ETD OptoKouruTM -järjestelmä on kehitetty suojaamaan ja ohjaamaan erilaisia valokuitukytkentäkaapeleita, laite- sekä runkokaapeleita laitetiloissa ja datakeskuksissa.

Edut

OptoKourua käyttämällä voidaan varmistaa ja suojata valokuidun tiedonsiirtokapasiteetin säilyminen muuttumattomana koko kaapeloinnin eliniän. Järjestelmän suojauskyky perustuu osien muotoiluun, jolla vältetään liian suurien kulmien muodostuminen ja valokuitujen vahingoittuminen jo asennuksesta lähtien. Järjestelmän moduulit on valmistettu korkealaatuisesta LSZH-paloluokitellusta muovista.

 

Tuoteperhe

Laaja OptoKouru-tuoteperhe sisältää kattavasti moduuliratkaisuja myös silloin, kun kytkentäjärjestelmää laajennetaan tai asennusympäristöä muutetaan. Järjestelmä on sovellettavissa myös erilaisiin rakenteiden muutoksiin, kuten esimerkiksi lankahyllyjen ylityksiin ja alituksiin. Järjestelmä voidaan kiinnittää kattoon, tietoliikennekaappien päälle ruuvitankojen ja kiinnitysosien avulla sekä suoraan lankahyllylle. Esimerkiksi jälkeenpäin asennettavat pikakiinnitteiset OptoKärsät helpottavat ja nopeuttavat ylläpitoa ilman hankalia muutostöitä.

 

OptoKouruTM -tuoteperhe

Moduulit ovat saatavana 50 ja 100 mm levyisinä. Myös suuremmat OptoKourut 240 ja 360 mm levyisiin kuuluvat valikoimaan.

Tilaa ETD OptoKourut SLO:n Verkkokaupasta » 

 

Finnsatin suosittu VSS-paketti väestönsuojatiloihin

Pelastuslain mukaan väestönsuojassa tulee olla matkaviestimen käytön mahdollistava tekninen järjestelmä. Määräykset täyttävä järjestelmä saadaan helposti toteutettua asentamalla Finnsat FS1000-N antenni väestönsuojaan, ympärisäteilevän FS3000 antennin ulos ja näiden väliin sopivan pituinen matalahäviöinen FSxxNN -kaapeli.  

Spinner tehonjakajat VIRVEstä 5G:hen

Sisäpeittoverkko on tärkeä investointi, joten se kannattaa suunnitella ei vain juuri tämän päivän, vaan myös tulevaisuuden tarpeita varten.

Televes T232103 kuituytimen mukaan kohdistava kuitujatkoskone ja leikkuri

Televes T232103-kuitu hitsauslaite eli kuitujatkoskone tekee täydellisen hitsauksen 8 sekunnissa.