Perinteisen valaistuksen tavoin Plejdin älykäs valaistus toimii yksinkertaisesti ja tarjoaa lisäksi runsaasti uusia mahdollisuuksia.

Olit sitten rakentamassa taloa, remontoimassa huonetta tai haluat älykkään valaistuksen yritykseesi, Plejd sopii juuri sinulle. Langattoman tekniikkamme ansiosta voit aloittaa muutamasta tuotteesta ja lisätä tuotteita tarpeen mukaan säilyttäen samalla tutut ja turvalliset perinteiset sähköasennukset. Älykkään valaistuksen hankkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Plejdin älykkään valaistuksen avulla saat käyttöösi valaistuksen ohjauksen lisäksi useita uusia mahdollisuuksia, kuten tilannevalaistukset, ajastustoiminnot, käyttö sovelluksen kautta ja paljon muuta.

 

Tuotevalikoima

Kattavan valaistusohjauksen valikoimamme avulla voimme tarjota tuotteita useimpiin tarkoituksiin. Jo ensimmäisen tuotteen myötä saat paljon enemmän etuja verrattuna perinteiseen vaihtoehtoon liittyen helpompaan asennukseen ja valojen ohjaukseen. Mitä useampia tuotteita lisäät, sitä enemmän etuja saat. Langattoman ja vankan verkkoteknologiamme ansiosta on aivan yhtä helppo aloittaa vain muutamasta laitteesta ja laajentaa järjestelmää ajan mittaan kuin asentaa heti koko kodin tai yrityksen tuotteet.

Tutustu tarkemmin osoitteessa plejd.fi.

Snro Nimike
26 189 01 Kaksoishimmennin DIM-02
Kaksikanavainen yleishimmennin, liitännät kahdelle erilaiselle kuormalle
26 189 06 Langaton painike WPH-01-SW
Langaton kytkin mahdollistaa yhden tai useamman Plejd tuotteen ohjauksen

 

 

Yhteisösaunan ohjaus uudistui – C170VKK-ohjauskeskus viikkokellolla

Harvia C170VKK on ammattikäyttöön tarkoitettu sähkökiukaan ohjauskeskus, jolla koko saunatilaa voi hallita sujuvasti.

Sähköalalla töitä riittää

Rakennuslupien määrät ovat nyt valtakunnan tasolla laskussa, mutta rakentamisen volyymi on pysynyt korkealla tasolla. Pelko kuitenkin on, että jonkinmoinen taantuma on tulossa ja erityisesti uudisrakentaminen sakkaa.

SLO kävi Porin asuntomessuilla:

Sujuvan arjen raaka-aineena moderni sähköistys