ETD OptoKouruTM -järjestelmä on kehitetty suojaamaan ja ohjaamaan erilaisia valokuitukytkentäkaapeleita, laite- sekä runkokaapeleita laitetiloissa ja datakeskuksissa.

Edut

OptoKourua käyttämällä voidaan varmistaa ja suojata valokuidun tiedonsiirtokapasiteetin säilyminen muuttumattomana koko kaapeloinnin eliniän. Järjestelmän suojauskyky perustuu osien muotoiluun, jolla vältetään liian suurien kulmien muodostuminen ja valokuitujen vahingoittuminen jo asennuksesta lähtien. Järjestelmän moduulit on valmistettu korkealaatuisesta LSZH-paloluokitellusta muovista.

 

Tuoteperhe

Laaja OptoKouru-tuoteperhe sisältää kattavasti moduuliratkaisuja myös silloin, kun kytkentäjärjestelmää laajennetaan tai asennusympäristöä muutetaan. Järjestelmä on sovellettavissa myös erilaisiin rakenteiden muutoksiin, kuten esimerkiksi lankahyllyjen ylityksiin ja alituksiin. Järjestelmä voidaan kiinnittää kattoon, tietoliikennekaappien päälle ruuvitankojen ja kiinnitysosien avulla sekä suoraan lankahyllylle. Esimerkiksi jälkeenpäin asennettavat pikakiinnitteiset OptoKärsät helpottavat ja nopeuttavat ylläpitoa ilman hankalia muutostöitä.

 

OptoKouruTM -tuoteperhe

Moduulit ovat saatavana 50 ja 100 mm levyisinä. Myös suuremmat OptoKourut 240 ja 360 mm levyisiin kuuluvat valikoimaan.

Tilaa ETD OptoKourut SLO:n Verkkokaupasta » 

 

Televes Avant X on varma valinta yhteisantenniverkon päävahvistimeksi

Televesin Avant X on huippusuosittu ohjelmoitava päävahvistin haravaverkon kohteisiin. Käyttökohteina yhteisantenniverkot sekä julkiset kohteet kuten koulut ja virastot.

Al- ja Cu-johtimien päättäminen ja liittäminen liitäntäalustaan

Alumiinijohtimien liitoksissa on otettava huomioon alumiinin pinnan oksidoituminen eli hapettuminen ja alumiinin viruminen eli kylmäjuokseminen sekä liitospinnan galvaaninen korroosio.

SÄHKÖTYÖTURVALLISUUS VAATII OIKEAT TYÖVÄLINEET

SLO ja Ragnar Stålskog AB olivat mukana rakentamassa Kuopion Turvapuistoa.