Roiske ja Loiste ovat hallien ykkösvalinnat

Roiske IP65 valaisinmallit soveltuvat hyvin vanhojen loisteputkivalaisimien tilalle matalampiin halleihin ja varastoihin. Tiloihin, joissa ei vaadita korkeaa IP-luokitusta soveltuu erinomaisesti Loiste IP44 valaisinmallisto.

Roiske mallistoista löytyy kahta eri pituutta 1200 mm ja 1500 mm. Loiste mallistosta on tarjolla kolme pituutta 600 mm, 1200 mm ja 1500 mm. Roiske-mallisto on läpijohdotettu 3×2.5 mm2 ja Loiste 5×2.5 mm2 sisäisellä johdotuksella.

Tuotteiden elinikä on 50 000 h L70 ja niille myönnetään viiden vuoden takuu.

 

Kajo -plafondi on matalien tilojen valaisin

Käytäville, saniteettitiloihin, pieniin varastoihin ja vastaaviin tiloihin soveltuu erityisen hyvin Kajo malliston matalarakenteinen plafondi.

Kajon keskeisimmät ominaisuudet ovat

  • IP54-luokitus,
  • IK07-luokitus,
  • valovirta 1000lm,
  • elinikä 35 000 h L85 ja
  • kolmen vuoden takuu.

Tässä mallistossa on myös sensorivalaisin, jolla voidaan toteuttaa valaistuksen ohjaus näppärästi toimimaan tarpeen mukaan automaattisesti.

Kajon värilämpötilan saa vaihdettua asennuksen yhteydessä DIP kytkimellä sopivaksi 2700K-3000K-4000K. Sensorivalaisimen erilaiset asetukset saa myös säädettyä kätevästi ennen asennusta DIP kytkimillä.

Kysy lisää myyjältäsi näistä sekä muista Soneparin tarjoamista teollisuuteen sopivista tuotteista!

 

Lataa tästä Lit by Cardi valaisinesite

Teksti: Niko Kyösti / Sonepar Suomi Oy

Rittalin Hygienic Design -kotelot teollisuuteen

Rittalilta ruostumattomat kytkentäkotelot elintarviketeollisuuteen ja tai muuhun teollisuuteen, jossa on kovat hygieniavaatimukset.

Kemianteollisuus: ViskoTeepak hyötyy ABB:n IE4- moottoreiden hyötysuhteesta ja kestävyydestä

Lappohjan ja Hangon välissä sijaitsee Pohjois-Euroopan ainoa kuitusuolitehdas. Ympärivuotinen ja -vuorokautinen tuotanto suurille markkinoille vaatii luotettavat ja kustannustehokkaat laitteet. ViskoTeepak Oy Ab:n tehtaalle on valittu ABB:n kestävät ja hyvän hyötysuhteen IE4-sähkömoottorit, koska niillä saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä.

Tage -teollisuusvalaisin

Tage on energiatehokas ja helposti asennettava IP23 -luokan teollisuusvalaisin.