Janne Vahertimo
Hankinta- ja markkinointijohtaja,
SLO Oy
11.3.2021

SLO etsii jatkuvasti uusia vaihtoehtoja ja ratkaisuja asiakkailleen ja esittelee niitä Valinnat -lehdessä ja Ideat-sivulla.

Valintojemme kantavana periaatteena on aina ollut korkealaatuiset tuotteet, jotka soveltuvat vaativaan ammattikäyttöön. Tällä kertaa esittelemme asiakkaillemme jotain aivan uutta Suomen markkinoilla: Soneparin oman tuotemerkin, TRADEFORCEN!

Tradeforce on vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu työkalumerkki, minkä keskiössä on ollut ammattiasiakkaan tarpeet. Sähkön ammattilaisille on tarjolla tuotteistusta avopakeista 1000 V VDE -sertifioituihin käsityökaluihin.

Nykyinen perustarpeet kattava valikoima on kuitenkin vasta alkua ja lisää tuotevalikoimaa on luvassa.

Tradeforce näki päivänvalon vuonna 2005 Australiassa ja on sittemmin laajentanut elinpiiriään ympäri maailman. Nyt nämä laatutyökalut ovat viimeinkin saatavilla myös Suomessa, mutta vain SLO:lta.
Pääset tutustumaan Tradeforce-tuotteisiin tämän lehden sivuilla, SLO:n myymälöissä sekä SLO verkkokaupassa ja appissa. Nykyinen perustarpeet kattava valikoima on kuitenkin vasta alkua ja lisää  tuotevalikoimaa on luvassa.

Hanki itsellesi pala Australian lämpöä koto-Suomeen. Uskomme työkalujen korkeaan laatuun on niin vahva, että tarjoamme työkaluille elinikäisen vaihtotakuun*

Tervetuloa ostoksille!

*ei koske normaalia kulumista eikä työkalujen väärinkäyttöä.

JKS Products Ltd. 10 vuotta kaapelivaunuja ja verkonrakennuslaitteita

JKS Products Ltd on kymmenessä vuodessa kasvanut ja kehittänyt tuotteitaan.

Työhalut ja työkalut 2021?  Uudet välineet lisäävät motivaatiota

Vuosi on taas aluillaan ja moni miettii, miten uuteen vuoteen suunnataan. Toivottavasti koronasta huolimatta monen viime vuoden tulos oli positiivinen yllätys kevään monista ennusteista huolimatta. Uusi työvuosi onkin hyvä aloittaa katsomalla mitä omasta työkalupakista löytyy. Uudenaikaisilla ja toimivilla työkaluilla työmotivaatio on heti parhaimmillaan, kun turha tuskastuminen ei työntekoa haittaa.

Wihan suosittu Lift up-makasiiniruuvimeisseliperhe kasvoi

Nyt kaksi uutta ja hoikempaa jäsentä Uudet tulokkaat tottelevat nimeä PocketMax® ja tarjolla on kaksi eri mallia, eristetty 1000 V malli sekä perinteinen ¼” -versio.