Finnsat FP-100T2C antennitesteri on kätevä työkalu TV-antennien suuntaukseen ja kaapeliverkon testaukseen.

Laite osaa DVB-T, DVB-T2 ja DVB-C signaalit ja suomen kielen. UHF-antenneja asennetaan nyt kiihtyvään tahtiin, sillä Ylen HD-kanavat ovat tulleet saataville kaikkialla Suomessa. Omakotitalojen antenniverkot on syytä mitata ja varmistaa toimivaksi jo viestintäviraston määräyksenkin mukaan. Finnsat FP-100T2C on sähköasentajan paras kumppani tähän tarkoitukseen.

Suomen kanavat sisäänrakennettuna

Antennitelevisiota lähetetään eri taajuuksilla eri lähetysasemilta. Finnsat FP-100T2C:n sisään on valmiiksi ohjelmoitu kanavataulukot Suomen antenni- ja kaapeliverkon mittauksia varten.

Automaattinen kanavahaku toiminto hakee kaikki kanavataulukon kanavat ja näyttää miltä kanavilta signaali löytyy. Tämän ansiosta kanavat on helppo löytää, vaikka ei joka päivä antenneja suuntaisikaan. Kanavataulukon voi muokata omaan käyttöön sopivaksi, kun haluaa nopeuttaa kanavahakua.

Kaikki asentajan käyttämät mittaukset

Finnsat FP-100T2C antennitesterillä mittaat kaikki digitaaliset DVB-T, DVB-T2 ja DVB-C

-signaalit. Antenniasennuksia tehtäessä on tärkeää mitata jokaisen kanavanipun signaali. FP-100T2C mittaa signaalin voimakkuuden ja laadun yksittäisestä kanavanipusta. Joissa- kin tilanteissa yksittäisen kanavanipun signaali saattaa olla heikko. Tällöin asentajan työksi jää antennin uudelleen suuntaaminen tai säätäminen, myös antennin tai antennipaikan vaihto saattaa tuoda avun. Signaalisummeri helpottaa antennin suuntausta. Mitä korkeampi äänitaajuus, sitä voimakkaampi signaali. Haaroituspisteessä voit helposti paikallistaa rasialle menevän kaapelin, kun testerin laittaa kiinni antennirasiaan ja signaalisummerin käyntiin. Signaalin laatuilmaisin näyttää helppolukuisella 7-segmenttisellä näytöllä testerille tulevan signaalin laadun prosenttilukuna.

Suomenkielinen käyttöliittymä ja muita asentajan arvostamia ominaisuuksia

Finnsat FP-100T2C sisältää helpon suomenkielisen käyttöliittymän ja käyttöohjeen.

Se on käteen sopiva ja kevyt käsitellä. Laitteen sisäänrakennettu akku kestää kohteesta kohteeseen. Jos virta kuitenkin loppuu kesken asennuskeikan, onnistuu lataaminen omalla virtalähteellä tai keikkojen välillä auton 12V-liittimestä (kaapeli ei sisälly pakkaukseen).

Mittarissa on kirkas LED-työvalo, joka on kätevä työskenneltäessä hämärässä ja esimerkiksi antennirasiaa vaihtaessa.

Vaihdettava antennitulon liitinadapteri suojaa testerin runkoliitintä vaurioilta ja adapteri on helppo vaihtaa omaan käyttöön sopivaksi.

 


Tilaa verkkokaupasta »

 

 

Uusi Navitek IE

Helppoa Industrial Ethernet verkko- ja kaapelitestausta

Laadukas Wi-Fi-kameravalvontapaketti maailman johtavalta kameravalmistajalta

Wi-Fi-järjestelmällä voidaan toteuttaa tehokas ja nykyaikainen kameravalvonta kotiin tai pieneen liiketilaan.

Trust Smarthome on täydentynyt palo- ja kosteusvaroittimilla

Murtovalvonta ja kamera ovat saaneet joukkoonsa odotetut palovaroittimen ja kosteusilmaisimen.