Halogeenivapaat asennusputket rakennuskohteisiin, joissa vaaditaan parempaa paloturvallisuutta.

Halogeenivapaita asennusputkia käytetään muun muassa sairaaloissa, hoivakodeissa, laivanrakennuksessa, julkisissa kohteissa ja tiloissa, missä on paljon ihmisiä. Halogeenivapaat asennusputket täyttävät rakennustuoteasetuksen vaatimukset ja ovat turvallinen valinta kaikkiin rakennuskohteisiin.

Halogeenivapaiden tuotteiden kysyntä julkishankkeissa lisääntyy koko ajan.

–  Halogeenivapaita asennusputkia käytetään julkisissa kohteissa sekä tiloissa, joissa on korkeammat vaatimukset rakennustuoteasetuksen vaatimukselle paloturvallisesta tuotteesta, kertoo tuotepäällikkö Vesa Juka Pipelifelta.

Pipelifen halogeenivapaat asennusputket valmistetaan PP-materiaalista ja ne soveltuvat betonivaluun sekä muihin uppo- ja pinta-asennuksiin rakennusten sisätiloissa. Jäykät putket ovat taivutettavissa taivutusjousella ja niissä on asennusta helpottava kitkaa vähentävä vihreä silikoninen sisäpinnoite. Halogeenivapaat sähköasennusputket ovat testattuja ja täyttävät täysin halogeenivapaiden tuotteiden vaatimukset.

–  Pipelife PP HF -tuotteilla on alhaisen halogeenipitoisuuden hyväksyntä ja laadun pohjoisiin olosuhteisiin takaa ulkopuolisen puolueettoman sertifioijan valvoma Nordic Poly Mark laatumerkki, kertoo Juka.

Pipelifen halogeenivapaita asennusputkia on käytetty muun muassa Uusi Lastensairaala ja Tyks majakkasairaala -projekteissa.

 

Pipelife Halovolt

Nopeaa ja tehokasta asennusta Pipelife sähköasennusputkilla

Pipelife sähköasennusputkilla ja osilla asentaminen on nopeaa ja tehokasta. HF sähköasennusputkien valikoima kattaa kaikki kokoryhmät Ø16-Ø50 mm. Tuotteet täyttävät olennaiset tekniset vaatimukset, ne valmistetaan asennusputkistandardin SFS-EN 61386-1 vaatimusten mukaisesti, ovat CE-merkittyjä ja täyttävät FI- ja S-sertifioinnin edellytykset. Halogeenivapaustesti täyttää DIN VDE 0604-2-100:2019 (SFS-EN 50642:2018) vaatimukset. Kaikki lujuusluokitukseen 750N/5cm valmistamamme sähköasennusputket soveltuvat käytettäviksi betonivaluissa.

Tilaa verkkokaupasta

Enston EHSV 140 kompaktit saneerauskeskukset

Ensto vastaa saneerausbuumiin uudella kompaktilla saneerausryhmäkeskusperheellä

Ebecon Smart mark -lämmitysratkaisut lumensulatukseen maasta

Ebecon lumensulatustuotteet pitävät autotallin tulotiet, sisäänkäynnit, luiskat, lastauslaiturit ja raput vapaina lumesta ja jäästä sekä julkisilla että yksityisillä paikoilla.

NOBÖ Top ja Front -sähkölämmittimet

Energiankulutus helposti hallintaan markkinoiden nykyaikaisimmilla ja energiatehokkaimmilla sähkölämmittimillä.