Soneparin valikoimasta tutut LEM Elettronica ohjelmoitavat päävahvistimet ovat saaneet uudet päivitetyt mallit. Uusien mallien myötä vanha malli: 75 407 79 / AT450 SAW poistui valikoimasta. 

Uusia malleja löytyy kaksi kappaletta, ne ovat toimintakyvyltään vähintäänkin yhtä tehokkaita kuin edeltäjänsä, mutta kokoa on saatu reilusti pois, joka helpottaa vahvistimien asennustyötä:

LEM DSP35-5G / 75 407 82

Ohjelmoitava, kompaktin kokoinen vahvistin DVB-T/T2-kanavien kanavakohtaiseen suodattamiseen tai kanavanvaihtoon. Laitteessa sisäänrakennettu 5G SAW-LTE suodin mobiilitaajuuksien pääsyn estämiseksi vahvistimeen sekä jakoverkkoon. Lisäksi automaattinen vahvistuksensäätö pitää lähtötason aina asetetussa tasossa, vaikka tulotaso antenneilta muuttuisikin.

Korkean lähtötasonsa ansiosta DSP35-5G soveltuu mainiosti keskikoisiin ja suuriin antenniverkkoihin kuten rivi-ja kerrostaloihin. Erillistä ohjelmointilaitteita ei tarvita, koska DSP35-5G voidaan ohjelmoida manuaalisesti laitteen etupaneelista, automaattihaulla tai LEMGUI Android/ Windows PC ohjelmiston avulla.

LEM DSP15-5G / 75 407 83

Ohjelmoitava, kompakti monituloinen monikaistavahvistin, joka on ohjelmoitava sovelluksella Apple iOS- tai Android-älypuhelimella. Soveltuu DVB-T/T2-kanavien kanavakohtaiseen suodattamiseen tai kanavanvaihtoon. Laitteessa sisäänrakennettu 5G SAW -LTE suodin mobiilitaajuuksien pääsyn estämiseksi vahvistimeen sekä jakoverkkoon. Lisäksi automaattinen vahvistuksensäätö pitää lähtötason aina asetetussa tasossa, vaikka tulotaso antenneilta muuttuisikin. Lähtötasonsa ansiosta DSP15-5G soveltuu mainiosti pieniin ja keskikoisiin antenniverkkoihin kuten omakoti, paritalo sekä pieniin tai keskisuuriin rivitaloihin. Kun parametrit ja asetukset on määritetty (suodattimet, lähtötaso, jännitesyötön, AVS jne.), riittää, että älypuhelin tuodaan ohjausyksikön lähelle ja NFC:n kautta. Ohjelmoidut parametrit siirretään muutamassa sekunnissa ja tallennetaan vahvistimeen.

Teksti:
Laatuantenni Oy
Kuva:
Laatuantenni Oy

Uutuuksia Bachmannilta. DUE -pistorasiayksikkö ja DESK 2 -pistorasiapaneeli

DUE on ihanteellinen kaksiosainen pistorasiayksikkö monipuolisin asennusmahdollisuuksin työtasoihin, levyseiniin, kalusteisiin ja jopa laatikostojen päälle. Elegantti muotoilu, sekä vähäinen n. 45mm asennussyvyys, mahdollistavat tilaa säästävän asennuksen esimerkiksi keittiö-, toimisto-, sekä koulukohteissa.

Energiankäytön tehostaminen edellyttää automaatiota

Energiasektorilla muutos on väistämätön

SLO:n verkkokauppa projektityökaluna

Monipuolista palvelua käytettiin myös Baltic Connector Oy:n kaasukompressoriaseman rakennustyömaalla Inkoossa