Saunan valaistusremontti vaatii usein paneeleiden avaamista, mitä ei välttämättä hyväkuntoiselle seinäverhoukselle haluttaisi aina tehdä.

Valaisinremppa ilman paneelien vaihtoa

Remontti on mahdollista toteuttaa myös ilman laudoitukseen kajoamista esimerkiksi SaaS sauna viiva -valaisimella (Snro: 4131429). Se on yksi harvoista profiilivalaisimista, joka voidaan asentaa myös saunan kattoon. Sauna viivan tasainen, lineaarinen valo tekee saunomisesta tunnelmallisen ja rentouttavan.

 Saas sauna viivan asennus ei vaadi kattopaneelien alla vietyjä johdotuksia tai valokuituja asennusreikineen. Sauna viivan voidaan asentaa jopa valmiin saunan lauteisiin ja katonrajaan. Lopputuloksena saadaan tyylikäs, yhtenäinen valopinta.

Profiilivalaisin on muokattavissa kohteen mittojen mukaan

Pakkauksen mukana tulee 4 kpl päätyjä ja 4 kpl U-kiinnikkeitä, joilla valaisin on helppo kiinnittää. Valaisin on lyhennettävissä haluttuun mittaan merkityistä katkoviivoista aina 70 mm välein. Valaisimen molemmissa päissä on 3 metriä silikonikaapelia. Suojaetäisyys kiukaasta 50 cm ja valoa ei saa asentaa kiukaan päälle. Tuotepaketti ei sisällä virtalähdettä.

Snro Tuote
41 314 29 Saunavalaisin – sauna viiva, AL, 2700K, IP55

Teksti: Sonepar Suomi Oy
Kuva: Saas Instrumentti

Ouneva OTL Lite

Monipuolinen, kompakti ja entistäkin sulavalinjaisempi OTL Lite on saapunut

Kamerailmaisin varmentaa hälytystilanteen

DSC Power NEO-hälytysjärjestelmään on saatavana langaton kamerailmaisin.

Siemensin uudistunut Sentron Pac 3000-sarja

Tämän sarjan 3100 ja 3200 versiot ovat muuttuneet. Malli Pac 3100 tunnetaan nyt tyyppinä Pac 3120 ja mallisarja Pac 3200 on tästä eteenpäin Pac 3220.