Enää ei lyö läpi

TE Energyltä löytyy helposti asennettavat liittimet erilaisiin kosteiden paikkojen kytkentöihin.Erityisesti liitin soveltuu tievalistuksessa ja pihavalaistuksessa käytettyjen teräspylväiden kytkentätiloissa tehtäviin liitoksiin. Liitin soveltuu kolmelle johtimelle 2 kpl 2-70 mm² + 1 kpl 2-10 mm². Liittimet on testattu 1000 V jännitteelle.

TE Powergeeli on loistava suoja kytkennälle mm. kosteutta ja likaa vastaan. TE Powergeeli on tehtaalla asennettu suojakoteloon, joten lisämateriaaleja tai suojarasvoja ei tarvitse työmaalla pursotella.

Johtimien kiinnityksen lisäksi muita työkaluja ei tarvita, vaan liitinsuoja asennetaan helposti napsauttamalla paikoilleen. Liitos on myös helposti myöhemmin avattavissa.

Valmis liitos tarjoaa loistavat ominaisuudet eristysvaatimuksille kosteissa ympäristöissä.

Katuvaloliitin/geelijatko 1kV johtimelle SLO:n verkkokaupasta

Liitin soveltuu kolmelle johtimelle 2 kpl 2-70 mm² + 1 kpl 2-10 mm².

Snro EAN-koodi Tuotenimi Lajimerkki
5204058 8547200090 Pika-geelijatko 1kV, pak=10kpl Gelcap-SL-2/0-3HOLE(B10)

Varavoimaa arjen tarpeisiin

Syrjäseudut voivat olla luonnonvoimien armoilla kun sitä katsotaan sähkönjakelun kulmasta. 

Edullisin ja huoltovapain erotin kaukokäytöille pitkällä takuulla

IVEP tarjoaa korkealaatuisia ja pitkäikäisiä ratkaisuja verkonrakennukseen. Yrityksen tuotevalikoima kattaa yli 3000 tuotenimikettä. Kaikki tuotteet räätälöidään Suomen vaativiin olosuhteisiin asiakkaan tarpeet huomioiden.

Puistomuuntamo huomiseksi? – Kyllä SLO:lta

SLO toimittaa asiakkailleen uudet, vakioidut puistomuuntamot aikaisempaa nopeammin. Verkon eri osiin optimoidut puistomuuntamot valmistetaan ABB Viron tehtaalla ja sopimusasiakkaille vakiomuuntamot toimitetaan samassa ajassa muiden verkonrakennustuotteiden kanssa.