Vuoden iän saavuttava myynnin tekninen tuki auttaa teitä löytämään oikeat tuotteet ja toimivimmat kokonaisratkaisut luotettavien yhteistyökumppaneidemme valikoimista.

 

Halutessanne järjestämme teitä kiinnostavia tuotekoulutuksia.

 

 

Lisäksi paketoimme teille erilaisia valmiita kokonaisuuksia, jotta voitte varmistua tuotteiden yhteensopivuudesta ja näin ollen toimivasta lopputuloksesta.

 

Tuemme myyntihenkilöstöämme sekä asiakaspalveluamme teknisissä selvityksissä

 

 

Tarvittaessa tulemme myös kohteeseen kartoittamaan tarpeeseenne sopivan ratkaisun. Laskemme halutessanne myös elinkaarilaskelmat ja teemme vertailut eri ratkaisujen välillä puolestanne.

 

 

Henkilöstön osaamiseen panostetaan

Olemme vahvistaneet osaamistamme kouluttautumalla eri toimittajien koulutusohjelmien mukaisesti. Näin voimme varmistaa tekemisemme laadun ja riittävän osaamisen.

Kouluttautuminen uusiin tuotealueisiin ja järjestelmiin mahdollistaa sen, että voimme palvella teitä entistäkin perusteellisemmin – oli kyseessä sitten teollisuus, urakointi tai sähkönjakelu.

 

Kysy lisää vastuumyyjältäsi tai lähimmästä SLO:n myymälästä!

Turunen Esapekka SLO Oy

 

Esapekka Turunen

Teknisen tuen päällikkö

 

 

 

 

Teksti:
Esapekka Turunen, SLO Oy

Toimiva logistiikkamme auttaa sinua menestymään

Me SLO:ssa teemme työtä, että meidän oma sekä asiakkaamme hiilijalanjälki pienenisi. Iso osa tätä on logistiikan mahdollisimman tehokas käyttö.

Hankintatuotteiden välivarastointi

Hankintatuotteiden välivarastointi on projektisi lisäresurssi, jolla tuotteidesi jatkolähetys hoidetaan kustannustehokkaasti. 

Valaisimet, laippamoottorit ja jakokaapit esiasennettuina

Suoraan SLO:n logistiikkakeskuksesta nopeasti ja kustannustehokkaasti