Kiinteistöautomaation mitta- ja säätölaitteiden merkitys rakennusten energiatehokkuudelle ja käyttömukavuudelle kasvaa jatkuvasti uudisrakentamisessa ja saneerauskohteissa. Produalin tuotteet kattavat laajasti kiinteistöautomaation tarpeet.

 

Produal-mitta-jasaatolaitteet.jpg

Tuoteryhmiä ovat mm. huonesäätimet, aktiiviset mittalähettimet ja -sensorit, toimilaitteet sekä järjestelmien rakentamista tukevat käyttöönottotyökalut ja lisäkomponentit. Huonesäätimissä on monipuoliset toiminnallisuudet ja ne ovat helposti konfiguroitavissa eri sovelluksiin.

Mittalaitteet kattavat mm. ilman, nesteet, valoisuuden, läsnäolon, tuulen ja sateen sekä useita muita mittakohteita. Mitattavia suureita on laaja valikoima, kuten lämpötila, paine-ero, virtaus, kosteus ja ilmanlaatu (CO2, CO, VOC). Tuotteet ovat luotettavia, tarkkoja ja helposti asennettavia.

Tuotteita on saatavissa analogisilla liitännöillä ja väyläratkaisuilla. Lisäksi tarjolla on esimerkiksi remonttikohteisiin soveltuva langaton mallisto. Produalin tuotteiston löydät SLO:n valikoimista alkaen sähkönumerolla AAD4000.

ABB:ltä turvakytkimet räjähdysvaaralliseen ympäristöön

Turvakytkimet ovat EMC-yhteensopivia (EMC-holkkitiivisteet on tilattava erikseen). Turvallisuus ja luotettava suorituskyky on otettu huomioon jokaisella suunnittelun osa-alueella.

ACH580 taajuusmuuttaja

Vaivatonta energiatehokkuutta kiinteistöautomaatioon

Kompakti TeSys U -moottorikäynnistin nyt 38 A saakka

Modulaarinen TeSys U -käynnistin täydentyi 18,5 kW / 400 V tehoille saakka tutulla 45 mm leveydellä.