Draka ACEFLEX-HF Com on uusi halogeeniton ja taipuisa 1 kV:n Dca-paloluokan hybridikaapeli kahdella hyvin suojatulla parikierretyllä ohjausjohdinparilla. Ohjausjohtimien tavanomaista suurempi 1,0 mm2:n poikkipinta sallii pitkätkin kaapelivedot normaalia alhaisemmalla jännitehäviöllä.

 

Tuote sopii erinomaisesti kohteisiin, joissa tarvitaan energiasyötön lisäksi tiedon, ohjauksen- tai signaalinsiirtoa; esimerkiksi autonlatausasemien syöttökaapeliksi. Perinteisen ACEFLEX-HF Dca –kaapelin tavoin tämä uusi hybridituote on kestävä ja soveltuu hyvin myös teollisuuteen.

ACEFLEX-HF Com on tarkoitettu kiinteään asennukseen sisälle ja ulos, ja se sopii asennettavaksi myös maahan 70 cm:n syvyyteen vahvemman 1kV:n rakenteensa  ansiosta. Tuote voidaan asentaa tietyin ehdoin myös suoraan betonivaluun.

Yksi läpivienti ja kiinnitys riittää, mikä tekee asennuksesta nopeaa ja helppoa. ACEFLEX-HF Com täyttää raaka-aineiltaan RoHS-direktiivin vaatimukset eikä sisällä REACH/SVHC-listan aineita.

Tuote valmistetaan Suomessa Prysmian Group Finlandin Oulun tehtaalla.

Tilaa verkkokaupassa 

 

Prysmian Group Finland Oy tarjoaa markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Työllistämme noin 570 ihmistä tehtaillamme Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. Olemme osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittajaa, Prysmian Groupia.

Lisätiedot: www.prysmiangroup.com

 

APS kaapelit saatavilla myös Cca-paloluokituksella

Tutut APS kaapelit ovat nyt saatavilla myös Cca-paloluokituksella ja Kerman-liittimet ovat uusissa ympäristöystävällisissä pakkauksissa.

Uusi halogeeniton Aceflex-kaapeli teollisuuden sähkönsyöttöön

Prysmian Groupin uusi ACEFLEX-HF Dca -kaapeli on Afumex-perheen uusin jäsen: