Entistä enemmän valoa, parempi valotehokkuus, pidempi käyttöikä

Erittäin suositun LEDVANCE DAMP PROOF CLASSIC-valaisintuoteperheen uusi sukupolvi on täällä. Uuden sukupolven 46 W:n tehoinen valaisin vastaa valovirraltaan edellisen sukupolven 55W:n tehoista valaisinta. Uusien PERFORMANCE-tason DAMP PROOF -teollisuusvalaisimien pidempi käyttöikä takaa entistäkin luotettavamman toiminnan. Uudet 8000 lm:n ja 11000 lm:n valovirran mallit laajentavat valaisimien käyttöaluetta korkeampiin tiloihin tai mahdollistavat korkeamman valaistustason esimerkiksi tuotantotiloissa. Valaisimet soveltuvat erityisesti parkkihallien, verstaiden, varastotilojen ja kokoonpanolinjojen valaistukseen. Entistä parempi 135 lm/W:n valotehokkuus parantaa koko asennuksen energiatehokkuutta.

LEDVANCE DAMP PROOF CLASSIC -tuoteperhe käsittää yhteensä 28 valaisinmallia, kaksi eri pituusvaihtoehtoa: 1200 mm ja 1500 mm sekä värilämpötilavaihtoehtoina 3000K, 4000K ja 6500K. Saatavana on myös 5 x 2,5 mm² läpijohdotettuja malleja. Valaisimista löytyy myös DALI-2- sekä turvavalaisinmalleja. DAMP PROOF CLASSIC -valaisimien mukana toimitetaan läpijohdotusta varten PG-läpivientiholkki.

LEDVANCE DAMP PROOF CLASSIC -teollisuusvalaisimet soveltuvat käytettäväksi sisätiloissa -25 ... +40 °C lämpötilassa, ne ovat IP65-, IK08- ja D-luokiteltuja ja myös ENEC-sertifioitu. DAMP PROOF CLASSIC -valaisimien keskimääräinen käyttöikä on 70 000 tuntia (L70/B50 @ +25 °C) ja tuoteperheelle myönnetään viiden vuoden tuotetakuu.


Teksti ja kuvat: Ledvance

Ledvance

CoreLine high-bay – syväsäteilijä integroidulla tunnistimella

CoreLine-syväsäteilijät ovat nyt saatavilla integroidulla tunnistimella!

ABB free@home -kodin valo-ohjaus

Valonsäädin keskukseen Kodin ohjaus on nyt yksinkertaista ja helposti muokattavissa. ABB-free@home-järjestelmästä löytyy kotiautomaatioon hyödylliset, asuinmukavuutta lisäävät toiminnot, ja siihen liittyvät työt on helppo toteuttaa. Käyttöönotto on yksinkertainen ja nopea. Alan ammattilaisella on tarjota rakentajille sopiva ratkaisu helppoon kodin ohjaukseen, sillä ABB-free@home mukautuu tulevaisuudenkin tarpeisiin väyläkaapeloinnin ja selainpohjaisen käyttöönoton ansiosta. Ominaisuudet 4-kanavainen yleissäädin LEDien, hehkulamppujen, 230 V halogeenilamppujen, pienjännitehalogeenien sekä säädettävien energiansäästölamppujen ohjaukseen. Kytketyn kuorman automaattinen tunnistus. Mahdollista yhdistää kanavia, jolloin saadaan kasvatettua lähtötehoa. Kanavien tilan LED-merkkivalo. Manuaalikäyttömahdollisuus. Tyyppi Snro Kuvaus DA-M-0.4.2 2815499 Valonsäädin 4x315W 230V 8U DIN PS1/4/6-KNX 2815317 Virtakisko, 1-vaihe, 4 napainen, 6 mm2 6596 2619374 Häiriönpoistaja himmentimille Teksti ja kuvat: ABB Oy

Pietarsaaren Toriparkkiin asennettiin Exaktorin LED-valaisimet

Pietarsaaren keskustassa 2016 lopulla avattu Toriparkki Ludvig tarjoaa maanalaista parkkitilaa