Tino G2 LED -teollisuusvalaisimen valotehokkuus nousi tasolle 140 lm/W.

Laaja optiikka- ja tehovalikoima tekevät siitä sopivan moniin eri kohteisiin alkaen myymälöistä ja pysäköintihalleista aina logistiikkakeskuksiin ja tuotanto-tiloihin asti. Optiikkavaihtoehdot löytyvät niin korkeisiin halleihin kuin mataliin käytäviinkin.

Kolme vakiomallia ovat ottotehoiltaan

  • 44W (pituus 880 mm)
  • 58W (pituus 1160 mm)
  • 72W (pituus 1440 mm).

Tilauksesta on saatavilla kaksi Tino Ramppi-mallia

  • 116W (pituus 2300 mm)
  • 144W (pituus 2870 mm)

Malliston valaisinten tehokerroin on 0,98 ja LED-moduulin elinikä 50 000 h (L70), Ta= 25 °C.

Värilämpötila on 4000 K ja Ra>80.

Optiikan voi valita laaja- tai keskisäteileväksi ja kuvuksi kirkkaan tai satiiniakryylisen. Perusmallien ohella vakiotarjoamaan kuuluvat DALI-ohjattavat mallit.

Tämä energiatehokas ja kestävä IP44 LED-runkovalaisin on huoltotarpeeltaan vähäinen, mikä pienentää elinkaarikustannuksia entisestään.

 

Tino G2, laajasäteilevä optiikka SLO:n varastovalikoimassa

 

Snro Nimike Valovirta lm Kupu Pituus mm
43 604 07 TN2244WBC LED IP44 59W/840 ACC 7930 kirkas 1160
43 604 22 TN2254WBC LED IP44 72W/840 ACC 10 000 kirkas 1440
43 604 12 TN2244WBF LED IP44 59W/840 ACF 7880 satiini 1160
43 604 30 TN2254WBF LED IP44 72W/840 ACF 9885 satiini 1440

 

Uusiutumiskyvyllä etumatkaa myös asiakkaalle

SLO on keskittynyt kahden vuoden ajan palveluiden ja laadun kehittämiseen

SLO teollisuustoimijana

SLO:n ratkaisut ja palvelut ovat nyt kaikkien teollisuusasiakkaiden käytettävissä.

Tulostetaanko teollisuuden tulevaisuus? Osa 1

Vajaassa kymmenessä vuodessa 3D-tulostus on siirtynyt messujen ja asiakastapahtumien vetonaulasta teollisuudessa käytetyksi apulaiseksi. Nyt on mahdollista valmistaa kustannustehokkaasti myös sellaisia kappaleita, jotka olivat aikaisemmin teknisesti haastavia tai mahdottomia toteuttaa. 3D:llä pystytään toteuttamaan aikaisempaa monimutkaisempia, geometriavapaita kopioita taloudellisesti ja nopeasti. Valmistava teollisuus on maailmanlaajuisesti kohdistanut yhä enemmän kiinnostusta 3D-tulostukseen ja syy lienee pitkälti taloudellinen. Kun uutta teknologiaa on saatavilla, miksi kannattaisi enää investoida kustannuksiltaan korkeisiin laite- ja tuotantokonekantoihin? Taustalla avaruus- ja autoteollisuuden synnyttämät tarpeet Metallitulostamisen hyödyntäminen on lähtenyt liikkeelle lentokone- ja avaruusteollisuudesta sekä auto- ja lääketeollisuuksien tarpeista. Tekniikasta käytetään myös termiä ”materiaalia lisäävä valmistus”, jonka suosion ennakoidaan kasvavan etenkin metalliosissa. Tämä siksi, että se mahdollistaa uudenlaisten rakenteiden tekemisen ja helpottaa pienten sarjojen valmistamista. Pienemmille sarjoille on kysyntää etenkin autoteollisuudessa, jossa metallitulostusta osataan jo hyödyntää. Materiaalia lisäävän valmistuksen lisäksi tulostusta käytetään tuotekehityksessä Metallien 3D-tulostus on ottanut suuria harppauksia viime vuosina. Yleinen käsitys on ollut, että 3D-tulostus soveltuu vain prototyyppien valmistamiseen, mutta nykyinen monilaserteknologia mahdollistaa myös tuotteiden sarjavalmistuksen. Vuosikymmeniä sitten pikamallinnuksen pioneeritoiminnasta muodostui hiljalleen valmistavan teollisuuden normi. Promaint -lehdessä kerrotaan, että nykyään saatavilla olevilla metallien 3D-tulostimilla pystytään tekemään periaatteessa kaikkia huoneen lämpötilassa hitsattavia metalleja. Valmiiden tuotosten materiaaliominaisuudet ovat lähellä taottua materiaalia. 3D tekee sarjavalmistettavista tuotteista entistäkin suorituskykyisempiä, luotettavampia ja kevyempiä. Ketterän tuotekehityksen oivallinen apuväline Vaikka 3D taipuu kestävien osien teolliseen valmistukseen, voi sitä hyödyntää myös tuotekehityksessä. 3D-tulostustaminen tuo joustoa, koska sillä pystyy kevyemmin testaamaan tuotekehityksen ideoita. Jos määritellyt parametrit eivät toimi, on muutokset helppo ja nopea tehdä ennen uutta kokeilua. Koska kysyntä kasvaa, myös tulostinvalmistajat ovat heränneet ja suunnittelevat nyt yhä suurempiin ratkaisukokonaisuuksia. Teollisuudessa on aloja, kuten auto- ja lääketeollisuus, joille 3D-tulostus on tullut jäädäkseen. 3D-tulostaminen ei ole ratkaisu jokaiseen haasteeseen. Tuottavuutta ja kierrätettävyyttä arvostetaan jatkossakin, mikä voi kiihdyttää 3D-tulostuksen kysyntä entisestään. 3D-tulostamisen materiaaleista sekä uhkista ja mahdollisuuksista kerromme jutun seuraavassa osassa, pysy kuulolla.