Yhteistyö Steran kanssa on johtanut parannuksiin jakokaapeissa. Suunnittelussa on huomoitu parempi käytettävyys ja soveltuvuus markkinatarpeeseen.

1. Jalustan rakenne: Asennettavuutta ja joustavuutta

Olemme kuunnelleet asiakkaidemme palautetta tarkasti, jonka avulla olemme päivittäneet Steran jakokaappien jalustarakennetta. Uusi muotoilu parantaa ja nopeuttaa jakokaapin asennusta, mikä tekee  jakokaapeista entistäkin kustannustehokkaampia ja helppokäyttöisempiä. Muutosten myötä kiskosto on käytettävissä paremmalla asennustilalla ja paneelit ovat helpompia ja nopeampia irrottaa.

2. Kiskojen etäisyys: Optimoitua toimivuutta

Steran STK-K jakokaapeissa on parannettu kahta kiskoa:

  • PEN-kiskon ja vaihekiskon 350mm väli tarjoaa enemmän tilaa 5-johdin järjestelmää käytettäessä ja tarjoaa siten sujuvamman käyttökokemuksen.
  • Jalustan kaapelinkiinnityskiskon muutos mahdollistaa paremman asennettavuuden, mikä on ratkaisevaa sähköjärjestelmien turvallisuuden ja suorituskyvyn kannalta.

3. Yhteensopivuus yleisesti markkinoilla oleviin merkkitankoihin

Tämä tarkoittaa, että voit nyt hyödyntää Steran jakokaappeja entistä laajemmin eri asennuksissa ja projekteissa loppuasiakkaan vaatimusten mukaisesti säästäen aikaa ja vaivaa.

Muutoksien yhteenveto:

  1. Oven alapuoleinen välipiena muutettu kuusiokolopulttikiinnitykseksi.
  2. Jalustallisten mallien etupaneelien kiinnitys muutettu pisaramalliksi ja vaihdettu etulevyn kuusioruuvit kuusikoloruuveiksi.
  3. Alasaranatappi muutettu kuusiokoloksi kaikissa malleissa. Paneelien avaus onnistuu saranatapissa valmiina olevan kuusiokoloavaimen avulla. 
  4. Aurausmerkin kiinnitys muutettu standardiväliksi 500 mm (M8) kaikissa malleissa.
  5. Kaapelin kiinnitysraudan sijainti on optimoitu isoissa ja korkeissa kaapeissa.
  6. Jalustallisten kaappien reunoille lisätty asennustilaa niin, että myös 400A kytkimen asennus sujuu reunaan helpommin ja koko kiskosto on tehokkaasti käytössä.
  7. STJK-K Kaapeissa PEN-kiskon ja vaihekiskon välin kasvattaminen 350 mm, mikä tuo väljyyttä asennukseen.
  8. Lisätty mataliin STJK K00-K1 kaappeihin yhteenliitettävyys telekaappien kanssa.

Jos sinulla on kysymyksiä, palautetta tai haluat kuulla lisää näistä uudistuksista, älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme. Yhdessä voimme luoda parempaa tulevaisuutta sähköalan ammattilaisille.

Teksti: Antti Vau, tuotepäällikkö, Sonepar Suomi Oy
Kuva: Adobe Stock

Sertifioidulla yhteistyöllä parempaa mittaustekniikkaa

Value Provider –kumppanuusohjelma laajeni instrumentointituotteisiin Sonepar Suomi Oy on saanut ensimmäisenä tukkuliikkeenä maailmassa ABB Value Provider -sertifikaatin koskien ABB:n instrumentointituotteita.

Ikuinen merkintä mahdollistaa kaapelin kierrätyksen

Nexans on yli 20 vuoden ajan pyrkinyt helpottamaan kaapeliden kierrätystä ja nähnyt sen luonnollisena osana tuotekehitystä.

Trust Smart Home pistorasiakytkin 

Trustin Smart Home -tuoteperheeseen on tullut uutena laitteena Zigbee-tiedonsiirrolla toimiva pistorasiakytkin.