SLO:n puistomuuntamomallisto uudistuu vuodelle 2019. Muuntamoissa siirrytään käyttämään ABB:n ilmaeristeistä NAL-H -erotinta.

Parempi suorituskyky haastavissa olosuhteissa

Kuvassa NAL-H 24kV erotin

Sen etuna vanhaan NAL-erottimeen verrattuna on aiempaa parempi suorituskyky erityisesti kosteissa, likaisissa tai muuten haastavissa olosuhteissa. NAL-H erottimien eristimissä on pidempi ryömintäetäisyys, jonka lisäksi materiaalivalinnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota kondenssivesien hallintaan. Tehdyillä kehitysratkaisuilla pidennetään kojeiston odotettua elinikää.

Puistomuuntamovalikoima täydentyy satelliittimuuntamolla

SLO:n puistomuuntamovalikoima täydentyy myös pienellä ABB:n Luna 2CC malliin perustuvalla satelliittimuuntamolla. Se on mitoitettu 200 kVA jakelumuuntajan mukaan ja on varustettu suoralla kaapeliyhteydellä ilman erottimia. Tarvittaessa myös kaapelin ketjutus onnistuu.

SLO:n vakioidut puistomuuntamot valmistetaan ABB:n tehtaalla Virossa. Vakiomalliston etuna ovat hyvä saatavuus ja nopeat toimitukset. Sopimusasiakkaille vakiomuuntamot toimitetaan samassa ajassa muiden verkonrakennustuotteiden kanssa.

Lisätietoja tuotteista löytyy verkkokaupastamme.

Tuotteet

Siirry sähkönumeron linkistä suoraan verkkokaupan tuotekortille.

Snro Nimike
' 9765940 SLO Puistomuuntamo 0+0
' 9765941 SLO Puistomuuntamo 1+0
' 9765942 SLO Puistomuuntamo 2+1F
' 9765943 SLO Puistomuuntamo 3+1F

 

CoreLine Malaga LED: Yksinkertaisesti tehokas

CoreLine Malaga LED -tuotesarja on suunniteltu yleiseen tie-, katu- ja asuinaluekäyttöön

TE Connectivityn Raychemin lämpökutistettavat, paksuseinämäiset ja vahvistetut kutistekääreet

Nyt on jännittäviä uutisia kutistekääreiden maailmasta! CFSM-kutistekääreet ovat saapuneet korvaamaan CWST-kääreet tarjoten entistäkin parempia ominaisuuksia ja suorituskykyä monenlaisissa sovelluksissa.

Hyvä mies, älä hikoile!

Tapaan tarkistaa työmaavierailuilla tai koulutuksissa, millaisilla työvälineillä asentaja tekee työtään. Valitettavan usein huomaan, että väärien työvälineiden tai vanhanaikaisten työmenetelmien takia tekeminen muuttuu äheltämiseksi. Hiki lähtee liikkeelle ja selityksiä löytyy. Ja ihan turhaan.