Perustuu luotettavaan ja kansainväliseen 868 MHz Enocean teknologiaan.

Erittäin helppo langattomien painikkeinen opetus uudella Eltakon tap-radio® teknologialla, ilman kiertokytkimiä sekä edullisemmat toimilaitteet ja painikkeet.

 

Ammattilaisen langaton Smart Home -järjestelmä Enocean tekniikalla

Valaistuksen himmennykseen TF61D, on/ off kytkintoiminto TF61L, kaihtimien ohjaus TF61J ja signaalin vahvistus TF61P. Valmistamme Tap-radio®-toimilaitteita asennettavaksi pistorasioihin TF100 tai kytkentärasioihin TF61.

Langattomat anturit, jotka itsenäisesti testaavat ympäristön arvot ja lähettävät langattomia sähkeitä automaattisesti kutsutaan aktiiviisiksi antureiksi.

Testatut ympäristön arvot voivat olla kirkkaus, lämpötila tai ilman kosteus. Testaus ja lähettäminen ovat joko jatkuvia tai määrätyin väliajoin energian säästämiseksi akkukäyttöisissä toimilaitteissa.

Passiivisia langattomia antureita, jotka lähettävät vain langattomia sähkeitä, kun niitä käynnistetään käsin, kutsutaan nimellä passiiviset anturit. Ne ovat pääasiassa langattomia painikkeita, kädessä pidettäviä lähettimiä ja kauko-ohjaimia.

Smart Home-ohjausyksiköt Anturit ja toimilaitteet on kytketty suoraan toisiinsa opetuksen avulla tap-radio-tekniikalla. Jos tarvitaan lisäyhteyksiä, visualisointia ja älypuhelinohjausta voidaan lisätä Smart Home -ohjausyksikkö. Tarjolla siihen tarkoitukseen ovat MiniSafe, MiniSafe REG ja wibutler WP.

 

 

Tilaa verkkokaupasta »

 

 

 

ABB-Welcome IP – internet-pohjainen ovipuhelinjärjestelmä

  ABB-Welcome IP on uusi ratkaisu yhden tai useamman kiinteistön turvallisuuden hallintaan.

ABB i-bus® Standard ja Professional KNX-kytkinyksiköt

Luotettavat lähtöyksiköt suurella kuormankestolla.

SLO kävi Porin asuntomessuilla:

Sujuvan arjen raaka-aineena moderni sähköistys