Pohjoismaisiin oloihin suunniteltuja tuotteita, huippuluokan ohjelmistotekniikkaa ja ylivertaista käytettävyyttä.

Me Charge Ampsilla uskomme lujasti siihen, että ylivertaiset tuotteet eivät pelkästään paranna ihmisten elämää, ne hyödyttävät myös koko maailmaa. Tämä ajatus sai Fredrik Jonssonin perustamaan Charge Ampsin vuonna 2012. Fredrik ei ollut ainoa joka ymmärsi, että kestävä tulevaisuus edellytti siirtymää pois fossiiliriippuvuudesta, mutta hän oli eräs kaikkein kärsimättömimmistä. Hän rakastaa edistystä, ja häntä vaivasi pahasti se tosiasia, että huipputeknologiset autot joutuivat käyttämään kestämättömällä tavalla tuotettuja, kaikkea muuta kuin älykkäitä latureita. Fredrik ja toinen perustajista, Boel Rydenå Swartling ryhtyivät kehittämään älykästä, kestävästi tuotettua, käyttäjäystävällistä ja esteettisesti miellyttävää laturia. Charge Amps oli syntynyt.

Lataa autosi aurinkoenergialla: Valitse Green Charging

Nyt saat autosi liikkumaan aurinkoenergialla. Tarvitset vain sovelluksemme, Charge Ampsin latausaseman, aurinkopaneelisi ja Charge Amps Amp Guardin, joka mahdollistaa Green Charging -toiminnon käytön. Tämä on älykäs, ympäristöystävällinen ja taloudellinen tapa ladata autosi.

Luomalla oman ekosysteeminsä Green Charging -käyttäjät voivat hyödyntää omien aurinkopaneeleidensa tuottamaa energiaa ja ladata autonsa uudistuvalla ja kestävällä energialla. Voit hyötyä tästä ekosysteemistä käyttämällä aurinkoenergiaa päivällä ja vaihtamalla automaattisesti verkkolataukseen yöllä. Voit halutessasi myös vaihtaa vain Green Chargingiin ja ladata sähköautosi pelkällä aurinkoenergialla.
Saat latauksen täydellisesti hallintaasi asettamalla toivomasi aikataulu Charge Amps-sovelluksessa, minkä jälkeen käytät auringon energiaa varmistaaksesi, että sähköautosi on täyteen ladattu aina kun haluat.

Green Charging

Charge Amps – dynaaminen kuormanhallinta

Charge Amps Amp Guard

Älykäs kuormanhallinta, joka optimoi sähköautojen latauksen. Charge Amps Amp Guard (lisävaruste) seuraa sähkönkulutusta estääkseen käytettävissä olevan kapasiteetin ylikuormituksen sekä mahdolliset virtakatkot. Tuote liitetään WiFi- tai LAN-verkon kautta, ja Charge Amps Cloudiin yhdistettynä mahdollistaa sähköautojen latauksen itse tuotetun aurinkoenergian avulla lue lisää kohdasta Green Charging.

 

Langattoman kuormanhallinnnan tuomat edut

  • Optimoi latauksen suhteessa asunnon muuhun virrankulutukseen
  • Varmistaa, että lataus käyttää vain saatavilla olevaa energiaa, mikä estää sulakkeiden palamisen
  • Helppo kokoonpano ja asennus, jolloin vältytään laturin ja energiamittarin väliseltä johdotukselta
  • Yksi yksikkö ohjaa rajoittamatonta määrää sähköauton latureita
  • Yhdistetään WiFin tai LANin kautta
  • Kaunis ja kompakti, vie vain vähän tilaa sähkökaapissa
  • Yhteensopiva lataukseen aurinkopaneeleista Green Charging -toiminnon avulla

Uusin latausasema – Charge Amps Dawn

Charge Amps Dawn käyttäjäystävällinen, älykäs ja voimakas, tulevaisuutta varten tehty latausasema – ja täysin linjassa missiomme kanssa, joka on teknologian yhdistäminen käyttäjäystävällisyyteen, nykytilan haastaminen ja uusien urien aukominen.

Koeningseggin entinen pääsuunnittelijan Joachim Nordwallin kauniisti muotoilema sähköajoneuvojen latausasema, ja se on yhteydessä Charge Amps Cloudiin ja Charge Amps -sovellukseen. Siten lataus on täysin omistajan hallinnassa, ja hän saa kaiken hyödyn kaikista älykkäistä ratkaisuistamme. Charge Amps Dawnin voimakas Linux-prosessori pystyy lisäksi käsittelemään suurta määrää tietoja.

Tämän lisäksi Charge Amps Dawn on täydellinen valinta puolijulkisille alueille (esim. asuntoyhteisöille ja toimistojen paikoitustiloihin), joihin yleensä asennetaan useita latureita. Näissä sijainneissa Charge Amps Dawnin mahdollistama ketjuttaminen antaa suuria etuja. Asentaja voi yhdistää autolaturit helposti ja yksinkertaisesti sarjoihin, mikä säästää sekä aikaa että rahaa.

MID-mittari mittaa ja näyttää todellisen latauskulutuksen. Tämä antaa loppukäyttäjälle sataprosenttisen läpinäkyvyyden sekä mahdollisuuden nähdä sähköajoneuvon lataukseen käytettyjen kilowattien tarkan määrän. MID-mittari on sitä paitsi pakollinen monissa maissa, joten Charge Amps Dawn täyttää eurooppalaiset standardit on ja on valmis Euroopan markkinoille.

 

Charge Amps Dawn – asentajan paras ystävä

Haluamme olla asentajan paras ystävä, ja siksi kehitimme Charge AMPS Dawnin takakannen, jonka kautta tehdään sekä asennus ja konfiguraatio. Takakannen ansiosta johdotusten ja liitosten teko on huomattavasti helpompaa. Lisäksi olemme julkaisseet Asennuvelho-oppaan, joka ohjaa asentajan sujuvasti ja vaihe vaiheelta koko asennusprosessin läpi.

Charge Amps Dawn -laturiin on lisäksi sisään rakennettu RCD type B ja DC-suojaus. Siten sähköauto on suojattu maavioilta, mikä varmistaa, että auto ei vaurioidu.

Verkkokaupan valintatyökaluilla syntyy täsmällisiä kokonaisratkaisuja

Tiesitkö, että verkkokaupassamme on kaksi erinomaista valintatyökalua asiakkaiden vapaassa käytössä?

Sähköautojen latausta aurinkoenergialla

Uusiutuvan energian käyttäminen vähäpäästöisen auton lataamisessa on todellinen ekoteko. Siksi monissa uusissa latausasemissa on mahdollisuus hyödyntää itse tuotettua ja puhdasta energiaa sähköauton liikuttamiseen. Kun vielä huomioidaan, että sähköautojen ja aurinkovoimaloiden suosio jatkaa kasvua, yhä useammalle asentajalle saattaa tulla vähintäänkin pohdittavaksi miksi latausasema kannattaisi liittää aurinkovoimalaan.

Latausasemakeskukset eri tarpeisiin

Autoilun sähköistymisen myötä on tullut tarve löytää sähköautonlatauksen toteuttamiselle nopeita ratkaisuja. Uudet sekä vanhat kiinteistöt ovat haasteen edessä, "miten toteuttaa sähköautojen lataus kustannustehokkaasti?"