Helppoa, turvallista ja tehokasta sähköauton lataamista kotipihalla. Ensto One Home on varustettu paikallisella ja älykkäällä kuormanhallinnalla. Se pitää lataamisen tehokkaana silloinkin, jos sähkön saantia on kiinteistössä rajoitettu.

 Älykästä latausta

Ensto One Home on aina valmiina, haluaa sitten ladata täyssähköautoa tai ladattavaa hybridia omalla kotipihalla. Edes kiinteistön mahdolliset sähkönsyöttörajoitteet eivät estä sujuvaa lataamista ja liikkeelle lähtöä. Tästä huolehtii älykäs dynaaminen kuormanhallinta. Samalla kun lataaminen on tehokasta, voidaan noudattaa kiinteistön sähkönsyötön ja muun kuorman asettamia rajoja. 

 Superhelppo asennus

Laite on helppo ja nopea asentaa seinään tai sille suunniteltuun Ensto One -pylvääseen. Valinta on makukysymys, kunhan latausasema on helposti käytettävissä ja pistokejohto yltää autolle. Syöttökaapelille löytyy selkeä ja avara kytkentätila. Latausasemassa on vakiovarusteena DC-vuotovirtaa tunnistava laite, osassa malleista myös vikavirtasuoja ja johdonsuoja-automaatti.

Laitteen käyttöönotto vie Ensto Charger Control -sovelluksen avulla vain muutaman minuutin. Helppokäyttöistä sovellusta voi käyttää tunnistautumiseen ja latausvirran rajoittamiseen tarpeen mukaan.

Kaikki valmiina lataukseen

Pakettiin kuuluu 5 metrin latauskaapeli Type 2 -pistokkeella. Kun auto ei ole latauksessa, pistoke lepää siististi ja turvallisesti laturin valorenkaan keskellä olevassa pidikkeessä. 

Ensto One Home on turvallinen valinta, sillä se täyttää viimeisimmät sähköauton latausstandardit. Myös muotoiluun on panostettu. Latauspiste näyttää tyylikkäälle ja kestää ryhdikkäänä säässä kuin säässä. 

Mitä etua kuormanhallinnasta on?

  • Latausasema voidaan asentaa myös koteihin, joissa tehokapasiteettia on rajoitetusti.
  • Kuormanhallinta auttaa optimoimaan tarvittavan verkkosulakkeen koon ja kustannukset.
  • Tarjoaa säädettävän ja dynaamisen lataustoiminnan.

Sujuva asennus kotiin ja mökille

“Ensto One Home -laitteiden asennukset sujuivat mallikkaasti kotona omakotitalon katoksen seinään ja mökillä tolpan nokkaan. Mökillä asennus vaati pienen kaivutyön. ja kotona katoksen seinässä olevasta sähkökaapista saatiin johdot vedettyä lyhyellä vedolla. Ensto One Home -latauslaitteessa oli tarjolla useita vaihtoehtoja johtojen ulosvetoihin, joten kotona laitettiin johdot kokonaan piiloon takakautta ja mökillä tolppaan kiinnitetyn laitteen johdotukset sai alakautta vedettyä siististi.”

 

Teksti ja kuvat: Ensto 

 

Ensto logo

T2Black on ohut, notkea ja helposti asennettava saneerauskaapeli

“Tehkää notkea ja ohut saneerauskaapeli, joka on kätevällä kertakäyttökelalla” – tuotekehityspyyntöön on nVent Raychem kehittänyt ratkaisun, jonka nimi on T2Black.

Uutuuksia Bachmannilta. DUE -pistorasiayksikkö ja DESK 2 -pistorasiapaneeli

DUE on ihanteellinen kaksiosainen pistorasiayksikkö monipuolisin asennusmahdollisuuksin työtasoihin, levyseiniin, kalusteisiin ja jopa laatikostojen päälle. Elegantti muotoilu, sekä vähäinen n. 45mm asennussyvyys, mahdollistavat tilaa säästävän asennuksen esimerkiksi keittiö-, toimisto-, sekä koulukohteissa.

FSM TurvapakettiX on kodin ja toimiston langaton turvajärjestelmä

TurvapakettiX on laadukkaista osista koottu hälytysjärjestelmä, joka soveltuu kodin tai toimiston turvaamiseen. Ilmaisinvalikoima mahdollistaa järjestelmän laajentamisen juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi, ja langattomuus tuo käytön helppoutta.