Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
9.10.2018

Ojenna viestikapula SLO-myyjällesi

Hyvä myyjä aloittaa jokaisen aamunsa kysymyksellä: Kuinka voin palvella asiakkaitamme tänään hyvin? Itselle asetettu rehellinen kysymys auttaa pitämään mielessä sen tärkeimmän, eli asiakkaan.

Onnistuneen asiakaskokemuksen yhtälö

Tuotteista pitää saada tietoa, saatavuuden pitää olla kunnossa, tietotekniikan tulee toimia, logistiikan sujua ja laskutuksen olla oikein. Yksittäiset huippusuoritukset eivät kuitenkaan pysty tuomaan pysyvää hyvän olon tunnetta.  Hyvä asiakaskokemus on asioiden summa ja jokaisella SLO:laisella on tärkeä rooli kokonaisuuden kasaamisessa. Kaikki SLO:laiset eivät kuitenkaan ole suorassa kontaktissa asiakkaidemme kanssa, myynti kuljettaa viestikapulan perille.

Myyjään luottava asiakas on rehellinen

Nopein keino paikallistaa onnistuminen tai mahdollinen epäkohta on asiakkaalta tuleva palaute. Tavoitteenamme on, että asiakassuhteemme ovat niin vahvoja, että asiakkaamme uskaltavat ja haluavat kertoa vahvuutemme ja kohdat, missä voisimme parantaa. Antakaa siis myyjille rohkeasti palautetta. Avoin keskustelu auttaa saavuttamaan maaliviivan ensimmäisenä.

Otetaan mestaruus yhdessä!

Digitaaliset CA755 ja CA757 jännitteenkoettimet

Digitaaliset jännitteenkoettimet yleismittaritoiminnoilla

Naficonilta kuitu kotiin

Kasvava tiedonsiirron tarve asettaa kovat vaatimukset tietoliikenneyhteyksille