COMBI-FRH-3 on uusin laajennus ABB-free@home-keskustuotteistoon. Keskuksessa on entistä enemmän tilaa kaapeloinnille ja komponenteille.

 

ABB-free@home-keskustuotteiston valikoima laajenee uudella entistä tilavammalla keskuksella COMBI-FRH-3. Keskuksen ohjausta on lisätty ja se sisältää nyt myös ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmän System Access Point -liitäntäportin. Lisäksi keskuksessa on jopa 28 moduulin varatilat laajennuksille sekä neljän moduulin varatilat ovipuhelinkeskusyksikölle. Keskuksen data-osasta löytyy lisäksi DIN-kiskovaraus ovipuhelimen IP-Gatewaylle. Helppoa taloautomaatiota yhdellä hankinnalla.

Ryhmäkeskus-data soveltuu sekä uppo-, että pinta-asennukseen. Upotettaessa keskus seinään, runsaat kaapelointitilat jäävät peittoon seinän sisään. Keskus on miellyttävä ja nopea asentaa, sillä tuote on valmiiksi kytketty ja toimitukseen sisältyy valmiit piirikaaviot.

Kotijakamo täyttää M65-määräyksen vaatimukset. Kotijakamo sisältää 2-osaisen pistorasian sekä 24-aukkoisen RJ45-liitintelineet Actassi ja AMP, 3M, Keystone-liittimille.

 

ABB

Tyyppi Snro Kuvaus
COMBI-FRH-3 33 101 62 ABB-free@home-ryhmäkeskus, IP20, 50A, FE, free@home-komponenteilla

 

KATKO Oy – luotettavia kytkimiä ja muita sähkötuotteita Suomesta

Katko Oy on kehittänyt, suunnitellut ja valmistanut kytkimiä ja muita sähköalan tuotteita Suomessa jo lähes 80 vuoden ajan.

Jussi- ja IMPRESSIVO® -mukavuuskytkimet

Mukavuuskytkin on uudistunut ja entistä monipuolisempi

Takuu Ebeco -sovellus tekee takuupalvelustasi helppoa!

Takuu Ebeco on WebApp, joka tekee lattialämmitysasennustesi dokumentoinnista ja takuupalvelusta helppoa – ja asiakkaistasi tyytyväisempiä.