Halogeenivapaat asennusputket rakennuskohteisiin, joissa vaaditaan parempaa paloturvallisuutta.

Halogeenivapaita asennusputkia käytetään muun muassa sairaaloissa, hoivakodeissa, laivanrakennuksessa, julkisissa kohteissa ja tiloissa, missä on paljon ihmisiä. Halogeenivapaat asennusputket täyttävät rakennustuoteasetuksen vaatimukset ja ovat turvallinen valinta kaikkiin rakennuskohteisiin.

Halogeenivapaiden tuotteiden kysyntä julkishankkeissa lisääntyy koko ajan.

–  Halogeenivapaita asennusputkia käytetään julkisissa kohteissa sekä tiloissa, joissa on korkeammat vaatimukset rakennustuoteasetuksen vaatimukselle paloturvallisesta tuotteesta, kertoo tuotepäällikkö Vesa Juka Pipelifelta.

Pipelifen halogeenivapaat asennusputket valmistetaan PP-materiaalista ja ne soveltuvat betonivaluun sekä muihin uppo- ja pinta-asennuksiin rakennusten sisätiloissa. Jäykät putket ovat taivutettavissa taivutusjousella ja niissä on asennusta helpottava kitkaa vähentävä vihreä silikoninen sisäpinnoite. Halogeenivapaat sähköasennusputket ovat testattuja ja täyttävät täysin halogeenivapaiden tuotteiden vaatimukset.

–  Pipelife PP HF -tuotteilla on alhaisen halogeenipitoisuuden hyväksyntä ja laadun pohjoisiin olosuhteisiin takaa ulkopuolisen puolueettoman sertifioijan valvoma Nordic Poly Mark laatumerkki, kertoo Juka.

Pipelifen halogeenivapaita asennusputkia on käytetty muun muassa Uusi Lastensairaala ja Tyks majakkasairaala -projekteissa.

 

Pipelife Halovolt

Nopeaa ja tehokasta asennusta Pipelife sähköasennusputkilla

Pipelife sähköasennusputkilla ja osilla asentaminen on nopeaa ja tehokasta. HF sähköasennusputkien valikoima kattaa kaikki kokoryhmät Ø16-Ø50 mm. Tuotteet täyttävät olennaiset tekniset vaatimukset, ne valmistetaan asennusputkistandardin SFS-EN 61386-1 vaatimusten mukaisesti, ovat CE-merkittyjä ja täyttävät FI- ja S-sertifioinnin edellytykset. Halogeenivapaustesti täyttää DIN VDE 0604-2-100:2019 (SFS-EN 50642:2018) vaatimukset. Kaikki lujuusluokitukseen 750N/5cm valmistamamme sähköasennusputket soveltuvat käytettäviksi betonivaluissa.

Tilaa verkkokaupasta

Ensto eFiller, moderni latauslaite kotiin!

Ensto eFiller tekee sähköauton latauksesta helppoa. Se on suunniteltu kotitalouksille ja sisältää vikavirtaa lukuun ottamatta kaiken tarvittavan. Asennettaessa on  huomioitava, että tarvitaan aina lisäksi B-luokan vikavirtasuoja. Ensto eFiller - turvallista kotilatausta Kompakti, seinäasenteinen latauslaite on varustettu kiinteällä kaapelilla. Kun lataat autoasi kotona, sinulla on harvemmin kiire, mutta tarvitset turvallisen ja toimivan latauslaitteen. Sähköauto on yön aikana ladattu täyteen, ja erillistä latausasemakäyntiä ei tarvita. Helppokäyttöinen Yksinkertainen kotilaturi on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja luotettavaksi. Siinä on kiinteä kaapeli, jota on helppo käyttää ja säilyttää. Erillinen pistoolipidike voidaan sijoittaa juuri sinulle sopivaan paikkaan. Helppo asentaa Ensto eFiller on helppo asentaa ja käyttöönotto ei vaadi ihmeitä. Latausvirtaa voidaan rajoittaa vastaamaan kotisi tarpeita. Ensto eFiller takaa tehokkaan ja turvallisen kotilatauksen. Kestävä 100% metallirakenne (IP44) takaa pitkän käyttöiän säätä ja muita ulkoisia uhkia vastaan (IK10). Runko valualumiinia, etupaneeli ruostumatonta terästä Kiinteä latauskaapeli 4,5m 1-vaihe ja 3-vaihe versiot IP44 IK10 Käyttölämpötila -30…+50 °C Seinäasennus Mukana seinäpidike latauspistoolille Tarvitaan vikavirtasuoja B Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja myyjältäsi [siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget][siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget]

Uusi musta väri täydentää AP10-tuotesarjaa

Musta AP10M-pintajakorasia sopii erinomaisesti sisä- että ulkoasennuksiin, ja sulautuu huomaamattomasti tummaan ympäristöön.

Ebecon älykäs EB-Therm 500 -termostaatti, useilla mahdollisuuksilla!

Ebeco EB-Therm 500 on tyylikäs ja moderni lattialämmitystermostaatti, jossa on useita energiansäästöohjelmia. Se on myös valmis langattomasti ohjattavaksi.