Enää ei lyö läpi

TE Energyltä löytyy helposti asennettavat liittimet erilaisiin kosteiden paikkojen kytkentöihin.Erityisesti liitin soveltuu tievalistuksessa ja pihavalaistuksessa käytettyjen teräspylväiden kytkentätiloissa tehtäviin liitoksiin. Liitin soveltuu kolmelle johtimelle 2 kpl 2-70 mm² + 1 kpl 2-10 mm². Liittimet on testattu 1000 V jännitteelle.

TE Powergeeli on loistava suoja kytkennälle mm. kosteutta ja likaa vastaan. TE Powergeeli on tehtaalla asennettu suojakoteloon, joten lisämateriaaleja tai suojarasvoja ei tarvitse työmaalla pursotella.

Johtimien kiinnityksen lisäksi muita työkaluja ei tarvita, vaan liitinsuoja asennetaan helposti napsauttamalla paikoilleen. Liitos on myös helposti myöhemmin avattavissa.

Valmis liitos tarjoaa loistavat ominaisuudet eristysvaatimuksille kosteissa ympäristöissä.

Katuvaloliitin/geelijatko 1kV johtimelle SLO:n verkkokaupasta

Liitin soveltuu kolmelle johtimelle 2 kpl 2-70 mm² + 1 kpl 2-10 mm².

Snro EAN-koodi Tuotenimi Lajimerkki
5204058 8547200090 Pika-geelijatko 1kV, pak=10kpl Gelcap-SL-2/0-3HOLE(B10)

SLO Puistomuuntamo 1+0

SLO:n oma puistomuuntamomallisto on täydentynyt 1+0 mallilla

Vastuullisen toimijan mainekilpi hohtaa kirkkaana

Suomessa on käyty keskustelua vastuullisuudesta. Puhutaan muun muassa ympäristön ja tuotteiden valmistuksen vastuusta sekä verkonrakentamisen vastuullisuudesta. Paljon on puhetta ja tahtotiloja, mutta kuinka on käytännön toteutuksen laita? Jokaiselle yritykselle vastuu tarkoittaa samaa kuin yrityksen maine; tekojen pitää vastata lupauksia.

Lasketaanko arvoketjun tulos oikein? 

Valitettavasti verkonrakennusala on vaikeuksissa. Alan kannattamattomuus on puheenaihe melkein kaikissa pöytäkeskusteluissa ja syitä tuntuu olevan siellä sekä täällä, ja varsinkin tuolla. Koska yhtenäistä mielipidettä ei tahdo löytyä, jokaisen olisi hyvä arvioida omaa toimintaansa kriittisten lasien läpi.