Unipro®-tuotteissa on panostettu tuotteiden korkeaan laatuun, moderniin muotoiluun ja sujuvaan asentamiseen. Monipuolinen kosketinkiskojärjestelmä tarjoaa joustavuutta kohdevalojärjestelmien tai yleisvalaistuksen suunnitteluun. Unipro®-kosketinkiskojärjestelmä on erinomainen valinta yksityisiin ja julkisiin rakennuksiin.

Halogeenivapaat ja helposti asennettavat kosketinkiskot

unipro®-kosketinkiskojärjestelmä sisältää pinta- ja uppoasennettavia 3-vaihe- ja Control-DALI-kosketinkiskoja, adaptereita sekä kattavan valikoiman asennustarvikkeita.

Yleismaailmallisen ja modulaarisen rakenteensa ansiosta unipro®-järjestelmää on helppo laajentaa ja sopeuttaa juuri toiveittesi mukaisesti.

Tulipalotilanteissa halogeenivapaat kosketinkiskot eivät vapauta vaarallisia kaasuja ilmaan. Suositus on käyttää halogeenivapaita tuotteita erityisesti tiloissa, joissa on paljon ihmisiä ja haastavat evakuointiolosuhteet. Kaikki UNIPRO-liittimet, adapterit ja 3-vaiheiset DALI-kiskot on valmistettu kokonaan PVC- ja halogeenivapaista muovista.

Soneparilta saat kymmeniä nimikkeitä heti hyllystä

Soneparilla panostetaan ensiluokkaiseen valikoimaan laajuuteen ja nopeaan saatavuuteen. Soneparin varastovalikoima on laaja, varastovalikoimastamme löytyy jopa 80 nimikettä heti saatavilla. Tutustu valikoimaan Soneparin verkkokaupassa > 

Lataa uunituore Unipro tuote-esite

UNIPRO Oy sekä emoyhtiö Meka Pro Oy ovat osa suomalaista Propria Group -konsernia. Unipro on erikoistunut korkealaatuisten koskentinkiskojen valmistukseen ja heidän uusi sekä nykyaikainen tehtaansa sijaitsee Hämeenlinnassa.

UTUn kanavavalikoima on uudistunut

Uusi vakiosävy liikenteenvalkoinen RAL 9016

Harvia Cilindro XE black steel -mallien pilarikiukaat

Tyylikkäitä sähkökiukaita moneen käyttötarpeeseen