Entistä enemmän valoa, parempi valotehokkuus, pidempi käyttöikä

Erittäin suositun LEDVANCE DAMP PROOF CLASSIC-valaisintuoteperheen uusi sukupolvi on täällä. Uuden sukupolven 46 W:n tehoinen valaisin vastaa valovirraltaan edellisen sukupolven 55W:n tehoista valaisinta. Uusien PERFORMANCE-tason DAMP PROOF -teollisuusvalaisimien pidempi käyttöikä takaa entistäkin luotettavamman toiminnan. Uudet 8000 lm:n ja 11000 lm:n valovirran mallit laajentavat valaisimien käyttöaluetta korkeampiin tiloihin tai mahdollistavat korkeamman valaistustason esimerkiksi tuotantotiloissa. Valaisimet soveltuvat erityisesti parkkihallien, verstaiden, varastotilojen ja kokoonpanolinjojen valaistukseen. Entistä parempi 135 lm/W:n valotehokkuus parantaa koko asennuksen energiatehokkuutta.

LEDVANCE DAMP PROOF CLASSIC -tuoteperhe käsittää yhteensä 28 valaisinmallia, kaksi eri pituusvaihtoehtoa: 1200 mm ja 1500 mm sekä värilämpötilavaihtoehtoina 3000K, 4000K ja 6500K. Saatavana on myös 5 x 2,5 mm² läpijohdotettuja malleja. Valaisimista löytyy myös DALI-2- sekä turvavalaisinmalleja. DAMP PROOF CLASSIC -valaisimien mukana toimitetaan läpijohdotusta varten PG-läpivientiholkki.

LEDVANCE DAMP PROOF CLASSIC -teollisuusvalaisimet soveltuvat käytettäväksi sisätiloissa -25 ... +40 °C lämpötilassa, ne ovat IP65-, IK08- ja D-luokiteltuja ja myös ENEC-sertifioitu. DAMP PROOF CLASSIC -valaisimien keskimääräinen käyttöikä on 70 000 tuntia (L70/B50 @ +25 °C) ja tuoteperheelle myönnetään viiden vuoden tuotetakuu.


Teksti ja kuvat: Ledvance

Ledvance

Hide-a-Lite LEDstrip 230V IP65

Unohda ohjain ja LED-nauhan hankala juottaminen Tämän yksinkertaisemmaksi asiat eivät voisi enää mennä – LED-nauha ilman ohjainta ja rajoittavaa toisiopuolen kaapelointia. LEDstrip 230V IP65 -valonauha asennetaan ja kytketään suoraan 230V jännitteeseen katkaisuvälin ollessa vain 10 cm. Max. pituus jopa 100 metriä valomäärän mukaan. Vältä myös LED-nauhan hankala juottaminen käyttämättä kätevää liitäntäsarjaamme.

Kompakti 35 W LED-liitäntälaite Tunable White -valaistukseen

Helvarin iC-tuoteperheen LED-liitäntälaitteet ja -moduulit sekä ohjauslaitteet tekevät valkoisen valon värilämpötilan säätämisen helpoksi

Pracht Tubis BL – vaativien ympäristöjen teollisuusvalaisin

Tubis BL on monikäyttöinen, tiivis (IP67/IP69K) teollisuusvalaisin.