Tehometin PEFC- sertifioitujen dekoratiivisten puupylväiden mallisto laajeni vuoden 2017 aikana uusilla Kaisla- ja Laine -tuoteperheillä.

 

Uudet tuoteperheet yhdistävät ilmeikkäästi lämminhenkisen, suomalaisen liimapuun ja korkealuokkaisen, kuumasinkityn ja jauhemaalatun teräsrakenteen ainutlaatuiseksi ulkovalaistuselementiksi.

Näillä perinteisistä Inari ja Koli -malleista muotonsa ammentavilla Avainlippu-tuotteilla kaupunkikuvaa voi kaunistaa omalla, ainutlaatuisella tavalla esimerkiksi valitsemalla värimaailman toistamaan ympäristöä tai vaikkapa kunnan vaakunan väritystä – tai esimerkiksi Suomen lipun värejä itsenäisyytemme satavuotisjuhlan kunniaksi! Kaikki tämä ja paljon muuta esitellään Tehometin uudessa puupylväskirjassa, joka julkaistiin alkuvuodesta 2017.

Uudistuneen puupylväskirjan ohella Tehomet julkaisi myös erillisen teknisen lisäosan, jossa kerrotaan mm. tuotteiden kuormitettavuus-  ja mittatietoja sekä ylläpito- ja huolto-ohjeita.

Tehometin dekoratiivinen puupylväs on kestävä ja ympäristöystävällinen valinta, joka tarjoaa laajat mahdollisuudet pollareista ja puistopylväistä katuvalopylväiden kautta aina 24-metrisiin aluevalaistusmastoihin.

Vieraile uudella puupylväitä esittelevällä sivustolla www.woodenpoles.com ja ihastu puupylväiden lukemattomiin mahdollisuuksiin. Sivustolla on mittava määrä projektikuvia ympäri maailmaa.

 

 

Lisätietoja

tuotepäällikkö Esa Kuusela puh. 010 283 2309, esa.kuusela@slo.fi tai SLO-myynti

Siteco SiCOMPACT – helppokäyttöisyyttä ja tyyliä aluevalaistukseen

Helppokäyttöistä ja tyylikästä huipputeknologiaa

Start Panel IP44

Valotehokas LED-paneelisarja uppoasennukseen mikroprismahäikäisysuojalla ja IP44-luokituksella.

I-VALO LED –PÄIVITYS- JA HUOLTOPAKETIT

Teollisuuden valaisinhuoltoon kestävän kehityksen tuotteet