Vakiotaajuusmuuttajasarja tuo helppokäyttöisyyden uudelle tasolle

ABB:n ACS580-taajuusmuuttaja, raamikoko R2, suojausluokka IP21

ABB:n vakiotaajuusmuuttajasarja kattaa laajan tehovalikoiman 0,75 kilowatista jopa 500 kilowattiin asti ja sisältää kaikki tarvittavat komponentit teollisuuden sovelluksiin. Nämä tuotteet tunnetaan helppokäyttöisyydestään ja kestävästä rakenteestaan. Ne ovatkin heti valmiita ohjaamaan kompressoreita, liukuhihnoja, sekoittimia, puhaltimia ja pumppuja, kuten myös monia muita neliöllisen kuorman sovelluksia tai vakiomomenttisovelluksia.

Skaalautuvuus

ACS580-taajuusmuuttajat skaalautuvat useiden eri sovellusten tarpeisiin, sillä uusin teknologia varmistaa sovelluksen kuin sovelluksen tarkan ja luotettavan ohjaamisen. Täsmällinen sovelluksen ohjaaminen ja tiukimmatkin asiakasvaatimukset ratkeavat ACS580:n tarjoamien edistyneiden ominaisuuksien, kuten adaptiivisen ohjelmoinnin, avulla.

Liitettävyys

ACS580-taajuusmuuttajat tukevat monia kenttäväyläsovittimia. Nämä kenttäväyläsovittimet mahdollistavat yhteyden kaikkien tärkeimpien teollisuusautomaatioverkkojen kanssa. Kenttäväylien tarjoaman liitettävyyden lisäksi käyttäjät voivat valita lisävarusteena ohjauspaneelin, jossa on Bluetooth-yhteys. Etäyhteys mahdollistaa taajuusmuuttajan käyttöönoton ja ohjaamisen paneelin lisäksi myös iOS- tai Android-laitteilla.

Värilliset liittimet

Huippuluokan käytettävyys lähtee liikkeelle pienistä asioista, jotka helpottavat ja nopeuttavat tuotteen käyttöä ja käsittelyä. Ohjauskortin eriväriset liittimet ovat yksi tällainen asia, sillä niiden avulla käyttöönotto onnistuu helposti ja virheittä myös ilman aikaisempaa taajuusmuuttajaosaamista.

Irrotettava läpivientikotelo

Uudistuneessa ACS580-taajuusmuuttajassa on irrotettava läpivientikotelo raamikoossa R1 ja R2. Irrotettava läpivientikotelo helpottaa taajuusmuuttajan asentamista kaappiin ja auttaa myös seinälle kiinnitettävien IP21-suojausluokan tuotteiden asentamisessa.

 

ABB taajuusmuuttajat ja pehmokäynnistimet

ABB:n valikoimasta löytyy kattavat ratkaisut erilaisiin sovelluksiin ja ympäristöihin. Loistavana esimerkkinä laajasta valikoimasta toimivat taajuusmuuttajat sekä pehmokäynnistimet. Moottorin ohjauksessa oikea laite mahdollistaa turvallisen ja kustannustehokkaan prosessin ja tätä kautta optimaalisen ympäristön menestykselle.

ABB AF kontaktorit

Kustannussäästöä moottorinsuojaukseen