Porauskohdistin PK2 kohdistaa poraukset tarkasti. Kohdistimessa on kaksi erillistä osaa – lähetin ja vastaanotin.

Kohdistimen avulla vältät turhat poraukset ja kalliit korjaukset

Voit kiinnittää lähettimen esimerkiksi betoniseinän toiselle puolelle paketissa toimitettavalla kiinnitysmassalla ja tarkistaa vastaanottimella seinän toiselta puolelta tarkan sijainnin. Vastaanottimessa ohjaavat nuolet auttavat löytämään tarkan paikan, jolloin lähetin ja vastaanotin ovat kohdakkain. Kun vastaanottimessa kaikki nuolet näyttävät vihreää, kohdistimet ovat täsmälleen oikeassa kohdassa.

Soveltuu hyvin saneerauskohteisiin

Porauskohdistin PK2 tarkentaa 150 cm paksun betonin läpi. Rakenteessa olevat betoniraudat eivät aiheuta kohdistukseen ongelmia.

Tuote soveltuu kaikille porakoneen käyttäjille esim. saneerauskohteisiin, ilmalämpöpumpun asennuksiin, kaapeleiden ja johtimien läpivienteihin.

Sähkömiehille, putkimiehille, IV-asentajille, laiteasentajille jne. Käyttäjällä on todennäköisesti porakone tai muutoin haluaa tietää rakenteiden paksuuden. Rakenteen paksuus ilmoitetaan senttimetreinä.

Porauskohdistinta käyttämällä tiedät täsmälleen mistä kohtaa porata ja mistä pora tulee ulos.

Porauskohdistin PK2 hälyttää myös metallista ja jännitteisistä sähköjohdoista. Huomaa, että kohdistimen toiminta perustuu magneettikenttään, minkä vuoksi lähetintä ei voi käyttää peltikaton tai pellitetyn seinän läpi kohdistamiseen.

Katso myös video porauskohdistimen käyttömahdollisuuksista:

SnroTuote
6709152Etäisyysmittari – PK2 Porauskohdistin

Teksti ja kuvat: H.Vesala Oy

Ouneva OTL 1000 V

OTL 1000 V tarjoaa markkinoiden parasta laatua ja ominaisuuksia, jotka lisäävät liittimien käyttökohteita, turvallisuutta ja asennuksen helppoutta.

Energiankäytön tehostaminen edellyttää automaatiota

Energiasektorilla muutos on väistämätön

APS laitekaapit

RA-sarjan laitekaapit RA19-sarjan laitekaappi soveltuu erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta monipuoliseen käyttöön tele-, turva- ja IT-alalla. Kaapit ovat kevyitä ja kestäviä, ja ne on valmistettu laadukkaasta, mustaksi pulverimaalatusta teräslevystä.