Rakentamisessa värimaailmaa hallitsevat edelleen valkoinen ja harmaa, mutta mustan sävyn suosio jatkaa kasvamistaan. Värien käytöllä on suuri vaikutus viihtyvyyteen, ja usein toimistoympäristöihin luodaan kodikkaampaa tunnelmaa värien avulla.   

UTUn pistorasiapylväsvalikoimasta löydät tutut vaihtoehdot valkoisena ja harmaan anodisoituna, mutta nyt myös uutuutena mustassa värissä. Vaikka toimiston työpisteiden sähköistys ja telekaapelointi on ensisijaisesti tehtävä laadukkaasti ja kustannustehokkaasti, on myös pylväiden ulkonäön tärkeää sopia tilaan ja tukea haettua mielikuvaa.

Avainlipun alla valmistetut pistorasiapylväät 

Me UTUlla haluamme olla osa eettisempää ja vastuullisempaa huomista. UTUn pistorasiapylväillä on Avainlippu-merkki, joka takaa tuotteen olevan laadukasta kotimaista työtä. Valitsemalla kotimaisen tuotteen valitset samalla myös työtä meille Suomeen. 

UTUn mustat pistorasiapylväät löydät Soneparin valikoimasta!

  • Siro, pyöreä muotoilu takaa tyylikkään ja yksinkertaisen ilmeen.
  • Musta väri on helposti yhdistettävissä tilojen muuhun värimaailmaan ja materiaaleihin.
  • Valitse pistorasiapylvään kalustus tarpeidesi mukaan valmiista vakiomalleista.

UTUn mustat pistorasiapylväät asennustarvikkeineen löydät Soneparin verkkokaupasta sähkönumeroväliltä 1444650 – 1444657. Löydät sieltä myös muut värivaihtoehdot! Siirry verkkokauppaan

Lataa tästä pistorasiapylväiden esite

UTU Tehty Suomessa

Teksti ja kuvat: UTU

Uusi DCL valaisinpistorasiastandardi

Uuden valaisinpistorasiastandardin EN 61 995:n voimaan astumisen myötä uudenlaiset valaisinpistorasiat tulevat markkinoille. Exxact-, Renova- ja ELKO-kalustesarjat ovat jo täydentyneet valaisinstandardin mukaisilla tuotteilla.

ABB:n moottorinkäynnistin pikajousiliittimin

ABB lanseeraa uudenlaisen liitintekniikan AF-kontaktoriin ja MS132 moottorinsuojakatkaisijaan

Tee luotettava asennus Henselin jakorasioilla ja moduulikoteloilla

Hensel mahdollistaa luotettavan ja turvallisen sähkönjakelun innovatiivisilla tuotteillaan myös likaisissa ja pölyisissä ympäristöissä. Kattava valikoima on nostanut Henselin yhdeksi markkinoiden johtavimmaksi pienjännitteelle suunnattujen tuotteiden valmistajaksi.