Malleja on kaksi: uppoasennettavat 1-kanavaiset TR 030 TOP3 (stk 2606635) viikkokello ja SELEKTA 070 TOP3 (stk 2606636) astronominen kello.

Malli TR 030 TOP3 on varustettu vrk/viikko-ohjelmalla, 3 erikoisohjelmaa (pieni vuosiohjelma) jonka lisäksi kelloa voidaan ohjata painikkeista kellon yläkulmista.  Lisäksi valittavissa on jakso-, satunnais-, ja pulssiohjelma. Muistipaikkoja on 84 vapaasti ohjelmoitavissa.

Malli SELEKTA 070 TOP3 on varustettu automaattisella auringon nousu-ja laskuajan toiminnoilla maa , ja paikkakunnan mukaan. Kelloissa myös offset säätö jolla optimoitu kytkemisajankohta aseteltavissa. Painikkeet myös suoraan kellossa manuaalista ohjaamista varten.

Kelloihin saatavissa Bluetooth tikku, jonka avulla kelloa voidaan etäohjata ja ohjelmoida ilmaisen sovelluksen avulla turvallisesti. Molemmat versiot varustettu mm. suomenkielisellä ohjelmalla.  Kellot toimitetaan omalla
peitelevyllä mutta erilaisia soviteadaptereita on saatavissa yleisimpien valmistajien kalustesarjoihin.

 

 

Pipelife Halovolt asennusputket

Halovolt täyttää HF-standardin asettamat vaatimukset Halogeenivapaita asennusputkia käytetään julkisissa kohteissa (muun muassa sairaalat, koulut, vanhainkodit) sekä tiloissa, joissa tuotteen tulee täyttää rakennustuoteasetuksen vaatimukset paloturvallisesta tuotteesta. Pipelifen halogeenivapaat Halovolt sähköasennusputket ovat testattuja ja täyttävät täysin halogeenivapaiden tuotteiden vaatimukset.

Liitosjohdot ja pistorasiapaneelit

Suomessa käytetään yleisesti niin sanottua schukopistotulppaa ja -rasiaa laitteiden liittämiseen sähköverkkoon.

ABB SAGA

SAGA™ on uusi asennuskalustesarja, jonka inspiraationa on toiminut luonnon kiertokulku. Kotimaiset Saga-tuotteet tehdään Mission to Zero™ -tehtaassamme Porvoossa, ja niiden valmistuksessa käytetään biopohjaisia uusiutuvia raaka-aineita.