Uuden OSRAM SubstiTUBE T8 PRO ULTRA OUTPUT-tuoteperheen tuotteille yhteinen tekijä on korkealaatuinen välkkymätön valo ja korkea valotehokkuus.

Täyttää SLR-säädöksen vaatimukset
LED-valoputket täyttävät syyskuussa 2021 voimaan astuvan EU:n asettaman SLR-säädöksen vaatimukset, jossa muun muassa määritellään raja-arvot välkkymiselle. Niiden valotehokkuus on jopa 175 lm/W.

Soveltuu myös elintarviketeollisuuteen
Sirpalesuojauksensa ansiosta LED-putkia on turvallista käsitellä ja ne soveltuvat myös erinomaisesti elintarviketeollisuuteen.

EM-tyypin valoputket
SubstiTUBE T8 PRO Ultra Output LED-valoputket ovat EM-tyyppisiä, eli niitä voidaan käyttää suoraan kuristinkäyttöisissä valaisimissa tai niitä voidaan käyttää suoralla 230V verkkojännitteellä.

OSRAM SubstiTUBE T8 PRO Ultra Output LED-valoputket ovat suunniteltu käytettäväksi -20…+40°C lämpötilassa, niiden keskimääräinen elinikä on 60 000 tuntia ja niille myönnetään viiden vuoden tuotetakuu. OSRAM SubstiTUBE T8 PRO Ultra Output LED-valoputket ovat VDE-sertifioitu IEC62776-standardin mukaisesti.

 

Osram logo

Tilaa verkkokaupasta »

LEDVANCE LOW BAY FLEX

Kattava ratkaisu jopa kymmenen metriä korkeisiin tiloihin LEDVANCE LOW BAY FLEX avoimet teollisuusvalaisimet tekevät vaikutuksen helpolla asennettavuudellaan, jopa 160 lm/W:n valotehokkuudellaan ja jopa 100 000 tunnin käyttöiällään. Jopa 16 800 lm:n valovirralla ja kolmella avauskulmavaihtoehdolla, ne soveltuvat erinomaisesti erilaisten teollisuuden tilojen tai myymälöiden valaisemiseen. Pallonkestävät Ball Proof-mallit soveltuvat erinomaisesti myös sisäurheilutilojen valaistukseen.

Toledo Flat – monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä edullisesti

Toledo Flat -sarja on suunniteltu kattamaan monenlaisia valaistuksen tarpeita.

Tervetuloa Plejd

Perinteisen valaistuksen tavoin Plejdin älykäs valaistus toimii yksinkertaisesti ja tarjoaa lisäksi runsaasti uusia mahdollisuuksia.