Schneider Electric on tuonut markkinoille täysin uudistetun Exxact pinta-asennusmalliston. Modernit, tyylikkäästi muotoillut Exxact pinta-asennuskalusteet ovat kauan kaivattu uudistus Exxact valikoimaan. Renova henkii klassista retroa ja sopii hyvin vanhaa vaalivaan sisustukseen.

Laaja mallisto kattaa monenlaiset tarpeet, yksi-, kaksi- ja neliosaisista pistorasioista kytkimiin, listarasioihin ja pinta-asennusrasioihin. Uudet pinta-asennustuotteet tulevat samalla valkoisen sävyllä kuin uppoasennetavien Exxact-tuotteiden mallisto.  Voit siis helposti käyttää uusia pinta-asennustuotteita olemassa olevan Exxact malliston laajentamiseen. Pinta-asennuksena tehtävä sähköremontti on kustannuksiltaan edullisempi teettää kuin uppoasennettavilla kalusteilla, kun jyrsintää ei tarvitse työkohteessa tehdä.

– Pinta-asennettaviin kalusteisiin päädytään usein varsinkin vanhaa sisustustyyliä kunnioittavissa sähköremonttikohteissa. Renova-asennuskalusteet ovat nousseet sisustajien suosikeiksi uppoasennettavissa asennuksissa ja nyt Schneider Electric tuo sarjaan myös pinta-asennusvalikoiman, kertoo Offer manager Eetu Mäkelä.

Pinta-asennettavat Exxact kytkimet

Uuden malliston kytkimet tuovat designia myös pinta-asennuksiin. Täysin kojeen peittävät kaarevat vivut sopivat hyvin nykyaikaiseen sisustukseen.  Myös asennettavuuteen on kiinnitetty paljon huomiota. Kaikissa uusissa pinta-kalusteissa jousiliittimien suuret vapautuspainikkeet helpottavat johtojen irrottamista. Valmiit reikä aihiot nopeuttavat asennusta ja keskikohdan merkinnät helpottavat tuotteiden kohdistamista.

Kytkimen takaa luettava kytkentäkaavio auttaa tarkistamaan kytkimen tyypin nopealla vilkaisulla. Kytkimen suorakulmainen muoto jättää entistä enemmän tilaa johdoille.

Exxact 1-pistorasiassa on täysin uusi pienikokoinen koje,  joka jättää enemmän tilaa johdoille. 1-pistorasia on entistä monipuolisemmin säädettävissä soikeiden ja erisuuntiin liikkeen mahdollistavien  kiinnitysreikien ansiosta.

Pinta-asennettavan malliston uusi tuotetyyppi, kytkin ja pistorasia yhtenä kokonaisuutena. Paljon tilaa johdoille, joten asennus on helppoa.  Neljä tukevaa kiinnityspistettä takaavat kestävän ja luotettavan asennuksen.

Snro Tyyppi
24 001 24 Pinta 6/1-Kytkin JL + 1-pistorasia JL
24 004 90 Pinta 2K-kontrollikyt JL+ 1-pistorasia JL
24 004 91 Pinta 5-kytkin JL + 1-pistorasia JL

2- ja 4- osaisissa pistorasioissa on kiinnitetty paljon huomiota kojeiden kiinnitykseen. Pohjalevyn lisäkiinnitysreiät tekevät seinäkiinnityksestä luotettavamman. 4-pistorasian pohjalevyssä on reiät myös kojerasia-kiinnitykseen.

 

UUTTA!

Asennusta helpottamaan tarjolla on nyt uusi kalusteille suunniteltu vatupassi, joka kiinnittyy suoraan pistorasian tai kytkimen kojeeseen. Myös rasiapihtivalikoima laajenee ja mallistoon tulee uusi pihti joka on optimoitu 3x 1,5mm2 johdoille.

Exxact pinta

 

Pinta-asennusrasiat

Exxact pinta-asennusrasioiden valikoima laajenee runsaasti

Uudet pinta-asennusrasiat kiinteällä kehyksellä ovat tukevampia ja helpompia asentaa. Erillistä kehystä ei tarvita, joten asentaminen on yksinkertaisempaa, pölyä kerääntyy vähemmän ja asennus pysyy siistinä pitkään.  Mallisto on saatavina 1, 2 ja 3 osaisena, sekä matalana versiona kytkimille ja korkeana versiona kaikille Exxact kojeille. Malliston kruunaa 3x2 osainen multimediarasia.  Irrotettavat välisillat moniosaisissa tuotteissa mahdollistavat esim. 3-osaisten pistorasioiden asentamisen.

 

Snro Tyyppi
24 004 86 1-kojerasia matala, kehyksellä
24 004 85 1-kojerasia korkea, kehyksellä
24 004 88 2-kojerasia matala, kehyksellä
24 004 87 2-kojerasia korkea, kehyksellä
24 001 27 3-kojerasia matala, kehyksellä
24 004 89 3-kojerasia korkea, kehyksellä
24 001 29 3x2 kojerasia korkea, kehyksellä

Myös Exxact lista-asennusrasioiden valikoima laajenee

Malliston kolme listarasiaa sopivat hyvin rinnakkain samojen mittojen ansiosta. Mallistoon kuuluu Yksiosainen rasia esim: data/tele rasioille tai valonsäätimille, oma listakotelo Exxact 2-osaisille vinopistorasioille, sekä listarasia jossa on valmiiksi johdotettu 2-pistorasia asennuksen helpottamiseksi

Yhdistelmä asennuksiin on kiinnitetty erityistä huomiota ja rasiat onkin helppo asentaa ilman kantta rinnakkain kannen ulkoreunaan asti tulevien ulokkeiden ansiosta. Kannet on jälkikäteen helppo kiinnittää paikalleen.

 

Exxact pinta-asennustuotteet tulevat samalla värillä kuin Exxact uppoasennettavat tuotteet, joten samalla Schneider Electric Optiline asennuslistavalikoima päivittyy samaan RAL9003 sävyyn.  Optiline minilistoissa on kattava valikoima turvalliseen ja tyylikkääseen asennukseen. Tuotteet ruuvi – ja/tai tarrakiinnityksellä.

Snro Tyyppi
20 005 23 1-lista-asennuskotelo, kehyksellä
20 005 24 1-lista-asennuskotelo, 2-osaiselle vino pistorasialle
24 001 33 2-os pistorasia, lista-asennus

Teksti:
Schneider Electric Oy, Kuvat: Creative Commons ja Schneider Electric

XVRG 15-jatkossarja täydentyy

SLO:n suositun tuotesarjan 1 kV:n XVRG 15-jatkossarja täydentyy toivotulla jatkoksella XVRG 15240. Uuden jatkoksen käyttöalue on kovasti kaivattu 95…240 mm² 1 kV.

Warmos panostaa pakkauksiin ja kehittää kumppanuuksia

Suomalainen öljytäytteisiä lämmittimiä valmistava Warmos on uudistanut tuotepakkauksensa, jotka näkyvät asiakkaille kevään 2022 aikana.

Liitosjohdot ja pistorasiapaneelit

Suomessa käytetään yleisesti niin sanottua schukopistotulppaa ja -rasiaa laitteiden liittämiseen sähköverkkoon.