Tehometin PEFC- sertifioitujen dekoratiivisten puupylväiden mallisto laajeni vuoden 2017 aikana uusilla Kaisla- ja Laine -tuoteperheillä.

 

Uudet tuoteperheet yhdistävät ilmeikkäästi lämminhenkisen, suomalaisen liimapuun ja korkealuokkaisen, kuumasinkityn ja jauhemaalatun teräsrakenteen ainutlaatuiseksi ulkovalaistuselementiksi.

Näillä perinteisistä Inari ja Koli -malleista muotonsa ammentavilla Avainlippu-tuotteilla kaupunkikuvaa voi kaunistaa omalla, ainutlaatuisella tavalla esimerkiksi valitsemalla värimaailman toistamaan ympäristöä tai vaikkapa kunnan vaakunan väritystä – tai esimerkiksi Suomen lipun värejä itsenäisyytemme satavuotisjuhlan kunniaksi! Kaikki tämä ja paljon muuta esitellään Tehometin uudessa puupylväskirjassa, joka julkaistiin alkuvuodesta 2017.

Uudistuneen puupylväskirjan ohella Tehomet julkaisi myös erillisen teknisen lisäosan, jossa kerrotaan mm. tuotteiden kuormitettavuus-  ja mittatietoja sekä ylläpito- ja huolto-ohjeita.

Tehometin dekoratiivinen puupylväs on kestävä ja ympäristöystävällinen valinta, joka tarjoaa laajat mahdollisuudet pollareista ja puistopylväistä katuvalopylväiden kautta aina 24-metrisiin aluevalaistusmastoihin.

Vieraile uudella puupylväitä esittelevällä sivustolla www.woodenpoles.com ja ihastu puupylväiden lukemattomiin mahdollisuuksiin. Sivustolla on mittava määrä projektikuvia ympäri maailmaa.

 

 

Lisätietoja

tuotepäällikkö Esa Kuusela puh. 010 283 2309, esa.kuusela@slo.fi tai SLO-myynti

LiT by Cardi Ava

AVA-tuoteperheen valaisimet ovat pinta- ja uppoasennettavia alasvaloja ja niitä saa useassa eri koossa.

Uutta Plejdiltä: etäohjaus mahdollistaa ohjauksen missä ikinä oletkin

  Kattavan valaistusohjauksen valikoimamme avulla voimme tarjota tuotteita useimpiin tar­koituksiin.

Neste Kilpilahdessa Suomen lippu liehuu näkyvästi

Porvoossa Nesteen sataman edustalla sijaitsee Suomen lippu, joka kertoo rahtilaivoille saapumisesta suomalaiselle satama-alueelle. Kohteen valaistus oli uudistuksen tarpeessa ja yhteistyössä SLO:n kanssa löydettiin toimiva ratkaisu Neste Kilpilahteen.