Soneparin tuotepäällikkö suosittelee Plejdin valaistusohjausta, koska se on yhteensopivat muiden toimittajien tuotteiden kanssa ja pääset hyvin liikkeelle liikkeelle yhdellä 230V painikehimmentimellä. Jatkossa pystyt laajentamaan helposti kokonaiseen järjestelmään. Plejdin kanssa et tarvitse mitään erillisiä Hubeja, Gatewaytä tai muuta vastaavaa. Kaikki tuotteet toimii yksittäin ja tarvittaessa laajenee käyttäen Bluetooth-mesh verkkoa.

Snro Tuote
2618900 Valonsäädin – 300UNI RC LED Bluetooth.U/DIN
2618901 Valonsäädin – 200UNI RC LED U/DIN 2ulostuloa
2618902 Releyksikkö – 1S 16A/230VAC U/DIN 0/1-10V Bl
2618992 Releyksikkö – Kaksoisrele, 16A/2,mesh,BT
2618906 Säädin – Langaton painike val Exxact

Nykyisillä valonsäätimillä sopivien säätöjen tekeminen on hankalaa

Jokaisessa nykypäivän uudis- ja saneerauskohteessa laitetaan asuntoon ainakin kaksi himmennettävää valaistuspistettä. Markkinoilla olevilla valonsäätimillä sopivien säätöjen tekeminen on hankalaa ja toteutus on yleensä potikoilla ja dip-kytkimillä. Lopputuloksena saadaan usein huonosti säätyvä valaistus, jota ei voida edes laajentaa asukkaan toiveista huolimatta.

Yhteensopiva myös eri brändien tuotteiden kanssa

Ratkaisu on Plejdin DIM-01 valonsäädin (Snro: 2618900 » ). Tällä voit ohjata kenen tahansa valmistajan LED-valaisimia sekä löytää oikeat säädöt helposti. DIM-02 Snro: 2618901 » kaksoishimmentimellä voit ohjata helposti kahta himmennettävää valaistuspistettä yhdellä tuotteella.  Sitä on helppo laajentaa myöhemmin tarpeen kasvaessa sekä ohjauksia ja kuorman asetuksia voidaan helposti muuttaa jälkikäteen.

Neljä hyötyä

  1. Käyttöönotto tapahtuu minuuteissa ja asiakas saa myös ohjata valaistusta puhelimellaan.
  2. Uudiskohteissa voit kytkeä Plejdin himmentimen minkä tahansa valmistajan jousipalautteisen painikkeen perään. Saat varmatoimisen ja siistin lopputuloksen.
  3. Saneerauskohteissa voit liittää valonsäätimiin tai releisiin lisäksi langattomia painikkeita.
  4. Pääset vähemmällä johdotuksella ja  nopeammalla asennuksella.

Yksittäisestä himmentimestä voidaan rakentaa halutessaan kokonainen järjestelmä. Esimerkiksi Kaikki valot pois-kytkin. Kaksoishimmentimellä saat myös toisen kanavan muutettua päälle/pois ohjaukseen ja toinen himmennykseen. Soveltuu mainiosti esim. WC-tiloihin, jossa peilivalo on päälle/pois ja kattovalo himmennettävä.

Soneparilta on tilattavissa kaikki tärkeimmät tuotteet nopeasti suoraan logistiikkavarastosta.

Lisätuotteet

Snro Tuote
2618920 Ohjausyksikkö – Gateway, Bluetooth, internet
2618931 Releyksikkö – Smart plug on/off,16A,mesh,BT
2618949 Valonsäädin – DALI broadcast,128mA,DT8,BT
2618947 Säädin – Langaton kierto val Exxact
2618903 Tarvike – Paristovarmennus DIN Bluetooth
2618905 Tarvike – DIN adapteri uppoas.tuotteille

Teksti ja kuvat: Plejd

Kanavatuotteet liikenteenvalkoisena RAL 9016

Modernien toimistojen ja työpaikkarakennusten arkkitehti- ja sisustussuunnittelussa pyritään usein vaaleampiin ja valoisuutta korostaviin tilaratkaisuihin.

Asennushelppo Lumina 12W -plafondivalaisin

Uudistettu takalevy mahdollistaa ketjutettavuuden ja helpomman kiinnityksen

IMPRESSIVO® matta musta on ylellinen ja näyttävä designiltaan

IMPRESSIVO®-sarja täydentyi uudella mattamustalla värillä. Sarjan viehätys piilee sen tinkimättömän suoraviivaisessa muotoilussa, joka yhdistettynä tummaan väriin ja mattapintaan jättää modernin vaikutelman.