarvetta sekä edistää laitteiden kytkennän ergonomisuutta. DESK 2 asennetaan pöydän kanteen säädettävillä alumiinisilla jaloilla helposti ja jälkeä jättämättä, kuusiokoloavainta käyttäen.

DESK 2 soveltuu mainiosti muunneltaviin tiloihin, koska sen kiinnitys sekä irrottaminen on nopeaa ja vaivatonta, eikä vahingoita pöytätason pintaa. DESK 2- pistorasiapaneeli on varustettu 0,2m Wieland-virtatulojohdolla, johon tulee liittää halutun mittainen Wieland- virransyöttökaapeli pistokepäällä.


Snro Tuote
14 356 04 Desk 2- pistorasiapaneeli 3:lla pistorasialla, valkoinen (kuten RAL9010)
24 120 28 Wieland virransyöttökaapeli pistokkeella 5m
24 120 25 Wieland virransyöttökaapeli pistokkeella 2m

 

ELEVATOR– nostettava ja laskettava pop-up pistorasiapaneeli. Elevatorissa  on jousimekanismi, jonka avulla pistorasian voi laskea alas pöytälevyn tasolle piiloon, kun se ei ole käytössä ja vastaavasti painamalla kantta, nostaa pistorasialiitännät ylös laitteiden kytkentää varten. Elevator on saatavilla rosterisena sekä uutuusvärinä myös mattamustana. Elevator on ihanteellinen ratkaisu toimisto- sekä opiskelutilojen pöytiin, sekä muun muassa keittiösaarekkeisiin. Pistorasiapaneelissa on kiinteä 2 metrinen virtajohto, sekä irtonainen pistotulppa mukana.

  • Asennussyvyys 135mm
  • Asennusreiän halkaisija 79mm
  • Värivaihtoehdot mattamusta sekä rosteri


Snro Tuote
25 144 14 Elevator pop-up pistorasia, 2:lla pistorasialla. Väri mattamusta RAL9005.
25 144 15 Elevator pop-up pistorasia, 1:llä pistorasialla ja 2:lla USB-A latauksella. 3.1A/5V. Väri mattamusta RAL 9005.
14 356 19 Elevator pop-up pistorasia, 2:lla pistorasialla. Väri rosteri.

 

Laadukas Wi-Fi-kameravalvontapaketti maailman johtavalta kameravalmistajalta

Wi-Fi-järjestelmällä voidaan toteuttaa tehokas ja nykyaikainen kameravalvonta kotiin tai pieneen liiketilaan.

Kanavatuotteet liikenteenvalkoisena RAL 9016

Modernien toimistojen ja työpaikkarakennusten arkkitehti- ja sisustussuunnittelussa pyritään usein vaaleampiin ja valoisuutta korostaviin tilaratkaisuihin.

Kojerasia raudoitusadapterilla

SPELSBERG kojerasia raudoitusadapterilla betonivaluihin.