Schneider Electricin uusi 4 tuuman KNX kosketusyksikkö on monitoimilaite, joka on suunniteltu ohjaamaan huoneen tai suuremman kokonaisuuden toimintoja.

Ensiluokkaiset materiaalit ja korkealaatuinen näyttö sisäänrakennetuilla antureilla tarjoavat laajan valikoiman toimintoja. Tuote soveltuu sekä asuinrakennuksiin että julkisiin kohteisiin. Asennuspaikkana esimerkiksi hotellit, toimistot ja kodit.

Moderni ja sujuva käyttöliittymä takaa mielyttävän käytön. Näytössä on jopa 9 sivua, joihin voidaan lisätä toiminto-/tieto-widgettejä enintään 6 kappaletta per sivu. Sivujen välillä liikutaan yksinkertaisesti pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle. Näytön saa halutessaan herätettyä läheisyysanturin avulla.

Widgeteillä voidaan ohjata helposti kodin toimintoja kuten valaistusta, RGB/RGBW-valaistusta, verhoja, tilanteita, ilmanvaihtoa, lämmitystä ja paljon muuta. Sisäänrakennettu lämpötila-anturin ansiosta tuotetta voi käyttää myös termostaattina. Widgeteillä voidaan myös seurata esimerkiksi energiankulutusta ja ilmanlaatua.

Tuotteen mukana toimitetaan asennuskehys kojerasiaan asennusta varten. Tuotteen parametrointi tehdään suoraan ETS:llä, joten erillisiä visualisointiservereitä ei tarvita.

Ominaisuuksia

  • 4″ LCD Kosketusnäyttö
  • Resoluutio 480×480 pikseliä
  • Peitekehyksetön, musta/harmaa
  • Uppoasennettava kojerasiaan
  • Koko: 86mm x 86mm x 32mm (asennettuna 9mm seinän pinnasta)
  • Läheisyysanturi ja merkkivalo
  • Sisäinen lämpötila-anturi
  • Micro USB-liitin omille ikoneille ja taustakuville
  • KNX-väyläliitin (3mA)
  • Käyttöjänniteliitin 21-30 VDC (85mA). Erillisen 30 VDC käyttöjännitteen saa esimerkiksi KNX-väylävirtalähteestä 28 161 38 tai 28 161 34

Tutustu myös muihin Schneider Electricin KNX tuotteisiin Soneparin verkkokaupassa

28 201 99

MTN6215-0410

SpaceLogic KNX näyttö 4”

Teksti ja kuvat: Schneider Electric

Schneider Electric

nVent RAYCHEM QuickNet 160 W/m²

nVent RAYCHEM QuickNet 90 W/m² kaapeliperhe on laajentunut tehokkaammalla 160 W/m² kaapeleilla.

Kodin ja etätyöpisteen USB-latauspistorasiat Schneider Electriciltä

Onko etätyöpisteesi kömpelö käytttää? Pistorasiat ovat usein väärissä paikoissa ja jatkojohdot muodostavat kulkuesteitä työpisteelle. Koko asunnon pohjaratkaisua ei voi alkaa uusia etätyöpisteen ehdoilla.

Harvia Glow on sähkökiuasuutuus, joka kruunaa tyylikkäimmänkin saunasisustuksen

Harvia Glow -pilarikiuas on muotoiltu vaativimmankin saunansisustajan tarpeet täyttäväksi. Glow on tyylikäs ja virtaviivainen designiltaan ja muotonsa ansiosta se antaa joustavuutta saunasisustuksen suunnitteluun, sillä Glow on saatavana myös nurkkaan asennettavana mallina Glow Corner. Korkea pilarimuoto tuo näyttävyyttä saunaan ja majesteettinen Glow onkin kuin kruunu lauteiden keskellä.