Porauskohdistin PK2 kohdistaa poraukset tarkasti. Kohdistimessa on kaksi erillistä osaa – lähetin ja vastaanotin.

Kohdistimen avulla vältät turhat poraukset ja kalliit korjaukset

Voit kiinnittää lähettimen esimerkiksi betoniseinän toiselle puolelle paketissa toimitettavalla kiinnitysmassalla ja tarkistaa vastaanottimella seinän toiselta puolelta tarkan sijainnin. Vastaanottimessa ohjaavat nuolet auttavat löytämään tarkan paikan, jolloin lähetin ja vastaanotin ovat kohdakkain. Kun vastaanottimessa kaikki nuolet näyttävät vihreää, kohdistimet ovat täsmälleen oikeassa kohdassa.

Soveltuu hyvin saneerauskohteisiin

Porauskohdistin PK2 tarkentaa 150 cm paksun betonin läpi. Rakenteessa olevat betoniraudat eivät aiheuta kohdistukseen ongelmia.

Tuote soveltuu kaikille porakoneen käyttäjille esim. saneerauskohteisiin, ilmalämpöpumpun asennuksiin, kaapeleiden ja johtimien läpivienteihin.

Sähkömiehille, putkimiehille, IV-asentajille, laiteasentajille jne. Käyttäjällä on todennäköisesti porakone tai muutoin haluaa tietää rakenteiden paksuuden. Rakenteen paksuus ilmoitetaan senttimetreinä.

Porauskohdistinta käyttämällä tiedät täsmälleen mistä kohtaa porata ja mistä pora tulee ulos.

Porauskohdistin PK2 hälyttää myös metallista ja jännitteisistä sähköjohdoista. Huomaa, että kohdistimen toiminta perustuu magneettikenttään, minkä vuoksi lähetintä ei voi käyttää peltikaton tai pellitetyn seinän läpi kohdistamiseen.

Katso myös video porauskohdistimen käyttömahdollisuuksista:

SnroTuote
6709152Etäisyysmittari – PK2 Porauskohdistin

Teksti ja kuvat: H.Vesala Oy

Virta- ja jännitevalvontareleet sähköverkon tilan seurantaan

Hagerin jännitteen ja virran valvontaan tarkoitettujen releiden valikoima on uudistunut. Aiemmat 2 moduulia leveät relemallit ovat korvautuneet monikäyttöisillä 1 moduulia leveillä tuotteilla. Jännitereleistä suurin osa malleista soveltuu sekä 1- että 3-vaiheverkkojen valvontaan ja korvaavat siten useamman tuotteen vanhan sarjan tuotteista, tuoden tehokkuutta materiaalihallintaan. Lisäksi kahdelle jännitereleelle on rinnakkaisversiot kahdennetuilla koskettimilla 2 moduulia leveänä toimintakriittisiin asennuksiin. Täysin uutena valikoimaan on lisätty alijännitereleet, joita voit käyttää ilmanvaihdon käytön seurantaa. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Tyyppi Tuote 27 073 45 EUC100 Valvontarele virta 1v 0.5-10A ali/yli/ikk. 27 073 46 EUU100 Valvontarele jännite alij. 1/3L+N 1vk 1M 27 073 47 EUU200 Valvontarele jännite alij. 1/3L+N 2vk 2M 27 073 48 EUD100 Valvontarele jännite yli/ali+vaihej. 1/3v 1M 27 073 49 EUM100 Valvontarele jännite alij./ikk/vaihej 1vk 1M 27 073 50 EUM200 Valvontarele jännite alij./ikk/vaihej 2vk 2M 27 073 51 EUP100 Valvontarele jännite epäsym. 5-25% 1vk 1M   [/su_table]

Rittalilta nyt uudet VX SE -yksittäiskaapit UL ja cUL -hyväksynnöillä

Uutuutena VX SE-valikoimaan on lisätty 300 mm syviä kaappeja, jotka soveltuvat mainiosti mm. kiinteistöautomaation tarpeisiin.

GAROlta uusia ratkaisuja sähköautojen älykkääseen lataukseen

GARO on Pohjoismaiden johtava sähköautojen latausinfrastruktuuritoimittaja ja valikoimaan kuuluu niin yksinkertaisia omakotitalokäyttöön soveltuvia latauslaitteita kuin tehokkaita pikalatausasemiakin.