Uusi PIKE PRO-pihakeskus mittaa ulkolämpötilan ja säätää tarvittavan lämmitysajan energiaa säästäen

PIKE-tuoteperhe on saanut uuden energiapihin tulokkaan. Uusi pihakeskusmalli PIKE PRO 2T ET 2AV on varustettu uuden ajan kellokytkimellä, joka säätää auton lämmitysaikaa portaittain ulkolämpötilan mukaan. Näin auton esilämmityksen pituus ja sitä kautta kiinteistön sähkönkulutus saadaan optimoitua.

 

Säästöä joka minuutti

Lauhan kelin aikaan sähkön käytön säästö uuden pihakeskuksen avulla on parhaimmillaan 50-87% perinteiseen 2 tunnin autolämmitysratkaisuun verrattuna. Rahassa mitattuna tämä tarkoittaa taloyhtiölle vuosittain n. 60 euron säästöä per lämmitettävä auto. Laskelmassa on oletettu, että lämmitettävä auto on varustettu moottoritilan 300W säteilylämmittimellä ja 1400W sisätilan lämmittimellä ja autoa lämmitetään 100 päivänä kylmän kauden aikana. Kustannussäästö on vieläkin suurempi, mikäli lämmitettävä auto on varustettu perinteisellä 500-600 W lohkolämmittimellä.

Selkeä ja helppo käyttää myös pimeässä

Uudessa PIKE PRO -keskuksen käytettävä kellokytkin tuo mukanaan myös muita etuja. Kello on pitkäikäinen, koska siinä ei ole liikkuvia osia joita tarvitsee säätää. Sen selkeä digitaalinen näyttö on helppo lukea ja valaistu näppäimistö helppo käyttää pimeän aikaan. Kellolle asetetaan latauksen haluttu lopetusaika kanavakohtaisilla nuolinäppäimillä. Ajan asetuksen jälkeen kytket vain liitäntäkaapelin ohjattavaan pistorasiaan. Kello hoitaa lämmitysohjauksen sen jälkeen automaattisesti. 30 minuutin pakko-ohjaus siivousta varten onnistuu painamalla kellokanavan nuolinäppäintä samanaikaisesti. Jäljellä oleva kytkentäaika näytetään kanavakohtaisesti kellon näytöllä.

Ole nopea ja päivitä piharasiasi uuteen aikaan

Uusi innovatiivinen PIKE PRO -pihakeskus on tullut myyntiin lokakuussa. Uuden pihakeskuksen sekä lisätarvikkeena myytävän termostaattiohjatun kellokytkimen löydät SLO:n myyntiohjelmasta seuraavasti:

 

 Lämpötila °C  Lämmitysaika min.
 ≥ + 5  15
 + 0 … + 4  45
 – 0 …- 4  60
 – 5 … – 9  75
 – 10 … – 14  135
 ≤ -15  195

 

Lämmitysajat ulkolämpötilan mukaan

HUOM! taulukossa ilmoitettu lämmitysaika sisältää optimoidun peruslämmitysajan lisäksi 15 minuutin jälkilämmitysajan

 Snro Tyyppi
 34 050 09 PIKE PRO 2T ET 2AV Pihakeskus termostaattikello-ohjattu 2-kan.

 

Lisätietoja:

tuotepäällikkö Timo Mero puh. 010 283 2310, timo.mero@slo.fi tai SLO-myynti

Warmos uudisti lämmitinsarjojen tuotenimet

Kesän 2021 alussa otettiin käyttöön lämmitinsarjojen uudet nimet, jotka on päivitetty Sähkönumerot.fi-sivustolle uusien tuotekuvien kanssa.

SLOTERM P -lattialämmityskaapelit

Lattialämmitys soveltuu useimpiin lattiarakenteisiin ja -materiaaleihin itsenäisenä lämmitysratkaisuna tai lämmitysratkaisujen yhdistelmänä.