Inmesol on lanseerannut uuden aggregaattimalliston joka on tehty ammattilaisia varten. Sähköä sinne missä sitä tarvitaan. Joustavasti ja helposti!

Rental-malliston siirrettävät(4-9kVA) aggregaatit pitävät sisällään useita ominaisuuksia jotka ovat ajateltu nimenomaan erilaisille työmaille.

Rental-malliston vakiovarusteita

  • Pyöräsarja, aggregaatin liikuttaminen helpottuu
  • Suuritilavuuksinen polttoainesäiliö, pitkä käyntiaika ilman tankkauksia
  • Nostosilmukka, moottorin siirtäminen hallitusti nosturilla
  • Helposti luettavat jännite ja käyntituntitiedot

Moottorivaihtoehtoina aggregaatteihin on KOHLER ja HONDA. Molemmilla moottorivalmistajilla on takanaan pitkä ja maineikas ura paikallismoottorien luotettavana valmistajana.

Rental-mallistossa on 1- ja 3-vaihe aggregaatteja kokoluokassa 4,5kVA – 8,5kVA. Tämä kokoluokka on vielä painonsa ja kokonsa puolesta helposti liikuteltavissa ja soveltuu erinomaisesti työmaasähköjen tuottamiseen. Rental-mallisto on bensiinikäyttöinen kokonaisuudessaan. Dieselversioita aggregaateista on saatavilla muista mallistoista.

Yrityksestä

Inmesol on vuonna 1990 perustettu aggregaattien ja generaattorien kokoonpanija. Inmesol käyttää toiminnassaan vain parhaiden valmistajien komponentteja. SLO pystyy toimittamaan kaikkia Inmesolin tuotteita aina 2250kVA:n asti.

Snro Tuote
6427632 AHR-550-E
6427638 AHR-850-E


Kuva ja teksti: Suomen venehuolto

 

Amplit Oy tehosti AINOA 3:n työmaan logistista ketjua Soneparin tilauslajittelulla

Toimitettavat tuotteet jaettiin asennuskohdekohtaisille lavoille AINOA 3:n työmaa oli logistisesti haastava. Kohteessa päädyttiin käyttämään tilauslajittelua, jolla tilaukset saatiin pilkottua asennuskohteittain. Palvelu vähensi toimitusten käsittelyä työmaalla ja vapautti asentajien aikaa tuottavaan työhön.

USB A+C latausasema – nyt entistä tehokkaampana ja älykkäämpänä

USB-latausasemalla pystyt lataamaan kahta laitetta samaan aikaan vaivattomasti.

Uusi musta väri täydentää AP10-tuotesarjaa

Musta AP10M-pintajakorasia sopii erinomaisesti sisä- että ulkoasennuksiin, ja sulautuu huomaamattomasti tummaan ympäristöön.