SIMATIC S7-1200 Ohjelmoitava logiikka on pienikokoinen automaatiolaite mekaniikan ohjaustehtäviin.

Nykyään erilaiset toiminnot koneen ohjauksesta ja valmistuslinjoista toteutetaan ja valvotaan PLC-pohjaisilla ohjauksilla. Aiemmin näiden toimintojen aikaansaamiseksi käytettiin satoja aikareleitä sekä ohjausreleitä.

S7-1200 -tuoteperhe helpottaa pienten ja keskisuurien laitteiden automatisointia tarjoten myös liityntäpinnan laajempiin ohjausjärjestelmiin. S7-1200 ei ole rajoitettu korvaamaan vain releohjauksia vaan sen PID-säätäjillä ja liikkeenohjaustoiminnoilla voidaan toteuttaa monimutkaisiakin laitteita.

SIMATIC S7-1200 on pienikokoinen itsenäisesti toimiva kompakti automaatiolaite, jonka vahvuutena on myös verkotettavuus ja laajennettavuus tarpeen mukaan.

  •  Erinomainen reaaliaikaisuus
  •  Modulaarisuus
  •  Avoimet kommunikointi mahdollisuudet muihin ohjausjärjestelmiin

Lisäksi SIMATIC S7-1200 ohjelmointiohjelma STEP 7 Basic (TIA Portal) on helppo oppia ja tekee mahdolliseksi nopean ohjelmisto toteutuksen eri tarpeisiin.

 

Muutama esimerkki käyttökohteista

  • Kuljetinjärjestelmät
  • Puunkäsittelykoneet
  • Kaukokäyttö ja valvonta vedenkäsittelyjärjestelmiin
  • Pakkauskoneet
  • Autopesulaiteet
  • Koneturvatoimintojen valvonta ja ohjaus esim. hätä-seis, valoverhot, ovirajat ja kontaktorit

 

Snro  Tuote
27 020 00 Logiikkamoduuli SIMATIC S7-1200 starttipaketti 1 – CPU 1212C AC
27 020 31 Logiikkamoduuli SIMATIC S7-1200+KTP400 starttipaketti 2  – CPU 1212C AC+näyttö KTP400
27 020 32 Logiikkamoduuli SIMATIC S7-1200+KTP600 starttipaketti 3  – CPU 1212C AC+näyttö KTP600

 

Starttipaketit sisältävät mm. logiikkamoduulin (230 VAC), ohjelmiston, välikaapelin ja mallista riippuen näytön.

 

Lisätietoja

tuotepäällikkö Sami Tolkki puh. 010 283 2271, sami.tolkki@slo.fi tai SLO-myynti

Mökkiautomaatiolla mielenrauhaa

Vapaa-ajan asunto voi olla pitkiäkin aikoja tyhjillään. Metsän läheisyydessä olevat mökit ovat alttiita syysmyrskyille ja kutsumattomille vieraille. Kevättalven isot ja raskaat lumitaakatkin saattavat aiheuttaa omistajissa huolta. Valvontakameralla kurkistat kätevästi oman mökkisi tilanteen aina, kun on tarve.

Verkotetut virtalähteet

Virtalähteiden perustoiminto on tuottaa tasavirtaa laitoksen laitteisiin, mutta verkotetut virtalähteet antavat kunnossapitoonsa ja ohjaukseensa liittyvää tietoa näkyvässä muodossa.

Uusi System Access Point SAP/S.3

ABB-free@home-järjestelmän sydän päivittyi Jotta voidaan olla varmoja, että uusien palvelujen ja laitteiden määrän nousun myötä järjestelmän ns. hermokeskuksen toiminta pysyy nopeana ja luotettavana on ABB tuonut markkinoille uuden System Access Point-laitteen. Mitä muutoksia kotona pitää tehdä? Mikäli kodissa on vanha System Access Point, niin tarvetta uuden laitteen hankkimiseen ei ole. Vanha laite pysyy tuettuna. Ainoastaan mikäli vanhaan järjestelmään lisätään uusia tuotteita, niin että 64:n laitteen raja ylittyy, joudutaan vaihtamaan System Access Point uuteen. Varmuuskopiot ovat yhteensopivia uuden laitteen kanssa, joten mahdollisen vaihdon yhteydessä järjestelmän määrittelyjä ei tarvitse tehdä uudestaan. Löydät lisätietoja ABB:n Access Pointista >> täältä << Osta verkkokaupasta Löydät tuotteen Liitäntäportti - SAP/S.3 free@home (Snro 2814617) SLO:n verkkokaupasta. Voit kysyä lisätietoja myös SLO-myyjältäsi! Mitä uutta? 150 free@home laitetta langallista ja/tai langatonta yhteensä vapaassa suhteessa uusi pienempi kotelo ulkoinen teholähde helppoon asennukseen kolme sijoitusvaihtoehtoa seinälle pöydälle DIN-kiskoon USB portit uusia ominaisuuksia varten 2,4 Ghz ja 5 Ghz Wifi Uusi tehokkaampi prosessori tulevaisuuden toiminallisuuksia varten Mitä samaa? free@home langallinen väylä free@home langaton väylä SAP oma langaton verkko käyttöönottoa varten Suorituskyvyn parannus 400Mhz yksiytiminen prosessori -> 1,2 Ghz tuplaydin prosessori i 128 Mb RAM ->512 Mb RAM [siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget][siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget]