Roiske ja Loiste ovat hallien ykkösvalinnat

Roiske IP65 valaisinmallit soveltuvat hyvin vanhojen loisteputkivalaisimien tilalle matalampiin halleihin ja varastoihin. Tiloihin, joissa ei vaadita korkeaa IP-luokitusta soveltuu erinomaisesti Loiste IP44 valaisinmallisto.

Molemmista mallistoista löytyy kahta eri pituutta 1200 mm ja 1500 mm. Roiske-mallisto on läpijohdotettu 3×2.5 mm2 ja Loiste 5×2.5 mm2 sisäisellä johdotuksella.

Tulevassa mallipäivityksessä myös Roiskeeseen tulee 5×2.52 mm sisäinen läpijohdotus (Q2 2022 aikana). Tuotteiden elinikä on 50 000 h L70 ja niille myönnetään viiden vuoden takuu.

 

Kajo -plafondi on matalien tilojen valaisin

Käytäville, saniteettitiloihin, pieniin varastoihin ja vastaaviin tiloihin soveltuu erityisen hyvin Kajo malliston matalarakenteinen plafondi.

Kajon keskeisimmät ominaisuudet ovat

  • IP54-luokitus,
  • IK07-luokitus,
  • valovirta 1000lm,
  • elinikä 35 000 h L85 ja
  • kolmen vuoden takuu.

Tässä mallistossa on myös sensorivalaisin, jolla voidaan toteuttaa valaistuksen ohjaus näppärästi toimimaan tarpeen mukaan automaattisesti.

Kajon värilämpötilan saa vaihdettua asennuksen yhteydessä DIP kytkimellä sopivaksi 2700K-3000K-4000K. Sensorivalaisimen erilaiset asetukset saa myös säädettyä kätevästi ennen asennusta DIP kytkimillä.

Ulkotilojen Heitin-mallisto

Ulkotilojen, piha- ja parkkialueiden valaistukseen sopivat Heitin-malliston IP65 luokitellut valonheittimet.

Teholuokkia on kolme 50W, 100W ja 200W. Lisäksi 100W teholuokassa löytyy valaisin myös asymmetrisellä optiikalla, joka soveltuu erittäin hyvin aluevalaistukseen.

Kysy lisää myyjältäsi näistä sekä muista SLO:n tarjoamista teollisuuteen sopivista tuotteista!

 

Lataa tästä Lit by Cardi valaisinesite

Teksti: Niko Kyösti / SLO Oy

Näin valitset oikean pistotulppaliitäntäisen UPSin

Digitalisaatio ja kehittynyt tietoyhteiskunta ovat lisänneet UPS-laitteiden merkitystä toimintojen jatkumisen ja tiedon säilymisen turvaajana. Onnistuneen varmennuksen perustana on aina onnistunut mitoitus ja laitevalinta. Tekstissä käydään läpi pistotulppaliitäntäisten UPSien valintaan liittyviä asioita.

Luotettavat Benedict -kontaktorit teollisuus ja kiinteistöasennuksiin

Liikekiinteistöissä kuten myös valmistavassa teollisuudessa luotettavuus tarkoittaa ennakoitavuutta.

QuietOn suojelee kuuloasi teollisuusympäristöissä

Vastamelukorvatulpat auttavat suojaamaan kuuloasi teollisuusympäristöissä ja voit silti samalla puhua työkavereidesi kanssa.