– uusi suojaputki verkonrakentamisen tilapäissuojaamiseen

 

Pipelife on tuonut markkinoille uuden, halkaistavan DIVIO-suojaputken sähkö- ja televerkonrakentajille. DIVIO on tarkoitettu väliaikaiseksi suojaputkeksi rakennustyömaille tai helpoksi kaapeloinnin pysyväksi suojaksi kaapelointeja korjattaessa. DIVIO:ta valmistetaan dimensioilla Ø110 sekä Ø160, mitat ovat tuotteen sisämittoja.

DIVIO on helppo avata ja lukita lukituskiinnikkeellä ilman työkaluja. DIVIO kestää useita käyttökertoja, joten se on taloudellinen vaihtoehto kaapelinsuojaukseen tai katkenneen kaapeloinnin korjaamiseen.

DIVIO korvaa aikaisemman tuotteen valikoimassa ja tarjoaa vastaavia ominaisuuksia verkonrakentajille. Tuotteen suunnittelussa oli tavoitteena helppo asennettavuus ja riittävää suojaustaso.

 

DIVIO-putket voidaan liittää helposti toisiinsa ja kaapelisuojajärjestelmiin. Lisäksi tuotteella on mahdollista tehdä 15° suunnanmuutos ilman erillisiä kaaria. Tuote on valmistettu kierrätysmuovista, joten se ottaa huomioon myös kestävän kehityksen näkökulman.

DIVIO-tuotteet verkkokaupassa »

 

Tuoteuutuus Schneider Electric Actassi-tuotesarjassa

Cat 6 U/UTP kaapeli laatikkopakkauksessa

ETD 220 2U 192f LC ja 96f SC paneeli

Kuitupaneeli 19” 2U 192 LC Quad, ETD 220 törmäyssuojalla (TS)

Sähkösaatoilla turvataan teollisuusprosessien lisäksi ympäristöä ja energiatehokkuutta

Kaakkois-Suomessa on sähkösaattojen erikoisosaamista, jota hyödyntävät lukuisat teollisuudenalat ja suunnitteluyritykset.