Saunan valaistusremontti vaatii usein paneeleiden avaamista, mitä ei välttämättä hyväkuntoiselle seinäverhoukselle haluttaisi aina tehdä.

Valaisinremppa ilman paneelien vaihtoa

Remontti on mahdollista toteuttaa myös ilman laudoitukseen kajoamista esimerkiksi SaaS sauna viiva -valaisimella (Snro: 4131429). Se on yksi harvoista profiilivalaisimista, joka voidaan asentaa myös saunan kattoon. Sauna viivan tasainen, lineaarinen valo tekee saunomisesta tunnelmallisen ja rentouttavan.

 Saas sauna viivan asennus ei vaadi kattopaneelien alla vietyjä johdotuksia tai valokuituja asennusreikineen. Sauna viivan voidaan asentaa jopa valmiin saunan lauteisiin ja katonrajaan. Lopputuloksena saadaan tyylikäs, yhtenäinen valopinta.

Profiilivalaisin on muokattavissa kohteen mittojen mukaan

Pakkauksen mukana tulee 4 kpl päätyjä ja 4 kpl U-kiinnikkeitä, joilla valaisin on helppo kiinnittää. Valaisin on lyhennettävissä haluttuun mittaan merkityistä katkoviivoista aina 70 mm välein. Valaisimen molemmissa päissä on 3 metriä silikonikaapelia. Suojaetäisyys kiukaasta 50 cm ja valoa ei saa asentaa kiukaan päälle. Tuotepaketti ei sisällä virtalähdettä.

Snro Tuote
41 314 29 Saunavalaisin – sauna viiva, AL, 2700K, IP55

Teksti: Sonepar Suomi Oy
Kuva: Saas Instrumentti

Uuden sukupolven lattiarasia UDHome2

OBO on tuonut markkinoille täysin uudistuneen UDHome2 lattiarasiamalliston joka soveltuu yleisimpiin valu- ja kaksoislattioihin. 54˚ kulmaan asennetut kalusteet mahdollistavat kaikkien yleisimpien pistotulppien ja latureiden mahtumisen suljetun kannen alle ja näin ollen täyttää EN50085-2-2 standardin vaatimukset.  

LED-yhteensopivat kiertovalonsäätimet Hager-valikoimaan

Nopean LED-lamppujen yleistyttyä himmennykseen soveltuvien säätimien kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti. Vastatakseen kysyntään Hager on lisännyt valikoimaansa uudet LED-himmennykseen soveltuvat kiertovalonsäätimet.