COMBI-FRH-3 on uusin laajennus ABB-free@home-keskustuotteistoon. Keskuksessa on entistä enemmän tilaa kaapeloinnille ja komponenteille.

 

ABB-free@home-keskustuotteiston valikoima laajenee uudella entistä tilavammalla keskuksella COMBI-FRH-3. Keskuksen ohjausta on lisätty ja se sisältää nyt myös ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmän System Access Point -liitäntäportin. Lisäksi keskuksessa on jopa 28 moduulin varatilat laajennuksille sekä neljän moduulin varatilat ovipuhelinkeskusyksikölle. Keskuksen data-osasta löytyy lisäksi DIN-kiskovaraus ovipuhelimen IP-Gatewaylle. Helppoa taloautomaatiota yhdellä hankinnalla.

Ryhmäkeskus-data soveltuu sekä uppo-, että pinta-asennukseen. Upotettaessa keskus seinään, runsaat kaapelointitilat jäävät peittoon seinän sisään. Keskus on miellyttävä ja nopea asentaa, sillä tuote on valmiiksi kytketty ja toimitukseen sisältyy valmiit piirikaaviot.

Kotijakamo täyttää M65-määräyksen vaatimukset. Kotijakamo sisältää 2-osaisen pistorasian sekä 24-aukkoisen RJ45-liitintelineet Actassi ja AMP, 3M, Keystone-liittimille.

 

ABB

Tyyppi Snro Kuvaus
COMBI-FRH-3 33 101 62 ABB-free@home-ryhmäkeskus, IP20, 50A, FE, free@home-komponenteilla

 

Varastovalikoimaan uutuus Bachmannilta

LOOP ROUND on toiminnallinen, laadukkaalla ulkonäöllä varustettu kaapeliläpivienti, jossa on musta harjasosa.

Ilmalämpöpumppujen etäohjaus on sekä mukavuustekijä että riskienhallintakeino

Lämpöpumput ovat suosittuja lämmönlähteitä suomalaisilla mökeillä.

PCE IMST ja ISCHL, pinottavat pistorasiakeskukset

Iskunkestävät ja käytännölliset keskukset työmaiden ja erilaisten tilaisuuksien tilapäiseen sähkönjakeluun.