Trustin Smart Home -tuoteperheeseen on tullut uutena laitteena Zigbee-tiedonsiirrolla toimiva pistorasiakytkin.

Pistorasiakytkimen saa kytkettyä päälle suoraan Zigbee-lähettimillä tai ohjausyksikön avulla millä tahansa Trustin lähettimellä.

Kaksisuuntaista tiedonsiirtoa

Langattoman Zigbee-tiedonsiirron hyvä ominaisuus on se, että tiedonsiirto on kaksisuuntaista, ja sen ansiosta laitteesta saadaan tilatieto. Zigbee-signaalin kantama on vain noin 10 m. Zigbee-laitteet kuitenkin lähettävät saamansa viestin eteenpäin, mikä nostaa verkon kokoa. Asentamalla pistorasiakytkimen pistorasiaan keskellä asuntoa saa Zigbeen kantamaa nostettua.

Samassa verkossa saa olla vain yhteen järjestelmään liitettyjä Zigbee-laitteita. Parittamaton toisen valmistajan laite voi sotkea koko Zigbee- ja wifi-tiedonsiirron. Eri valmistajien laitteita saa monessa tapauksessa paritettua keskenään, jos tietää kuinka laitteen saa paritustilaan.

Snro Tuote
28 063 71 Pistorasiakytkin zigbee 3.5kW

EI3000 -sarjan palovaroittimet sähköverkkoon

Markkinoiden luotettavimmat palovaroittimet sähköverkkoon akkuvarmennuksella Sähköverkkoon kytkettävissä EI3000-sarjan palovaroittimissa on litiumvarakäyntiakku, joka on suunniteltu kestämään koko palovaroittimen käyttöiän ajan. Normaalikäytössä varoitin on siis irrotettava katosta vasta vaihdon yhteydessä.

Enyboard – 63A moduulikotelot

Henselin ENYBOARD -tuoteperheen moduulikotelot ovat täydellinen valinta vaativiin asennuksiin mm. teollisuuteen, kun tuotteelta vaaditaan helppokäyttöisyyden lisäksi luotettavuutta.

PCE IMST ja ISCHL, pinottavat pistorasiakeskukset

Iskunkestävät ja käytännölliset keskukset työmaiden ja erilaisten tilaisuuksien tilapäiseen sähkönjakeluun.