Tehometin PEFC- sertifioitujen dekoratiivisten puupylväiden mallisto laajeni vuoden 2017 aikana uusilla Kaisla- ja Laine -tuoteperheillä.

 

Uudet tuoteperheet yhdistävät ilmeikkäästi lämminhenkisen, suomalaisen liimapuun ja korkealuokkaisen, kuumasinkityn ja jauhemaalatun teräsrakenteen ainutlaatuiseksi ulkovalaistuselementiksi.

Näillä perinteisistä Inari ja Koli -malleista muotonsa ammentavilla Avainlippu-tuotteilla kaupunkikuvaa voi kaunistaa omalla, ainutlaatuisella tavalla esimerkiksi valitsemalla värimaailman toistamaan ympäristöä tai vaikkapa kunnan vaakunan väritystä – tai esimerkiksi Suomen lipun värejä itsenäisyytemme satavuotisjuhlan kunniaksi! Kaikki tämä ja paljon muuta esitellään Tehometin uudessa puupylväskirjassa, joka julkaistiin alkuvuodesta 2017.

Uudistuneen puupylväskirjan ohella Tehomet julkaisi myös erillisen teknisen lisäosan, jossa kerrotaan mm. tuotteiden kuormitettavuus-  ja mittatietoja sekä ylläpito- ja huolto-ohjeita.

Tehometin dekoratiivinen puupylväs on kestävä ja ympäristöystävällinen valinta, joka tarjoaa laajat mahdollisuudet pollareista ja puistopylväistä katuvalopylväiden kautta aina 24-metrisiin aluevalaistusmastoihin.

Vieraile uudella puupylväitä esittelevällä sivustolla www.woodenpoles.com ja ihastu puupylväiden lukemattomiin mahdollisuuksiin. Sivustolla on mittava määrä projektikuvia ympäri maailmaa.

 

 

Lisätietoja

tuotepäällikkö Esa Kuusela puh. 010 283 2309, esa.kuusela@slo.fi tai SLO-myynti

Tino G2 LED -teollisuusvalaisin

Tino G2 LED -teollisuusvalaisimen valotehokkuus nousi tasolle 140 lm/W.

SITECO Streetlight SL 31

Kustannustehokkuutta, käytännöllisyyttä ja älykkäitä ohjausmahdollisuuksia   SITECO:n Streetlight SL 31 on mutkaton ja energiatehokas tievalaisin, joka vähentää tehokkaasti käyttökustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä. SL 31 tarjoilee maksimaalista joustavuutta: neljä runkokokoa, 2 valinnaista optiikka- ja värilämpötilavaihtoehtoa sekä eri ohjausvaihtoehdot turvaavat valaisimen soveltuvuuden lukuisiin eri tievalaistuskohteisiin, 3-12 metrin asennuskorkeuksille. Käyttökohteina ovat mm. pyörä -ja kävelytiet, yksikaistaiset ajoväylät, moottoritiet sekä aukiot. Tärinätestattu Streetlight SL31 on erittäin kestävä ja helppokäyttöinen: työkaluvapaa asennuskonsepti virransyötön keskeytyksellä mahdollistaa valaisimen nopean ja turvallisen asennuksen sekä huollon. ENEC-sertifioitu Streetlight SL31 on varustettu korkealaatuisella PMMA-linssillä, joka turvaa erittäin laadukkaan optiikan. Valaisimen asentaminen 0 ° kallistuskulmaan ehkäisee valon säteilyn valaisimen yläpuolelle. Valaisimen kallistustasoa on mahdollista säätää −20 °… +15 °.  SL31 toimitukseen kuuluu 60 / 76 mm pylvässovite, lisävarusteena on saatavilla myös 42 mm sovite.   Älykästä valaistuksen ohjausta SITECO Streetlight SL31 -valaisimet tarjoavat Smart City -valmiuden yhden tai kahden zhaga-liittimen avulla. Valaisimen ylä- ja alapintaan kiinnitettävien pienikokoisten zhaga-liitinten toiminta perustuu langattomaan, kaksisuuntaiseen DALI 2.0 -tiedonsiirtoon.  Liittimet mahdollistavat valaisinkohtaisen etäohjauksen, energiaraportoinnin sekä valaisindiagnostiikan. Yläpuolinen zhaga-liitin soveltuu esimerkiksi päivänvaloanturointiin ja ohjaustiedon siirtoon, alapuolinen liitin puolestaan liiketunnistukseen. Streetlight SL31 – tekniset faktat Neljä runkokokoa: micro, mini, midi ja maxi Kaksi optiikkaa: ST0.8a, ST1.0a Älykkäät ohjausvaihtoehdot: mm. ZHAGA -liitäntämahdollisuus Värilämpötila: 3000K ja 4000K Iskunkestävyys: IK08 Tiiveysluokitus: IP66 Värilämpötila: 3000K ja 4000K Valovirta: 1000 lm – 30000 lm Ottoteho: 35 W – 200 W Energiatehokkuus: jopa 150 lm/W Käyttöikä: jopa 100000 h    

Luokkansa Primus: yleisvaloa kouluun ja toimistoon

Primus on Enston uusi yleisvalaisin, joka muuntautuu moneen projektitarpeeseen runsaalla ominaisuuspaletillaan.