Käsinevalikoimassa on kolme eri mallia; Force Basic, Force Allround sekä Force Grip. Kaikista käsinemalleista löytyy koot 9 ja 10.

Force Basic – EN 388: 4131X

Rannepituiset käsineet ovat saumattomat ja nailonneulotut eli ne ovat joustavat ja erittäin mukavat sekä istuvat hyvin käden muotoon. Kämmenosassa on polyuretaanipinnoite (1,11 mm), mikä suojaa kämmenosaa hankaukselta.

Hyvän tuntoherkkyyden ansiosta käsine sopii erinomaisesti tarkkuutta vaativiin töihin.

Käsineen takaosa on jätetty pinnoittamatta käsineen hengittävyyden parantamiseksi. Käsineessä on hyvä pito niin kuivissa kuin kevyesti öljyisissäkin olosuhteissa. Sopii erinomaisesti esim. teollisuuden kunnossapitotöihin ja muihin yleistöihin.

 

Force Allround – EN 388: 4131X

Rannepituiset käsineet ovat saumattomat ja Nylon Spandex -neulotut eli ne ovat joustavat ja erittäin mukavat sekä muotoon istuvat kädessä.

Kosketusnäyttöominaisuuden ansiosta voit käyttää puhelinta tai tablettia myös hanskat kädessä (HUOM. metallilanka sormiosan sisällä).  

Kämmenosassa nitriilivaahtopinnoite (0,95 mm) joka hengittää ja tarjoaa hyvän tuntoherkkyyden kuivissa, kosteissa ja öljyisissä olosuhteissa. Erinomainen kulutuskestävyys. Kämmenen nitriilivaahtopinnoite suojaa kämmentä hankaukselta, käsineen takaosa on jätetty pinnoittamatta käsineen hengittävyyden parantamiseksi. Sopii erinomaisesti esim. teollisuuden kunnossapitotöihin ja muihin yleistöihin.

 

Force Grip – EN 388: 2131X

Rannepituiset käsineet ovat saumattomat ja nailonneulotut eli ne ovat joustavat ja erittäin mukavat sekä muotoon istuvat kädessä. Kämmenosassa rypistyslateksipinnoite (1,5 mm). Kämmenen pinnoite antaa erinomaiset pito-ominaisuudet lähes kaikissa olosuhteissa.

Käsineet soveltuvat töihin missä ensisijainen vaatimus käsineelle on erinomainen otepito.

Käsineen takaosa on jätetty pinnoittamatta käsineen hengittävyyden parantamiseksi. Sopii erinomaisesti esim. teollisuuden kunnossapitotöihin ja muihin yleistöihin.


Teksti: Sonepar Suomi Oy 

Kuvat: Tradeforce

Turvallisuus ennen kaikkea

Mittalaitteiden ja lisävarusteiden turvallisuus

Betonijalustan nostin WLL 700kg

Työturvallisuutta työmaille Työturvallisuutta arvostetaan korkealle työmailla ja valvontaa työmailla on lisätty.  Käyttäjät arvostavat nostoriskien vähenemistä, tarkempaa ja sitä myöten tehokkaampaa työskentelyä.