Sähkötoiminen pyyhekuivain

Sähkötoimiset mallit on varustettu pistorasialiitännällä ja niiden suojausluokka on IP 44 tai IP 34. Valmistusmateriaalina on mallista riippuen joko kromattu teräsputki tai ruostumaton teräs. EE-kuivaimia toimitetaan erikoistilauksesta myös RAL-väreissä. Sähkötoimisten kuivaimien sekä sähkövastusten takuu on 2 vuotta. Kuivaimet ovat CE-hyväksyttyjä.

Sähkötoimisia Sentakia-pyyhekuivaimia voidaan käyttää, kuten vesikiertoisiakin, lähes kaikkialla mistä vain sähkölähde löytyy. Asennettaessa pistotulppakytkennällä asiakas voi suorittaa vaivattoman asennuksen itse, eikä sähköasentajaa tarvita. Tuote voidaan asentaa sähköalan ammattilaisen toimesta myös kiinteästi, jolloin sähköjohtoja ei jää näkyviin.

Suurimmalla osalla sähkötoimisilla kuivaimilla on pieni energiankulutus – vain 25-100 W. Lisäksi on muutama tehokkaammalla sähkövastuksella varustettu tuote, jotka soveltuvat myös lämmitystarkoitukseen. Kuivaimet ovat CE-hyväksyttyjä.

Etuja

  • Kuivain voidaan kääntää myös ylösalaisin, jolloin sähköjohto tulee oikeasta yläkulmasta.
  • On/off kytkin sijaitsee kuivaimen rungossa, sähköjohdon vieressä.

 

BLG-500 BLG-350

 

 

BLG-350

Teho 30 W
Snro 81 125 22
Materiaali Kiillotettu RST
IP luokitus IP34

BLG-500

Teho 35 W
Snro 81 125 24
Materiaali Kiillotettu RST
IP luokitus IP34

 

Katso tuotteet SLO:n verkkokaupassa

 

Lisätietoja löydät Sentakian kotisivuilta »


Teksti ja kuvat: Sentakia

 

Keystone-liitinmoduuli AV- ja tietoverkkoliitynnöille

Hager on laajentanut kaapeloidun laajakaistaverkon ja multimedian liitäntään soveltuvien liitintuotteiden valikoimaansa.

SG Armaturenin helppoasenteinen ja laadukas Install kalustesarja nyt saatavilla!

SG Armaturen laajensi tuotevalikoimansa valaisimista ja ohjaustuotteista asennuskalusteisiin. Sg Install sisältää täyden valikoiman kytkimiä, pistorasioita sekä muita yleisimpiä asennustuotteita. Tuotekehityksen lähtökohta on ollut korkealaatuinen kalustesarja, josta löytyy myös innovatiivinen ja helppo asennustapa soveltuen Suomen markkinoille.

Lämpimin askelin ja tehokkaasti eteenpäin

Lattialämmitysjärjestelmien termostaateille asetettiin selkeät rajat