COMBI-FRH-3 on uusin laajennus ABB-free@home-keskustuotteistoon. Keskuksessa on entistä enemmän tilaa kaapeloinnille ja komponenteille.

 

ABB-free@home-keskustuotteiston valikoima laajenee uudella entistä tilavammalla keskuksella COMBI-FRH-3. Keskuksen ohjausta on lisätty ja se sisältää nyt myös ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmän System Access Point -liitäntäportin. Lisäksi keskuksessa on jopa 28 moduulin varatilat laajennuksille sekä neljän moduulin varatilat ovipuhelinkeskusyksikölle. Keskuksen data-osasta löytyy lisäksi DIN-kiskovaraus ovipuhelimen IP-Gatewaylle. Helppoa taloautomaatiota yhdellä hankinnalla.

Ryhmäkeskus-data soveltuu sekä uppo-, että pinta-asennukseen. Upotettaessa keskus seinään, runsaat kaapelointitilat jäävät peittoon seinän sisään. Keskus on miellyttävä ja nopea asentaa, sillä tuote on valmiiksi kytketty ja toimitukseen sisältyy valmiit piirikaaviot.

Kotijakamo täyttää M65-määräyksen vaatimukset. Kotijakamo sisältää 2-osaisen pistorasian sekä 24-aukkoisen RJ45-liitintelineet Actassi ja AMP, 3M, Keystone-liittimille.

 

ABB

Tyyppi Snro Kuvaus
COMBI-FRH-3 33 101 62 ABB-free@home-ryhmäkeskus, IP20, 50A, FE, free@home-komponenteilla

 

Glamox C85, harkitusti erilainen

Glamox C85-valaisimen luomisprosessi ei käynnistynyt ainoastaan siksi, että suunniteltaisiin selkeästi erilainen valaisin. C85 on suunniteltu lähinnä siksi, että valon laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota.

SLO App ja Tuntitoimitus valtteina Roihuvuoren ennätysnopeassa linjasaneerauksessa

Helsingin Roihuvuoren kahden viikon suomenennätysremontissa SLO:n Tuntitoimituksen vahvuus mitattiin, kun varsinainen linjasaneeraus minimoitiin kahteen viikkoon.

ateha-asennuslistat tarralla

Silmää miellyttäviin asennuksiin