Uuden OSRAM SubstiTUBE T8 PRO ULTRA OUTPUT-tuoteperheen tuotteille yhteinen tekijä on korkealaatuinen välkkymätön valo ja korkea valotehokkuus.

Täyttää SLR-säädöksen vaatimukset
LED-valoputket täyttävät syyskuussa 2021 voimaan astuvan EU:n asettaman SLR-säädöksen vaatimukset, jossa muun muassa määritellään raja-arvot välkkymiselle. Niiden valotehokkuus on jopa 175 lm/W.

Soveltuu myös elintarviketeollisuuteen
Sirpalesuojauksensa ansiosta LED-putkia on turvallista käsitellä ja ne soveltuvat myös erinomaisesti elintarviketeollisuuteen.

EM-tyypin valoputket
SubstiTUBE T8 PRO Ultra Output LED-valoputket ovat EM-tyyppisiä, eli niitä voidaan käyttää suoraan kuristinkäyttöisissä valaisimissa tai niitä voidaan käyttää suoralla 230V verkkojännitteellä.

OSRAM SubstiTUBE T8 PRO Ultra Output LED-valoputket ovat suunniteltu käytettäväksi -20…+40°C lämpötilassa, niiden keskimääräinen elinikä on 60 000 tuntia ja niille myönnetään viiden vuoden tuotetakuu. OSRAM SubstiTUBE T8 PRO Ultra Output LED-valoputket ovat VDE-sertifioitu IEC62776-standardin mukaisesti.

 

Osram logo

Tilaa verkkokaupasta »

Kestävä, korkealaatuinen ja kaikenkattava T5-loistelampun korvaaja (ei verkkokaupassa)

OSRAM SubstiTUBE T5 AC -tuoteperheen avulla voit unohtaa liitäntälaiteyhteensopivuudet ja ohittaa liitäntälaitteet kokonaan.

Flood-valonheittimet julkisten alueiden ja julkisivujen valaisuun

Airamin Flood-valonheittimillä rakennat kustannustehokkaat, pitkän elinkaaren ratkaisut vaativaan käyttöön. Sarjan heitinvalikoimassa on kahta eri valonjakoa.