Kaksi lineaaritankoa sekä kiuaskuitu samassa paketissa.

Cariitti on tuonut markkinoille valmiin saunavalaistussarjan sinulle, joka haluat rauhallisen tasaisen valon saunaan. Sarjaan kuuluvalla kiuaskuidulla valaisee kiukaan.

Sarja koostuu seuraavista tuotteista:

  • 2 kpl 2 metrin lineaaritankoja
  • 1 kpl led-kiuaskuitu 5.0 m (lasi) linssillä
  • 4 kpl led-valonlähteitä, johtojen pituus 2,5 m
  • saunaan soveltuva virtalähde IP55 (himmen- nettävä).

 

Sarjan virtalähdekotelo on suojausluokaltaan IP55 samoin kuin LED-valonlähteet. Virtalähde voidaan sijoittaa saunaan sisälle, lauteen alle, max. asennuskorkeus 80 cm lattiasta. Valonlähteissä on 1 W ledit. Lineaaritangon ja LED-valonlähteiden max. asennuskorkeus on 1,5 m lattiasta. Värilämpötila 3000K.

Lineraaritanko valaistaan molemmista päistä ja se on mahdollista lyhentää paikan päällä, esim. sirkkelillä. Asennusvaiheessa tankoa suuntaamalla saadaan valo ohjattua haluttuun suuntaan. Tanko ei ole ympärivalaiseva.

Helppo asentaa myös valmiiseen saunaan. Virtalähde ja led-valonlähteet soveltuvat pinta- asennukseen.

 Snro 41 971 51 

 

Lämpömittari nyt saatavana myös mustana

Saunan lämpömittari on valmistettu satiinimassalasista sekä hiotusta rst-asteikosta. Mittari valaistuu yhdellä ledillä tai yhdellä 2-4 mm kuidulla. Mittarin halkaisija on 120 mm ja upotussyvyys 40 mm. Ulkonema seinäpinnasta 20 mm.

Kiinnittyy seinäpaneeliin kolmella mukana tulevalla rst-ruuvilla.

 Snro 41 971 60 

 

Cariitti

SLOTERM P -lattialämmityskaapelit

Lattialämmitys soveltuu useimpiin lattiarakenteisiin ja -materiaaleihin itsenäisenä lämmitysratkaisuna tai lämmitysratkaisujen yhdistelmänä.

WARMOS EW-sarja

Energiatehokas WARMOS ECODESIGN-lämmitin