– uusi suojaputki verkonrakentamisen tilapäissuojaamiseen

 

Pipelife on tuonut markkinoille uuden, halkaistavan DIVIO-suojaputken sähkö- ja televerkonrakentajille. DIVIO on tarkoitettu väliaikaiseksi suojaputkeksi rakennustyömaille tai helpoksi kaapeloinnin pysyväksi suojaksi kaapelointeja korjattaessa. DIVIO:ta valmistetaan dimensioilla Ø110 sekä Ø160, mitat ovat tuotteen sisämittoja.

DIVIO on helppo avata ja lukita lukituskiinnikkeellä ilman työkaluja. DIVIO kestää useita käyttökertoja, joten se on taloudellinen vaihtoehto kaapelinsuojaukseen tai katkenneen kaapeloinnin korjaamiseen.

DIVIO korvaa aikaisemman tuotteen valikoimassa ja tarjoaa vastaavia ominaisuuksia verkonrakentajille. Tuotteen suunnittelussa oli tavoitteena helppo asennettavuus ja riittävää suojaustaso.

 

DIVIO-putket voidaan liittää helposti toisiinsa ja kaapelisuojajärjestelmiin. Lisäksi tuotteella on mahdollista tehdä 15° suunnanmuutos ilman erillisiä kaaria. Tuote on valmistettu kierrätysmuovista, joten se ottaa huomioon myös kestävän kehityksen näkökulman.

DIVIO-tuotteet verkkokaupassa »

 

T2Black on ohut, notkea ja helposti asennettava saneerauskaapeli

“Tehkää notkea ja ohut saneerauskaapeli, joka on kätevällä kertakäyttökelalla” – tuotekehityspyyntöön on nVent Raychem kehittänyt ratkaisun, jonka nimi on T2Black.

Sähkösaatoilla turvataan teollisuusprosessien lisäksi ympäristöä ja energiatehokkuutta

Kaakkois-Suomessa on sähkösaattojen erikoisosaamista, jota hyödyntävät lukuisat teollisuudenalat ja suunnitteluyritykset.

Viime vuoden menestyjän seuraaja – Nexans MCMK HF Easy™ EMC 1kV

Uutuus, jota tulet rakastamaan! Vuonna 2022 lanseerattiin Nexansin AMCMK HF Easy ensimmäisenä uuden sukupolven voimakaapelina. Nyt valikoimaa täydennetään seuraavalla kaapelilla - MCMK HF Easy EMC 1kV.