– uusi suojaputki verkonrakentamisen tilapäissuojaamiseen

 

Pipelife on tuonut markkinoille uuden, halkaistavan DIVIO-suojaputken sähkö- ja televerkonrakentajille. DIVIO on tarkoitettu väliaikaiseksi suojaputkeksi rakennustyömaille tai helpoksi kaapeloinnin pysyväksi suojaksi kaapelointeja korjattaessa. DIVIO:ta valmistetaan dimensioilla Ø110 sekä Ø160, mitat ovat tuotteen sisämittoja.

DIVIO on helppo avata ja lukita lukituskiinnikkeellä ilman työkaluja. DIVIO kestää useita käyttökertoja, joten se on taloudellinen vaihtoehto kaapelinsuojaukseen tai katkenneen kaapeloinnin korjaamiseen.

DIVIO korvaa aikaisemman tuotteen valikoimassa ja tarjoaa vastaavia ominaisuuksia verkonrakentajille. Tuotteen suunnittelussa oli tavoitteena helppo asennettavuus ja riittävää suojaustaso.

 

DIVIO-putket voidaan liittää helposti toisiinsa ja kaapelisuojajärjestelmiin. Lisäksi tuotteella on mahdollista tehdä 15° suunnanmuutos ilman erillisiä kaaria. Tuote on valmistettu kierrätysmuovista, joten se ottaa huomioon myös kestävän kehityksen näkökulman.

DIVIO-tuotteet verkkokaupassa »

 

Nexans AMCMK HF Easy

Uuden sukupolven voimakaapeli on täällä! Koe ero uudella AMCMK HF Easy™ 1 kV kaapelilla Kehitystyöjakson jälkeen voimme ylpeinä esitellä uuden sukupolven voimakaapelin.

Apuvälineet kaapelinvetoon

Kaapelinvetokone CW 800 on 8 – 10 miehen voimalla vetävä sähkötoiminen kaapelinvetokone, joka liikkuu työmaalla kätevästi mukana tulevan pyörillä varustetun ”trolleyn” avulla.

Uusi halogeeniton Aceflex-kaapeli teollisuuden sähkönsyöttöön

Prysmian Groupin uusi ACEFLEX-HF Dca -kaapeli on Afumex-perheen uusin jäsen: