Inmesol on lanseerannut uuden aggregaattimalliston joka on tehty ammattilaisia varten. Sähköä sinne missä sitä tarvitaan. Joustavasti ja helposti!

Rental-malliston siirrettävät(4-9kVA) aggregaatit pitävät sisällään useita ominaisuuksia jotka ovat ajateltu nimenomaan erilaisille työmaille.

Rental-malliston vakiovarusteita

  • Pyöräsarja, aggregaatin liikuttaminen helpottuu
  • Suuritilavuuksinen polttoainesäiliö, pitkä käyntiaika ilman tankkauksia
  • Nostosilmukka, moottorin siirtäminen hallitusti nosturilla
  • Helposti luettavat jännite ja käyntituntitiedot

Moottorivaihtoehtoina aggregaatteihin on KOHLER ja HONDA. Molemmilla moottorivalmistajilla on takanaan pitkä ja maineikas ura paikallismoottorien luotettavana valmistajana.

Rental-mallistossa on 1- ja 3-vaihe aggregaatteja kokoluokassa 4,5kVA – 8,5kVA. Tämä kokoluokka on vielä painonsa ja kokonsa puolesta helposti liikuteltavissa ja soveltuu erinomaisesti työmaasähköjen tuottamiseen. Rental-mallisto on bensiinikäyttöinen kokonaisuudessaan. Dieselversioita aggregaateista on saatavilla muista mallistoista.

Yrityksestä

Inmesol on vuonna 1990 perustettu aggregaattien ja generaattorien kokoonpanija. Inmesol käyttää toiminnassaan vain parhaiden valmistajien komponentteja. SLO pystyy toimittamaan kaikkia Inmesolin tuotteita aina 2250kVA:n asti.

Snro Tuote
6427632 AHR-550-E
6427638 AHR-850-E


Kuva ja teksti: Suomen venehuolto

 

LiT by Cardilta uutuustuotteita

Soneparin LiT valaistustuotteistoon on tullut paljon uutuuksia. Lisää tuotteita on tullut kodin, toimistojen, teollisuuden ja ulkotilojen valaistukseen.

Päivitä koneesi ohjaus helposti langattomaksi Harmony Pocket Remoten avulla

Harmony Pocket Remote on teollisuuden langaton kauko-ohjain. Se on osa tuotesarjaa, jotka on suunniteltu parantamaan operaattorin liikkuvuutta. Lähettimen voi kustomoida helposti mukauttamalla tekstit, symbolit ja taustan.

10kA vikavirtasuojakatkaisijat Hager-valikoimaan

Hagerin vikavirtasuojakatkaisijat ovat taanneet maksimaalisen turvan liike- ja asuntorakentamisessa jo vuosikymmenien ajan. Nyt otamme askeleen eteenpäin.