Enää ei lyö läpi

TE Energyltä löytyy helposti asennettavat liittimet erilaisiin kosteiden paikkojen kytkentöihin.Erityisesti liitin soveltuu tievalistuksessa ja pihavalaistuksessa käytettyjen teräspylväiden kytkentätiloissa tehtäviin liitoksiin. Liitin soveltuu kolmelle johtimelle 2 kpl 2-70 mm² + 1 kpl 2-10 mm². Liittimet on testattu 1000 V jännitteelle.

TE Powergeeli on loistava suoja kytkennälle mm. kosteutta ja likaa vastaan. TE Powergeeli on tehtaalla asennettu suojakoteloon, joten lisämateriaaleja tai suojarasvoja ei tarvitse työmaalla pursotella.

Johtimien kiinnityksen lisäksi muita työkaluja ei tarvita, vaan liitinsuoja asennetaan helposti napsauttamalla paikoilleen. Liitos on myös helposti myöhemmin avattavissa.

Valmis liitos tarjoaa loistavat ominaisuudet eristysvaatimuksille kosteissa ympäristöissä.

Katuvaloliitin/geelijatko 1kV johtimelle SLO:n verkkokaupasta

Liitin soveltuu kolmelle johtimelle 2 kpl 2-70 mm² + 1 kpl 2-10 mm².

Snro EAN-koodi Tuotenimi Lajimerkki
5204058 8547200090 Pika-geelijatko 1kV, pak=10kpl Gelcap-SL-2/0-3HOLE(B10)

Ennemmin rohkean askeleen edellä kuin varovaisesti viimeisenä

Asiakastyytyväisyys on mittarimme Uusi päivä, uudet haasteet, tuttua jokaiselle.  Myös SLOlla kohdataan joka päivä kysymyksiä ja tärkein niistä on, kuinka pidämme asiakkaamme tyytyväisinä. Toimimme tiiminä myyjiemme kanssa, sillä yksittäisten hyvien suorituksien lisäksi työstämme kokonaisuutta omilla vastuu- ja osaamisalueillamme. Kokonaisuuksista syntyy asiakaskokemus, jossa katsotaan rohkeasti tulevaisuuteen.

Enston komposiittitukieristin turvalliseen ja keskeytymättömään sähkönsyöttöön

Kun keskijännitteiseen ilmajohtoverkkoon tarvitaan erittäin turvallinen, häiriötön, kestävä ja pitkäikäinen tukieristin, Ensto komposiittitukieristin SDI82.2M20 täyttää kaikki vaatimukset! Se on valmistettu komposiitista, helpompi ja nopeampi asentaa kuin koskaan ennen, ja se lisää sähkösyötön luotettavuutta.