Kotimaisen Leveltec Oy:n kehittämä ja kokonaan Suomessa valmistettava Kuivanapitolämmitysohjain on vastaus pohjolan haastaviin keleihin ja ratkaisu rakennuksen energiatehokkaaseen lämmitykseen sekä kunnossapitoon.

Peruslämpö vai kuivanpitolämmitys?

Perinteisesti suomalaisten mökkien, matkailuajoneuvojen, varastojen, piharakennusten yms. kohteiden lämmitys talvikausilla hoidetaan peruslämmöllä jos halutaan pitää paikat kosteudesta vapaana. Tämä näkyy luonnollisesti tyhjillään pidettävän kohteen sähkölaskussa. Nyt tähän on saatavilla vaihtoehtoinen, huomattavasti edullisempi vahtoehto. ProMod Lite II valvoo kohteen suhteellista kosteusprosenttia ja kytkee lämmityksen päälle vain tarvittaessa. Kosteusprosentin taas tippuessa, alle turvallisena pidetyn tason 60-70%, lämmitys ohjautuu pois päältä. Näin vältytään turhalta lämmittämiseltä, vähennetään sähkön kulutusta sekä siitä aiheutuvia kasvihuonekaasupäästöjä.

Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi kesämökin kohdalla huomattavia säästöjä lämmityskuluissa, kun mökki jätetään talviteloille. Sen sijaan, että koko talvikausi lämmitetään peruslämmöllä, siirrytäänkin kuivanapitolämmitykseen. ProMod Lite II:ssa on myös termostaatti ja kaksoistoiminto, jonka voi säätää haluttuun lämpötilaan jos haluaa kohteen pysyvän plussan puolella.

Helppokäyttöisyys, toimintatilat ja App

ProMod Lite II on erittäin helppo ottaa käyttöön. Erillistä asennusta ei tarvita lainkaan. Riittää, että laitat töpselin seinään, vapaasti valitsemasi lämmittimen ProMod Lite II:seen kiinni ja laite on käyttövalmis. Laitteeseen on suoraan ohjelmoitu tehdasasetuksena toimintatilaksi kuivanapitolämmitys ja kosteusprosenttirajaksi turvallinen 60%. Muita toimintatiloja on termostaatti-tila ja näiden kahden yhdistelmä. Näitä kaikkia voidaan kätevästi hallita Bluetoothin kautta ProMod Lite II Control App:lla, jonka saat ladattua Play Kaupasta. Ohjain kerää myös lokitietoja min/max kosteudesta ja lämpötilasta. Näitä voi tarkastella ja nollata Control App:lla. Myöskään sähkökatkot eivät ole ongelma, koska laitteessa on muisti, joka muistaa kaikki asetukset ja sähkökatkoksen jälkeen toiminta palautuu ennalleen.

Käyttökohteet

Rakennukset ja tilat, joita käytetään vähän tai satunnaisesti kylmien ja kosteiden kuukausien aikana. 

 • kesämökit
 • matkailuajoneuvot
 • maatalous- ja piharakennukset
 • autotallit ja kellarit
 • varastot ja kontit
 • ullakot ja vintit
 • veneet

Tekniset tiedot

 • Kotelointi: Muovikotelo, koko 190x82x56 (lxkxs)
 • Käyttöjännite: 230VAC, 50-60Hz, maad. pistotulppa
 • Ohjauskanavat: 1 kanava, 3-os. maad. pistorasia, 230VAC, 2300W maks.
 • Käyttölämpötila-alue: -40°C...+30°C
 • Kosteus-/ lämpötilasensori: 1kpl HS-2 kosteusanturi, 2m:n kaapelilla
 • Merkkivalot: 3kpl (TOIMINTA, BLUETOOTH, LÄMMITTÄÄ)
 • Takuu:  24kk ostopäivästä. Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet, mutta ei esim. käyttövirheestä tai laitteen avaamisesta aiheutuneita vikoja tai vahinkoja.
 • Sähkönumero: 2627101

 


Uudet sisätilojen liike- ja läsnäolotunnistimet kattoasennukseen

Olipa kyse kodista tai liiketiloista, niiden tarpeenmukaisella valaistuksella voidaan säästää merkittävästi energiaa. Tätä käyttötarkoitusta varten tuomme käyttöösi Hager-valikoimaan uudet tyyliltään ja tekniikaltaan ensiluokkaiset sisätilojen liike- ja läsnäolotunnistimet. Nämä kattoasenteiset tunnistimet ovat pitkäikäisiä, toiminnoiltaan monipuolisia ja asentajaystävällisiä. Kattava valikoima eri tarpeisiin Uudistuneen valikoiman peruspilarina toimivat valikoimana aiemmin lisätyt 6 m tunnistuskeilalla varustetut tunnistimet EE804A ja EE805A. Täysin uutena valikoimaan on lisätty uppoasennettava minikokoinen liike- ja läsnäolotunnistin 10 m liiketunnistusalueella, liike- ja läsnäolotunnistin 20 metrin tunnistinalueella pinta- ja uppoversiona, käytävätunnistimet 30x5 m keilalla uppo- ja pintaversiona sekä pintaversiona korkean tilan liiketunnistin 22x12 m tunnistuskeilalla. Monipuolisen valikoiman ja niiden toimintojen ansiosta tunnistimet mukautuvat erilaisiin asennusympäristöihin omakotitaloista kerrostaloihin ja toimistotiloista varastohalleihin ja myymälöihin. Laajat toiminnallisuudet tarjoavat etuja sinulle Uudet liike- ja läsnäolotunnistimet on varustettu luotettavilla 0-pistekytkevillä relekoskettimilla. Tämä mahdollistaa monipuolisesti eri valokuormien varman päälle- ja poiskytkennän. LED-lamppukuormitettavuuden ollessa parhaimmillaan 400 W. Lisäksi uudet EER-sarjan tunnistimet mahdollistavat tunnistusalueen laajennuksen. Ohjaimena toimivaan tunnistimeen voidaan liittää maksimissaan 10 tunnistinta orjaksi sen painiketulon kautta. Laaja-alaisella keilalla varustettujen uppoasennettavien tunnistimien asennusta helpottaa uudet käsiä ja kattopinnoitteita säästävät kiinnityskynnet. Pintaversioissa tunnistimissa asennus on erityisen helppo erillisen asennusjalustan ansiosta. Kaikissa EER-tunnistinmalleissa tunnistusaluetta voidaan rajata kätevästi mukana toimitettavan maskitarran avulla.  Asettelut voidaan tehdä tunnistimien sivulla olevista valintapyöristä tai vaihtoehtoisesti lisätarvikevalikoimasta löytyvällä IR-kauko-ohjaimella. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Tyyppi Tuote 26 142 45 EER501 Liike-/läsnäolot. 360D 10A IP41 Ø10m UKA 26 142 46 EER503 Liike-/läsnäolot. 360D 10A IP41 Ø20m UKA 26 142 48 EER513 Liike-/läsnäolot. 360D 10A IP41 Ø20m PKA 26 142 47 EER505 Liiketun. käyt. 360D 10A IP41 5x30m UKA 26 142 49 EER515 Liiketun. käyt. 360D 10A IP41 5x30m PKA 26 142 50 EER518 Liiket. kork.til. 360D 10A IP41 12x22m PKA [/su_table]

SELCAST RAL7035-tuotteet – Laatua kaikkiin olosuhteisiin

7035 sarjan tuotteet täyttävät korkeimmat UV-suoja sekä korroosiomääräykset.

SELCAST vaihtorasiat

Metalliset sähköasennustarvikkeet vaativiin olosuhteisiin