Vuoden iän saavuttava myynnin tekninen tuki auttaa teitä löytämään oikeat tuotteet ja toimivimmat kokonaisratkaisut luotettavien yhteistyökumppaneidemme valikoimista.

 

Halutessanne järjestämme teitä kiinnostavia tuotekoulutuksia.

 

 

Lisäksi paketoimme teille erilaisia valmiita kokonaisuuksia, jotta voitte varmistua tuotteiden yhteensopivuudesta ja näin ollen toimivasta lopputuloksesta.

 

Tuemme myyntihenkilöstöämme sekä asiakaspalveluamme teknisissä selvityksissä

 

 

Tarvittaessa tulemme myös kohteeseen kartoittamaan tarpeeseenne sopivan ratkaisun. Laskemme halutessanne myös elinkaarilaskelmat ja teemme vertailut eri ratkaisujen välillä puolestanne.

 

 

Henkilöstön osaamiseen panostetaan

Olemme vahvistaneet osaamistamme kouluttautumalla eri toimittajien koulutusohjelmien mukaisesti. Näin voimme varmistaa tekemisemme laadun ja riittävän osaamisen.

Kouluttautuminen uusiin tuotealueisiin ja järjestelmiin mahdollistaa sen, että voimme palvella teitä entistäkin perusteellisemmin – oli kyseessä sitten teollisuus, urakointi tai sähkönjakelu.

 

Kysy lisää vastuumyyjältäsi tai lähimmästä SLO:n myymälästä!

Turunen Esapekka SLO Oy

 

Esapekka Turunen

Teknisen tuen päällikkö

 

 

 

 

Teksti:
Esapekka Turunen, SLO Oy

VESISTÖKAAPELITAULUT SLO:LTA

Kun kaapelin reitti kulkee vesistön ali, se tulee liikenneviraston määräysten mukaan merkitä asianmukaisin kyltein.

SLO palvelee monipuolisesti

SLO on paljon enemmän kuin pelkästään sähkötarvikkeiden tukkukauppa.

Saat kaiken tarvitsemasi meiltä

SLO on Suomen suurin sähkötarviketukkukauppa. Olemme monipuolinen ja asiakaslähtöinen myyntiyhtiö, joka tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman lisäksi lisäarvoa tuovia palveluja sekä logistiikan kokonaisratkaisuja, jotka helpottavat elämääsi.