Kustannustehokkuutta, käytännöllisyyttä ja älykkäitä ohjausmahdollisuuksia

 

SITECO:n Streetlight SL 31 on mutkaton ja energiatehokas tievalaisin, joka vähentää

tehokkaasti käyttökustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä. SL 31 tarjoilee maksimaalista joustavuutta: neljä runkokokoa, 2 valinnaista optiikka- ja värilämpötilavaihtoehtoa sekä eri ohjausvaihtoehdot turvaavat valaisimen soveltuvuuden lukuisiin eri tievalaistuskohteisiin, 3-12 metrin asennuskorkeuksille. Käyttökohteina ovat mm. pyörä -ja kävelytiet, yksikaistaiset ajoväylät, moottoritiet sekä aukiot.

Tärinätestattu Streetlight SL31 on erittäin kestävä ja helppokäyttöinen: työkaluvapaa asennuskonsepti virransyötön keskeytyksellä mahdollistaa valaisimen nopean ja turvallisen asennuksen sekä huollon. ENEC-sertifioitu Streetlight SL31 on varustettu korkealaatuisella PMMA-linssillä, joka turvaa erittäin laadukkaan optiikan. Valaisimen asentaminen 0 ° kallistuskulmaan ehkäisee valon säteilyn valaisimen yläpuolelle. Valaisimen kallistustasoa on mahdollista säätää −20 °… +15 °.  SL31 toimitukseen kuuluu 60 / 76 mm pylvässovite, lisävarusteena on saatavilla myös 42 mm sovite.

 

Älykästä valaistuksen ohjausta

SITECO Streetlight SL31 -valaisimet tarjoavat Smart City -valmiuden yhden tai kahden zhaga-liittimen avulla. Valaisimen ylä- ja alapintaan kiinnitettävien pienikokoisten zhaga-liitinten toiminta perustuu langattomaan, kaksisuuntaiseen DALI 2.0 -tiedonsiirtoon.  Liittimet mahdollistavat valaisinkohtaisen etäohjauksen, energiaraportoinnin sekä valaisindiagnostiikan. Yläpuolinen zhaga-liitin soveltuu esimerkiksi päivänvaloanturointiin ja ohjaustiedon siirtoon, alapuolinen liitin puolestaan liiketunnistukseen.

Streetlight SL31 – tekniset faktat

Neljä runkokokoa: micro, mini, midi ja maxi

Kaksi optiikkaa: ST0.8a, ST1.0a

Älykkäät ohjausvaihtoehdot: mm. ZHAGA -liitäntämahdollisuus

Värilämpötila: 3000K ja 4000K

Iskunkestävyys: IK08

Tiiveysluokitus: IP66

Värilämpötila: 3000K ja 4000K

Valovirta: 1000 lm – 30000 lm

Ottoteho: 35 W – 200 W

Energiatehokkuus: jopa 150 lm/W

Käyttöikä: jopa 100000 h

 

Siteco logo

 

CoreLine high-bay – syväsäteilijä integroidulla tunnistimella

CoreLine-syväsäteilijät ovat nyt saatavilla integroidulla tunnistimella!

Valovoimaa Zephyristä Varkauden hiihtoladuille

Voimatel on saneerannut Varkauden ulkoilureittien valaistusta projektissa, jossa 750 valaisinta päivitettiin Feilo Sylvanian Zephyreihin. Lue, mitä Voimatelin projektivastaava Joonas Turunen kertoo valaistusprojektista ja yhteistyöstä SLO:n kanssa.

SLC LED -nauhat ja liitäntälaitteet

  SLC eli Scandinavian Lighting Concept tarjoaa hyvän valikoiman LED-nauhoja ja niille monipuolisen valikoiman liitäntälaitteita.