Kustannustehokkuutta, käytännöllisyyttä ja älykkäitä ohjausmahdollisuuksia

 

SITECO:n Streetlight SL 31 on mutkaton ja energiatehokas tievalaisin, joka vähentää

tehokkaasti käyttökustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä. SL 31 tarjoilee maksimaalista joustavuutta: neljä runkokokoa, 2 valinnaista optiikka- ja värilämpötilavaihtoehtoa sekä eri ohjausvaihtoehdot turvaavat valaisimen soveltuvuuden lukuisiin eri tievalaistuskohteisiin, 3-12 metrin asennuskorkeuksille. Käyttökohteina ovat mm. pyörä -ja kävelytiet, yksikaistaiset ajoväylät, moottoritiet sekä aukiot.

Tärinätestattu Streetlight SL31 on erittäin kestävä ja helppokäyttöinen: työkaluvapaa asennuskonsepti virransyötön keskeytyksellä mahdollistaa valaisimen nopean ja turvallisen asennuksen sekä huollon. ENEC-sertifioitu Streetlight SL31 on varustettu korkealaatuisella PMMA-linssillä, joka turvaa erittäin laadukkaan optiikan. Valaisimen asentaminen 0 ° kallistuskulmaan ehkäisee valon säteilyn valaisimen yläpuolelle. Valaisimen kallistustasoa on mahdollista säätää −20 °… +15 °.  SL31 toimitukseen kuuluu 60 / 76 mm pylvässovite, lisävarusteena on saatavilla myös 42 mm sovite.

 

Älykästä valaistuksen ohjausta

SITECO Streetlight SL31 -valaisimet tarjoavat Smart City -valmiuden yhden tai kahden zhaga-liittimen avulla. Valaisimen ylä- ja alapintaan kiinnitettävien pienikokoisten zhaga-liitinten toiminta perustuu langattomaan, kaksisuuntaiseen DALI 2.0 -tiedonsiirtoon.  Liittimet mahdollistavat valaisinkohtaisen etäohjauksen, energiaraportoinnin sekä valaisindiagnostiikan. Yläpuolinen zhaga-liitin soveltuu esimerkiksi päivänvaloanturointiin ja ohjaustiedon siirtoon, alapuolinen liitin puolestaan liiketunnistukseen.

Streetlight SL31 – tekniset faktat

Neljä runkokokoa: micro, mini, midi ja maxi

Kaksi optiikkaa: ST0.8a, ST1.0a

Älykkäät ohjausvaihtoehdot: mm. ZHAGA -liitäntämahdollisuus

Värilämpötila: 3000K ja 4000K

Iskunkestävyys: IK08

Tiiveysluokitus: IP66

Värilämpötila: 3000K ja 4000K

Valovirta: 1000 lm – 30000 lm

Ottoteho: 35 W – 200 W

Energiatehokkuus: jopa 150 lm/W

Käyttöikä: jopa 100000 h

 

Siteco logo

 

Terassin valonauhavalaistuksella luodaan tunnelmaa illanviettoon

Toimiva ja näyttävä valaistus terassille valonauhoilla! LED-nauhoilla saadaan toteutettua mitä mielikuvituksellisempia valaistuksia ulkotiloihin.

DUOLINE-valaisinjärjestelmä on monipuolinen ja joustava!

Valaistus luo tilaan tunnelmaa ja antaa tilalle ilmettä. DUOLINE-valaisinjärjestelmä tarjoaa monipuoliset ja joustavat mahdollisuudet muunneltavaan kohde- ja yleisvalaistukseen.

Loistelampun vaihtajan kolmen kohdan tarkistuslista

Kaikki loistelamput ja -putket poistuvat markkinoilta. Pienoisloistelamput poistuivat markkinoilta 24. helmikuuta ja loisteputket 24. elokuuta 2023 RoHs-direktiivin uusien rajoitusten myötä. Päivitä kohteesi nyt uuteen teknologiaan.