Sähkötoiminen pyyhekuivain

Sähkötoimiset mallit on varustettu pistorasialiitännällä ja niiden suojausluokka on IP 44 tai IP 34. Valmistusmateriaalina on mallista riippuen joko kromattu teräsputki tai ruostumaton teräs. EE-kuivaimia toimitetaan erikoistilauksesta myös RAL-väreissä. Sähkötoimisten kuivaimien sekä sähkövastusten takuu on 2 vuotta. Kuivaimet ovat CE-hyväksyttyjä.

Sähkötoimisia Sentakia-pyyhekuivaimia voidaan käyttää, kuten vesikiertoisiakin, lähes kaikkialla mistä vain sähkölähde löytyy. Asennettaessa pistotulppakytkennällä asiakas voi suorittaa vaivattoman asennuksen itse, eikä sähköasentajaa tarvita. Tuote voidaan asentaa sähköalan ammattilaisen toimesta myös kiinteästi, jolloin sähköjohtoja ei jää näkyviin.

Suurimmalla osalla sähkötoimisilla kuivaimilla on pieni energiankulutus – vain 25-100 W. Lisäksi on muutama tehokkaammalla sähkövastuksella varustettu tuote, jotka soveltuvat myös lämmitystarkoitukseen. Kuivaimet ovat CE-hyväksyttyjä.

Etuja

  • Kuivain voidaan kääntää myös ylösalaisin, jolloin sähköjohto tulee oikeasta yläkulmasta.
  • On/off kytkin sijaitsee kuivaimen rungossa, sähköjohdon vieressä.

 

BLG-500 BLG-350

 

 

BLG-350

Teho 30 W
Snro 81 125 22
Materiaali Kiillotettu RST
IP luokitus IP34

BLG-500

Teho 35 W
Snro 81 125 24
Materiaali Kiillotettu RST
IP luokitus IP34

 

Katso tuotteet SLO:n verkkokaupassa

 

Lisätietoja löydät Sentakian kotisivuilta »


Teksti ja kuvat: Sentakia

 

Smartis – toimivat ja tyylikkäät ratkaisut tulevaisuuden työtiloihin

Me Hedtecillä autamme toteuttamaan tarpeita parhaiten palvelevat ratkaisut muun muassa sähkön ja datan tuomiseen niin toimistojen työpisteille kuin muihinkin työtiloihin. Smartis-pistorasiapylväämme muokataan aina tilan mukaan, minkä lisäksi tarjoamme vakiomalliston tuotteita. Suunnittelija, urakoitsija tai järjestelmien käyttäjä – olemme apuna rakentamassa muunneltavia tulevaisuuden tiloja.   Smartis asennusjärjestelmät Tyylikäs Smartis-pistorasiapylväät ovat suunnittelijan ihanne, sillä niiden avulla voidaan luoda toimiva ja tyylikäs ratkaisu kaikkiin toimistotiloihin Turvallinen Smartis-asennusjärjestelmä on turvallinen valinta toimiston sähkö- ja datakaapelointiin. Kaikki asennusjärjestelmän osat täyttävät voimassa olevat vaatimukset niin laadun kuin sähköturvallisuuden suhteen Nopea asentaa Smartis-pistorasiapylväät ovat vaivattomia asentaa, mikä tekee niistä järkevän ratkaisun sekä uusiin että saneerattaviin kohteisiin: pylväät ovat heti käyttövalmiita, sillä kaikki pistorasiat ja liitännät ovat aina valmiina pylväässä Räätälöitävä Pylväiden väri ja korkeus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan: vakiovärit ovat eloksoitu alumiini, musta ja valkoinen, pylväitä on saatavana sekä pyöreällä että kolmionmuotoisella profiililla Mukautuva Toimistokalusteita tilasta toiseen liikuteltaessa on Smartis-pistorasiapylväät helppo siirtää vastaamaan uuden toimistoympäristön tarpeisiin Helppokäyttöinen Kaikki Smartis-rakenneosat voidaan kiinnittää helposti ilman erillisiä työkaluja   Meillä on myös tarjolla Vakiomallisto nopeisiin toimituksiin!  

ABB magneettinen virtausmittaus ProcessMaster 300

Magneettista virtausmittaria käytetään teollisuudessa yleisesti veden ja muiden johtavien nesteiden mittaamiseen.

Konepaikkojen sulanapidot Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Turvallisuus ja toimivuus ovat avainsanoja Helsinki- Vantaan lentoasemalla. Siksi lähtöporttien konepaikkojen betonin sulanapitoon asennetaan nVent Raychemin valmistama EM2-XR -lämpökaapeli (snro: 0431076).