Kaikkeen taipuva muoviämpäri jäi kakkoseksi avopakille

Vielä jaksaa vanha painaa pikku sähkökeikkaa ja liian tutuksi on ehtinyt käydä matka asuinhuoneistosta autotallille. Kun kaikki ei sitten mahdu kerralla mukaan¸niin työkaluja täytyy käydä hakemassa yksitellen tai kuskata tarvikkeita paremman puutteessa muoviämpärissä.

Nyt löytyi mukava pikkupakki minun hommiin!

Nyt kun SLO:lle tuli uusi edullinen TRADEFORCE -työkalusarja, johon sisältyi oivallinen pieni avopakki, niin hankittavahan se oli. Työkaluille löytyy pakin ulkopuolelta useita erillisiä taskuja ja lokeroita. Näin ruuvarit saa omaan riviinsä ja pihdit sopivat lokeroihin. Toisessa päädyssä on taskussa muovilokerikko, johon saa esimerkiksi erilaisia kiinnitysruuveja. Pakin keskiosassa on siirrettävä väliseinä tarrakiinnityksellä. Sinne sopii hyvin esimerkiksi pienempi akkukone, mittari ja jännitteenkoetin.

Välillä olen laittanut työkaluja liiviin, mutta kun kumarrellessa kaikki varisee lattialle. Toisinaan olen käyttänyt ämpäriä, mutta tuskastunut siihenkin, kun oikea työkalu ei meinaa osua käteen.

SLO:n henkilöstöstä työkalupakkia testasi herra, joka tarvitsee vapaa-ajallaan työkaluja remontointiin ja tuunaukseen.

Ennen...

NYT!

Avopakki on kätevä, sillä siinä työkalut ovat helposti saatavilla ja hyvin muotoiltua laukkua on mukava kantaa. Pakki on kätevä laittaa hinnastaan roikkumaan esimerkiksi sisätikkaisiin, jolloin työkalut ovat hyvin saatavilla mm. valaisinasennuksissa.

Plussat

  • Pohjassa korkea sileä kova muovipohja estää kastumisen.
  • Työkalut saa hyvään järjestykseen.
  • Metallipidike esimerkiksi mittanauhalle.
  • Tukeva kantokahva.
  • Mukava kantaa myös olkahihnalla, jää kaksi kättä vapaaksi asennustarvikkeille.
  • Keskitilassa menee hyvin esimerkiksi sähkömittari tai jännitteenkoetin.
  • Muoviboxi esim. kiinnitysruuveille, johdonpitimille tai kytkentäliittimille.

Miinukset

  • Soveltuu pikkutöihin supistetulla työkaluvalikoimalla, isompiin hommiin suosittelen suurempaa avopakkia 18" (Snro: 9764834 »)
Osta työkalulaukut täältä

WIHAN 34-osainen JT-työkalusalkku opiskelijalle ja ammattilaiselle

Wihan 34-osainen salkku sisältää perussetin pihtejä ja meisseleitä jännitetyöhön sekä muita tarvittavia työkaluja asennustöihin.

Milwaukeen hydrauliset ja akkukäyttöiset leikkurit maanalaisten kaapeleiden työstämiseen

Pään yläpuolella tehtäviin töihin sopiva M18 HCC45 ja kauko-ohjattava maanalaisten kaapelien katkaisuun sopiva M18 HCC75R-502C.