SLO:n puistomuuntamomallisto uudistuu vuodelle 2019. Muuntamoissa siirrytään käyttämään ABB:n ilmaeristeistä NAL-H -erotinta.

Parempi suorituskyky haastavissa olosuhteissa

Kuvassa NAL-H 24kV erotin

Sen etuna vanhaan NAL-erottimeen verrattuna on aiempaa parempi suorituskyky erityisesti kosteissa, likaisissa tai muuten haastavissa olosuhteissa. NAL-H erottimien eristimissä on pidempi ryömintäetäisyys, jonka lisäksi materiaalivalinnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota kondenssivesien hallintaan. Tehdyillä kehitysratkaisuilla pidennetään kojeiston odotettua elinikää.

Puistomuuntamovalikoima täydentyy satelliittimuuntamolla

SLO:n puistomuuntamovalikoima täydentyy myös pienellä ABB:n Luna 2CC malliin perustuvalla satelliittimuuntamolla. Se on mitoitettu 200 kVA jakelumuuntajan mukaan ja on varustettu suoralla kaapeliyhteydellä ilman erottimia. Tarvittaessa myös kaapelin ketjutus onnistuu.

SLO:n vakioidut puistomuuntamot valmistetaan ABB:n tehtaalla Virossa. Vakiomalliston etuna ovat hyvä saatavuus ja nopeat toimitukset. Sopimusasiakkaille vakiomuuntamot toimitetaan samassa ajassa muiden verkonrakennustuotteiden kanssa.

Lisätietoja tuotteista löytyy verkkokaupastamme.

Tuotteet

Siirry sähkönumeron linkistä suoraan verkkokaupan tuotekortille.

Snro Nimike
' 9765940 SLO Puistomuuntamo 0+0
' 9765941 SLO Puistomuuntamo 1+0
' 9765942 SLO Puistomuuntamo 2+1F
' 9765943 SLO Puistomuuntamo 3+1F

 

Nordicab-kaapelijakokaapit nyt ensimmäisenä SLO:lta

ABB tuo markkinoille helposti asennettavat Nordicab-kaapelijakokaapit. Sarja perustuu hyväksi todettuun tuoterakenteeseen ja kehitystyö perustuu Cewe -kaappisarjaan.

Kaapeliojan merkkikepit

Ei enää turhaa lapiointia! Painevaletusta alumiinista valmistetun valuankkurin ansiosta merkkikeppi on helppo asentaa suoraan painamalla maahan. Ruiskuvalettu heijastimella varustettu merkkikilpi näkyy kauas, ja joustava lasikuituprofiili takaa kestävyyden kovemmissakin oloissa.

Nestor St Closure

Nestorin uudet jatkoskotelot mekaanisilla tiivisteillä Nestor Cablesin NesCon®-tuoteperhe sisältää kaikki valokaapeliverkkojen asennus- ja kytkentätarvikkeet sekä kattavan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita ja työkaluja. Tuotteiden yhteensopivuus on taattu kaikkien Nestor Cablesin valmistamien valokaapeleiden kanssa.