Uudeksi valaisinmalliksi valikoitui Enston Alpo LED -toimistovalaisin varustettuna Helvarin ActiveAhead-ohjausjärjestelmällä.

Raikas värilämpötila virkistää toimiston ilmettä

Uusien valaisimien valon värisävy on toimistoissa nykyisin yleisimmin käytetty värilämpötila, raikkaan valkoinen  4000 K. Ero vanhaan kellertävään valoon on huomattava! Alpo LED-valaisimissa on laadukas optiikka, joten häiritsevää häikäisyä on vanhoihin valaisimiin verrattuna huomattavasti vähemmän.

"Kuin olisi tullut uuteen, tai vähintään remontoituun toimistoon!"

Jokaisessa valaisimessa on oma valaisimeen integroitu ohjausyksikkö ja liiketunnistin. Kun tunnistin havaitsee alueellaan liikettä, se kirkastuu maksimitasolle. Liikkeen lakatessa valaisin himmenee tietyn viiveajan jälkeen säästötilaan, ja lopulta sammuu kokonaan.

Valaisimet myös ”keskustelevat” keskenään langattomassa verkossa ja oppivat, miten tilassa yleensä liikutaan, ja säätävät valaistusta käyttäjien liikkeiden mukaan. Tältä itseoppivalta järjestelmältä vie kuitenkin aikansa, ennen kuin se oppii tyypilliset liikkeet ja kulkuväylät tilassa.

"Uusi valaistus  on muuttanut konttorin yleisilmettä todella paljon! " 

Yksittäisen valaisimen asetusarvoja voidaan tarvittaessa säätää, eli myös henkilökohtaiset tarpeet ja tottumukset voidaan nyt huomioida.

Lisätietoja

SLO Tuotepäällikkö Esa Kuusela  p. 050 568 2309

Lue myös

Ennen

Jälkeen

Teksti:
Esa Kuusela
Tuotepäällikkö
SLO Oy

Lit by Cardin KoVa Kisko -kohdevalaisimet ovat saapuneet Soneparille!

KoVa -kiskovalaisimet ovat Unipro A75 3-vaihekiskoadapterilla varustettuja suunnattavia kohdevalaisimia.

Kustannustehokas valaistuksen automatisointi: Basic Line tuotesarja

Basic Line -tunnistinsarja sopii pienten valaistusalueiden automatisointiin kustannustehokkaimmalla hintatasolla. Tunnistimien kuorman kesto sopii hyvin pienitehoisten ledivalaisinten ohjaamiseen.

Izylum valaisee tiet ja kadut energiatehokkaasti

Izylum näyttää tietä modernille, kestävää kehitystä edistävälle tie- ja katuvalaistukselle. Sen parhaita puolia ovat huippuunsa viritetty valaisintekniikka sekä huikea määrä innovaatioita asennusta ja käyttöä helpottamaan. Energiatehokkuuden ja käyttömukavuuden varmistavat uuden sukupolven LensoFlex4-linssioptiikat sekä monipuoliset ohjausvaihtoehdot. Miksi enää harkita muuta?