Tehometin PEFC- sertifioitujen dekoratiivisten puupylväiden mallisto laajeni vuoden 2017 aikana uusilla Kaisla- ja Laine -tuoteperheillä.

 

Uudet tuoteperheet yhdistävät ilmeikkäästi lämminhenkisen, suomalaisen liimapuun ja korkealuokkaisen, kuumasinkityn ja jauhemaalatun teräsrakenteen ainutlaatuiseksi ulkovalaistuselementiksi.

Näillä perinteisistä Inari ja Koli -malleista muotonsa ammentavilla Avainlippu-tuotteilla kaupunkikuvaa voi kaunistaa omalla, ainutlaatuisella tavalla esimerkiksi valitsemalla värimaailman toistamaan ympäristöä tai vaikkapa kunnan vaakunan väritystä – tai esimerkiksi Suomen lipun värejä itsenäisyytemme satavuotisjuhlan kunniaksi! Kaikki tämä ja paljon muuta esitellään Tehometin uudessa puupylväskirjassa, joka julkaistiin alkuvuodesta 2017.

Uudistuneen puupylväskirjan ohella Tehomet julkaisi myös erillisen teknisen lisäosan, jossa kerrotaan mm. tuotteiden kuormitettavuus-  ja mittatietoja sekä ylläpito- ja huolto-ohjeita.

Tehometin dekoratiivinen puupylväs on kestävä ja ympäristöystävällinen valinta, joka tarjoaa laajat mahdollisuudet pollareista ja puistopylväistä katuvalopylväiden kautta aina 24-metrisiin aluevalaistusmastoihin.

Vieraile uudella puupylväitä esittelevällä sivustolla www.woodenpoles.com ja ihastu puupylväiden lukemattomiin mahdollisuuksiin. Sivustolla on mittava määrä projektikuvia ympäri maailmaa.

 

 

Lisätietoja

tuotepäällikkö Esa Kuusela puh. 010 283 2309, esa.kuusela@slo.fi tai SLO-myynti

LiT by Cardilta uutuustuotteita

Soneparin LiT valaistustuotteistoon on tullut paljon uutuuksia. Lisää tuotteita on tullut kodin, toimistojen, teollisuuden ja ulkotilojen valaistukseen.

Oulun Delta Auton valaisinsaneeraus on Soneparin yhteistyömallilla toteutettu 

Automyymälän ja huoltohallin valaisinsaneeraus päätettiin aloittaa, koska ikääntyneen valaistuksen voimakkuus ei ollut automyyntiin riittävä. Projektin urakoi OAT Oy, mukana toteutuksessa olivat Greon Oy ja Sonepar Oulu.

Floodlight MAX – maksimaalinen valaistus suurille alueille ja urheilukentille

Jopa 160 000 luumenin valovirralla, uudet FLOODLIGHT MAX-valaisimet takaavat optimaalisen valaistuksen suurille alueille ja urheilukentille.