Trustin Smart Home -tuoteperheeseen on tullut uutena laitteena Zigbee-tiedonsiirrolla toimiva pistorasiakytkin.

Pistorasiakytkimen saa kytkettyä päälle suoraan Zigbee-lähettimillä tai ohjausyksikön avulla millä tahansa Trustin lähettimellä.

Kaksisuuntaista tiedonsiirtoa

Langattoman Zigbee-tiedonsiirron hyvä ominaisuus on se, että tiedonsiirto on kaksisuuntaista, ja sen ansiosta laitteesta saadaan tilatieto. Zigbee-signaalin kantama on vain noin 10 m. Zigbee-laitteet kuitenkin lähettävät saamansa viestin eteenpäin, mikä nostaa verkon kokoa. Asentamalla pistorasiakytkimen pistorasiaan keskellä asuntoa saa Zigbeen kantamaa nostettua.

Samassa verkossa saa olla vain yhteen järjestelmään liitettyjä Zigbee-laitteita. Parittamaton toisen valmistajan laite voi sotkea koko Zigbee- ja wifi-tiedonsiirron. Eri valmistajien laitteita saa monessa tapauksessa paritettua keskenään, jos tietää kuinka laitteen saa paritustilaan.

Snro Tuote
28 063 71 Pistorasiakytkin zigbee 3.5kW

Kodin ja etätyöpisteen USB-latauspistorasiat Schneider Electriciltä

Onko etätyöpisteesi kömpelö käytttää? Pistorasiat ovat usein väärissä paikoissa ja jatkojohdot muodostavat kulkuesteitä työpisteelle. Koko asunnon pohjaratkaisua ei voi alkaa uusia etätyöpisteen ehdoilla.

UTUn pistorasiapylväät myös mustassa sävyssä

Rakentamisessa värimaailmaa hallitsevat edelleen valkoinen ja harmaa, mutta mustan sävyn suosio jatkaa kasvamistaan. Värien käytöllä on suuri vaikutus viihtyvyyteen, ja usein toimistoympäristöihin luodaan kodikkaampaa tunnelmaa värien avulla.   

Kotimaiset Vicera kaapelikelojen käsittelytuotteet nyt SLO:lta

Asentajalta asentajille parhaan työtuloksen saavuttamiseksi