Uudeksi valaisinmalliksi valikoitui Enston Alpo LED -toimistovalaisin varustettuna Helvarin ActiveAhead-ohjausjärjestelmällä.

Raikas värilämpötila virkistää toimiston ilmettä

Uusien valaisimien valon värisävy on toimistoissa nykyisin yleisimmin käytetty värilämpötila, raikkaan valkoinen  4000 K. Ero vanhaan kellertävään valoon on huomattava! Alpo LED-valaisimissa on laadukas optiikka, joten häiritsevää häikäisyä on vanhoihin valaisimiin verrattuna huomattavasti vähemmän.

"Kuin olisi tullut uuteen, tai vähintään remontoituun toimistoon!"

Jokaisessa valaisimessa on oma valaisimeen integroitu ohjausyksikkö ja liiketunnistin. Kun tunnistin havaitsee alueellaan liikettä, se kirkastuu maksimitasolle. Liikkeen lakatessa valaisin himmenee tietyn viiveajan jälkeen säästötilaan, ja lopulta sammuu kokonaan.

Valaisimet myös ”keskustelevat” keskenään langattomassa verkossa ja oppivat, miten tilassa yleensä liikutaan, ja säätävät valaistusta käyttäjien liikkeiden mukaan. Tältä itseoppivalta järjestelmältä vie kuitenkin aikansa, ennen kuin se oppii tyypilliset liikkeet ja kulkuväylät tilassa.

"Uusi valaistus  on muuttanut konttorin yleisilmettä todella paljon! " 

Yksittäisen valaisimen asetusarvoja voidaan tarvittaessa säätää, eli myös henkilökohtaiset tarpeet ja tottumukset voidaan nyt huomioida.

Lisätietoja

SLO Tuotepäällikkö Esa Kuusela  p. 050 568 2309

Lue myös

Ennen

Jälkeen

Teksti:
Esa Kuusela
Tuotepäällikkö
SLO Oy

Hide-a-Lite LEDstrip 230V IP65

Unohda ohjain ja LED-nauhan hankala juottaminen Tämän yksinkertaisemmaksi asiat eivät voisi enää mennä – LED-nauha ilman ohjainta ja rajoittavaa toisiopuolen kaapelointia. LEDstrip 230V IP65 -valonauha asennetaan ja kytketään suoraan 230V jännitteeseen katkaisuvälin ollessa vain 10 cm. Max. pituus jopa 100 metriä valomäärän mukaan. Vältä myös LED-nauhan hankala juottaminen käyttämättä kätevää liitäntäsarjaamme.

OSRAM HQL LED –lamppujen uusi sukupolvi

LED-vaihtoehto elohopeahöyrylampuille

Arc Safe -julkisivuvalaisimessa on kaikki yhdessä – valaistus, pistorasia ja vikavirtasuoja

Hide-a-liten Arc Safe on iskunkestävä (IK10), perinteisesti muotoiltu julkisivuvalaisin, jonka alapinnalla on piilotettu pistorasia ja vikavirtasuoja.