Rajattomat mahdollisuudet

SMC:n joustavin ja monipuolisin magneettiventtiilisarja SY tarjoaa asiakkaalle lähes rajattomat mahdollisuudet yhdistellä erilaisia venttiilityyppejä, lisävarusteita ja toimintoja. Venttiilit voidaan asentaa joko yksittäin tai ryhmään ja pohjalaataksi on mahdollista valita joko modulaarinen muovikomposiittirakenne tai kiinteämittainen alumiinilohko.

Useita vaihtoehtoja

Venttiileistä löytyy useita vaihtoehtoja, kuten metalli- tai kumitiivisteiset karamallit ja eri venttiilikokoja on mahdollista yhdistellä samalle pohjalaatalle. Yksitoimisten prosessiventtiilien ohjaukseen löytyy myös suosittu 2*3/2-venttiili, jolla voi ohjata kahta painelähtöä erikseen.

Venttiilien yhteyteen voidaan tarvittaessa asentaa erillissulut, -syötöt, -paineensäädöt jne. Myös sähköohjauksesta löytyy lukuisia vaihtoehtoja aina suorasta kelaohjauksesta erilaisiin väyliin tai jopa langattomaan ohjaukseen. Muista myös, että modulaarinen venttiilipohjalaatta voidaan jakaa erilaisiin painealueisiin ja jopa alipaineen käyttö on mahdollista.

Katso video:

Pneumatiikkaratkaisut teollisuuden tarpeisiin

Pneumatiikkatuotteet  ja automaatioratkaisut SMC:ltä.

Paineilman kosteus aiheuttaa ongelmia

Paineilma tuotetaan yleensä puristamalla tavallista ulkoilmaa kompressorin avulla korkeampaan paineeseen. Koska ulkoilmassa on kuitenkin aina mukana myös kosteutta, joutuu vesihöyry kompressorin kautta tehtaan paineilmajärjestelmään.

Monikäyttöinen paineanturi M12-liitännällä

SMC on julkaissut PSE570-sarjan, paineanturin yleiskäyttöön. Se on helppo kytkeä ja kestää hyvin korkeaa painetta ja anturirungon ylijännitettä.